Įkraunama...
Įkraunama...

25-ji onko užeigėlė...

Sekmes, saulelydi 4u.gif , o as jau nesu muila i lovyte. Labanaktukas visoms
Atsakyti
QUOTE(Patr @ 2010 04 08, 23:32)
Kazkaip idomiai, praejusiais metais man kai dare KT, tai buvo KRUTINES LASTOS, tada neziurejo kepenu..., o siemet KT buvo PILVO ir DUBENS, uzgriebe ir plaucius (gerai, nes as pasakiau,o gal ir kortele pavarte) Kaip sekesi ivesti kateteri kontrastui leisti tyrimo metu?
STIPRUOLE TAVO MAMYTE thumbup.gif

Ačiū, Patr. wub.gif Kateterį įvedė sunkiai - dvi sesutės...jaunoji atsivedė iš skyriaus Laimutę (mamytei chemijas statydavo) . Tai ši greitai apsisuko. Deja, kontrąsto neleido, nes neprireikė... g.gif Klausiau paskui, tai sako, kad taip būna darant galvos tyrimą... g.gif
Kaip ten kepenų ir plaučių darys, nežinau.... ax.gif

Saulėlydi wub.gif - gražios kelionės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 08 balandžio 2010 - 22:14
QUOTE(rasų lanka @ 2010 04 08, 22:39)
jau kažkada senaiiii klausei. Tu Klaipėdoje, o mes Šiauliuose... :

Žinau, žinau, viską žinau, tiesiog gydytojų taktika ir bendravimo būdas tas pats. smile.gif

Bėk pailsėti, Rasų lanka, gal pasiseks apraminti emocijas po šios dienos įvykių, o rytoj blaivia galvele viską apmąstysi, sudėliosi...

Labanakt, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 04 08, 22:48)
Saulėlydi wub.gif - gražios kelionės...

Ačiū. Bet man taip sunku jus palikti kai išgyvenate ne pačius ramiausius laikus.
O taip norėčiau, kad ir jūsų širdys šoktų valsą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 04 08, 22:56)
Ačiū. Bet man taip sunku jus palikti kai išgyvenate ne pačius ramiausius laikus.
O taip norėčiau, kad ir jūsų širdys šoktų valsą  wub.gif

Grįši, o čia nebus daug kas pasikeitę wub.gif
ax.gif Lauksim lauktuvių 4u.gif

unsure.gif O aš nesu buvus Paryžiuj.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2010 04 08, 10:12)
Mergaites, ar jus turit nuolatini gydytoja onkologa? man tiesiog klausimas iskilo,dabar mamai leidziama chemija, tai "pakonsultuoja", kiek paklausi, chemoterapeute ir viskas.
Bet ir ta tokia nemaloni. O daugiau- tai nei pas ka kreiptis...
Kraujas pastoviai prasteja, nepadejo nei gelezis geriama, nei tevagrastimas, nei leidziama gelezis. Hemoglobinas jau tik 80. Matyt, gresia kraujo perpylimas.
Skundziasi skausmu kepenu pusej. Bet gyd. pasake, kad echo bus tik 04 26 .O tai ka iki to laiko? unsure.gif
zodziu, liudnos naujienos pas mus.

Mes su mamyte pas tą pačią chemoterapeutę ir važiuojam, nes ji ir konsultacinėj dirba. Tai visus klausimus su ja ir aptariame. O Jūs negalite pakeisti chemoterapeutės, jei nerandat bendros kalbos? Mums savaime pasikeitė, nes kai prireikė, mūsų chemoterapeutė buvo atostogose, tai teko bendrauti su dabartine. Taip ir pasilikom, nors eilės pas ją labai ilgesnės...
Mamytei yra buvusi viena chemija, kur labai krisdavo hemoglobinas, tai po 2-jų kursų teko keisti chemiją. Per kitas chemijas taip pat kraujukas blogėdavo, ypatingai trombocitai. Gerdavom specialią mamytei sutaisytą Balvočiūtės arbatą, daug dilgėlių nuoviro, geležies kapsules ir t.t. Linkiu, kad neprailgtų tas laukimas iki echo... mums tas pats....

QUOTE(rita606 @ 2010 04 08, 22:06)
Sendien suzinojau kad kita treciadieni jau prasides man chemoterapijos truputi neramu unsure.gif ,bet tikiuosi geriausio ax.gif,gal uzmus ta mano padara :  bigsmile.gif.

Labai gerai tikiesi. 4u.gif Ir mes tikimės , kad tau viskas bus taip , kaip tu nori. O neramu visada, ar tai pirmoji ar kitos schemos trečioji... Svarbu, kad tas neramumas neperaugtų į paniką. Susitelk , kad dabar tu turėsi gydymą, kurį su savo kūneliu turite praeiti. Ir paskui būsite sveiki ir laimingi... wub.gif

Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 04 08, 23:56)
O taip norėčiau, kad ir jūsų širdys šoktų valsą  wub.gif

Valsą mes kaip nors pašoksime...Mums po trupiniuką paryžietiškos meilės pasiųsk....ji juk laiku, mintimis ir oru keliauja... Kur tik ten būsi ir mums mintelėmis, ir mums... mirksiukas.gif
Atsakyti
carvel ,niu kaip geeeeerai clap_1.gif

rasu lanka vienas "gerai" jau yra-kad nera mts galvoje 4u.gif Tikekimes ko geresniu ir kitu atsakymu.Juk buna pas mus stebuklu rolleyes.gif

saulelydis wub.gif Lauksim nuotarauku smile.gif

romantike nieko neparase unsure.gif jai tikriausia rytoj bus atsakymai?

ifauru ,smagu del tecio thumbup.gif Mano uosviui ,tfu,tfu,tfu ir gereja,atsisake jis operacijos,svitins,bet veliau.Dar pagers vaistu.
Atsakyti
Lab,
ko tai nėr noro rašyt, tik paskaitinėju vis. Džiaugiuosi dėl gerų merginų tyrimų, mintimis esu su tom, kurioms liūdna.
Tokia graži diena šiandien, oras fainas. Aš tokia pavargus visad jaučiuosi, o taip norisi kažką nuveikt, kažkur nueit. Dar namie bėdelę turiu - vyras koją per Velykas pasitempė smarkiai, dabar guli lovytėj sugipsuota kojele. Pirmai nors turėjau į ką atsiremt, o dabar ir mano užvadėlis gulintis mažai man ką pagelbsti unsure.gif Gerai tas, kad nėra lūžių, plyšimų, nors tiek guodžia, kad gal pakaks keletos savaičių gydymo.

Džiaukitės saulute visos, o aš einu prigulsiu, kol mažius pietų miegelio atsigulė, vis ramybės valandėlė.

Lašelis pavasario grožio

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 09 balandžio 2010 - 13:37
Pasigiriu: šiandien per "Tūkstantmečio vaikus" mano sūnaitėlį Martyną turėtų rodyt
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2010 04 09, 15:25)
Pasigiriu: šiandien per "Tūkstantmečio vaikus" mano sūnaitėlį Martyną turėtų rodyt

Oooooo... Kokie saunuoliai
Papildyta:
Dalinuosi tolimesne musu patirtimi. Kadangi jau tenka pirkti brangius nekompensuojamus vaistus (fragmin), pradejau ieskoti, kaip realiai galima sulaukti pagalbos is valstybes. Suzinojau, kad:
1. savivaldybes administracijos direktoriai turi atskira rezerva, kuri gali skirti ivairiai paramai (pagal patvirtinta tvarka). Manau, kad visai galima kreiptis ir ten, jei trukstama pinigeliu gydymui, aisku - tai nebus panaceja, bet bent jau reali pagalba.
2. Soc. paramos skyriai gali padeti labai mazomis metinemis ismokomis, kas sudaro iki 250 Lt.
3. V.Kernagio paramos fondas taip pat gali nupirkti reikiamu vaistu natura, bei pateikti juos Vilniaus Onkologiniam. Taigi vilniskiai turekite omenyje.
Papildyta:
Tiesa, dar gali gydantis gydytojas rasyti ligoniu kasoms, bet tik tuo atveju jei vaistu reikia retai ligai ar komplikacijai. kaip suprantu, chia ne musu atvejas.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2010 04 07, 16:12)
MEGACE irgi turim,berods 2buteliukus.

Ji niekas nepretenduos, galėtume gal ir perimti - tarsiuosi su sese, reikės dar gydytojos paklausti, ką geriau daryti, nes mamai pastaruoju metu dingo apetitas, pati supranta, kad negerai nevalgyti, bet pvz. šiandien po pusryčių 10 val. tevlagė apie 15:30, ir tai tik iš reikalo... unsure.gif
Atsakyti
Laba diena.
Vakar labai pavargau, nuo 8,30 iki 13,30 VUOI buvau. Visur didziules eiles, prie kiekvieno kabineto...
Siandien vaziavau atsakymu. Sesyte isnese i koridoriu israsa ir pasake, kad viskas normos ribose. Daktaro nemaciau bigsmile.gif
Nuveziau israsa i savo poliklinika, terapeute ruos dokumentus komisijai darbingumo lygio nustatymui.
Tokios naujienos...
Is patikimu saltiniu suzinojau, kad Kaune bus PET aparatas... Tik nezinau kada tiksliai...

Visoms po baliona 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti