QUOTE(Samta0204 @ 2010 04 10, 20:03)
Nebijok, mes su Tavim, as po chemiju parvairuoju pati, o kitom 2 dienom silpnesne bunu
Man antradieni 4 chemija kaip noreciau, kad butu paskutine, o gydytojas dar 2 sake dades, nes geras rezultatas sako jei nebutu rezultato tada 4 tik darytu Ar imanoma tu 2 atsisakyti chemiju, nebenoriu as tuo brudo, ir nebera augkiuku man Dar operacija ir svytinimas laukia
Man antradieni 4 chemija kaip noreciau, kad butu paskutine, o gydytojas dar 2 sake dades, nes geras rezultatas sako jei nebutu rezultato tada 4 tik darytu Ar imanoma tu 2 atsisakyti chemiju, nebenoriu as tuo brudo, ir nebera augkiuku man Dar operacija ir svytinimas laukia
o va sitaip negalima, juk sakiau, kad bus panasiai, butent va tokios reakcijos ir tikejausi, butinai turite suimti save, negalima atsisakineti gydytis, paveluotas gydymas neduos norimo rezultato, sunku, zinom, kad sunku, bet nieks ir nesake, kad bus lengva, taupykit jegas, butinai reikia pradeta gydyma baigti visa, tiek kiek priklauso, butina klausyk gydytojo, jei laukia operacija, tai vis delto navikas dar yra, jei jo nebuu, kam operuot? Dabar nelaikas pasiduoti, susiimkit ir tik i prieki
Gabija tikiu, kad priimsit teisinga sprendima, kartais tieisog zinom, kad reikia ir tiek, dideliausios Jums sekmes