Įkraunama...
Įkraunama...

25-ji onko užeigėlė...

Laba vakareli 4u.gif ,tai va ,gryzau is onko klinikos,mano rezultatai puikus biggrin.gif ,apziurejo du gydytojai,klinikos vedeja ir mano busimas gydytojas,paprase ,kad atvezciau visus gydymo eigos dokumentus is Lietuvos isverstus i anglu kalba ir paklause ar sutinku prisiduoti ju prieziurai.As aisku sutikau,nes gausiu nemokamas konsultacijas,prieziura ir jei reikes tolimesni gydyma desimciai metu smile.gif .

Kaip sekesi kitoms mergaitems?tikiuosi viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2010 04 08, 22:33)
Laba vakareli 4u.gif ,tai va ,gryzau is  onko  klinikos,mano rezultatai puikus biggrin.gif ,apziurejo du gydytojai,klinikos vedeja ir mano busimas gydytojas,paprase ,kad atvezciau visus gydymo eigos dokumentus is Lietuvos isverstus i anglu kalba ir paklause ar sutinku prisiduoti ju prieziurai.As aisku sutikau,nes gausiu nemokamas konsultacijas,prieziura ir jei reikes tolimesni gydyma desimciai metu smile.gif .

Carvel, friends.gif thumbup.gif Tūkstantis bučinukų tau ir stiprių apsikabinimų. Nuostabios tavo žinios. Taip bus VISADA. Būk laiminga... wub.gif
Atsakyti
Rasu lankele ir MAMYTE jos, linkiu tik tikejimo ir nusiteikimo, kad reikia gydytis, jei gydytojai sako. Vat, kokie stebuklai thumbup.gif tarpe musu gyvuoja, su tokiu markeriu, o jaucias kuo puikiausiai. Nors ir apie save kartais pagalvoju, juk tikrai jau nemazai patyriau, 7 operacijos, 12 chemiju ir 25 spinduliavimo kursai.
carvel, tai dziugu, dziugu ir del to jog busi rupestingu gydytoju prieziuroje. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 08 balandžio 2010 - 21:10
ACIU ,jums mergaites ir pacioms kuo geriausiu rezultatu 4u.gif
Atsakyti
rasų lanka, jaučiasi, kad nepraradot vilties ir ramaus proto, tuo ir džiaugiuosi. Dar džiugu, kad galvos KT - gerai. O plaučių ir kepenų KT jums pirmoji bus?

Carvel
- iš tavęs kito atsakymo ir nesitikėjau, kad tik gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2010 04 08, 23:14)
ACIU ,jums mergaites ir pacioms kuo geriausiu rezultatu 4u.gif

Tai dabar as jau nezinau kada vaziuosiu, bet reiketu dar del skydliaukes uzsiregistruoti.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 04 08, 23:16)
rasų lanka, jaučiasi, kad nepraradot vilties ir ramaus proto, tuo ir džiaugiuosi. Dar džiugu, kad galvos KT - gerai. O plaučių ir kepenų KT jums pirmoji bus?

Ačiū. 4u.gif Taip plaučių ir kepenų KT pirmoji. Vis echoskopijos būdavo kas 3 mėnesiai ir dažniau... O plaučių - rentgenai....
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 04 08, 22:21)
Ačiū. 4u.gif  Taip plaučių ir kepenų KT pirmoji. Vis echoskopijos būdavo kas 3 mėnesiai ir dažniau... O plaučių - rentgenai....

Ir man taip pat - echoskopijos ir rentgenai. Žiūriu, mūsų gydytojų ta pati taktika. Manoji irgi skiria KT ar kitą rimtesnį tyrimą, kai yra pagrindo įtarimams. Kažkada net klausiau tavęs, ar mūsų gyd. ne ta pati? tongue.gif Nes ir bendrauja abi labai maloniai, miela malonu užeiti. O tai labai svarbu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 08 balandžio 2010 - 21:31
QUOTE(Viti17 @ 2010 04 08, 15:38)
Gal uzduosiu kvaila klausima, taciau. Ar chemoterapija naikina metastazes, ar dariniai tiesiog sumazeja? Ar yra vilties, kad po chemoterapijos kurso metastazes isnyks?

QUOTE(Viti17 @ 2010 04 08, 16:26)
Navikas neoperuotas. Is karto taike chemija. 12 kursu bus. Kazka po to minejo apie galimybe operuoti.

Mano mamytė taip pat neoperuota, tiksliau nebeoperuota... ax.gif Nes iškart atrado mts. stuburo slanksteliuose, nors prieš tai galvojo , kad operuos. Deja... Mūsų iškart IV st. krūties... Mums buvo chemijos ir švitinimai (radioterapija). Tai , krūtyje darinys išnyko, neliko ir pažasties limfmazgio. Ir kaip supratom, kad apkalkėjo nuo mts. suirę stuburo slanksteliai, nes nuo to laiko kaip pradėjo leisti chemiją ir apšvitino, mamytei nebeskaudėjo, nors prieš tai negalėdavo nė pasikelti be kančios...
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 04 08, 23:21)
Ačiū. 4u.gif  Taip plaučių ir kepenų KT pirmoji. Vis echoskopijos būdavo kas 3 mėnesiai ir dažniau... O plaučių - rentgenai....

Kazkaip idomiai, praejusiais metais man kai dare KT, tai buvo KRUTINES LASTOS, tada neziurejo kepenu..., o siemet KT buvo PILVO ir DUBENS, uzgriebe ir plaucius (gerai, nes as pasakiau,o gal ir kortele pavarte) Kaip sekesi ivesti kateteri kontrastui leisti tyrimo metu?

STIPRUOLE TAVO MAMYTE thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 08 balandžio 2010 - 21:33
Mielosios, stipriosios, ištvermingosios,..., stipriausias apkabinimas wub.gif

Nepaslėpsi, mano mintys jau kitur mirksiukas.gif
http://www.youtube.c...feature=related

Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 04 08, 23:27)
Ir man taip pat - echoskopijos ir rentgenai.  Žiūriu, mūsų gydytojų ta pati taktika. Manoji irgi skiria KT ar kitą rimtesnį tyrimą, kai yra pagrindo įtarimams. Kažkada net klausiau tavęs, ar mūsų gyd. ne ta pati?  tongue.gif   Nes ir bendrauja abi labai maloniai, miela malonu užeiti. O tai labai svarbu  smile.gif

Arūniuk wub.gif , jau kažkada senaiiii klausei. Tu Klaipėdoje, o mes Šiauliuose... rolleyes.gif Bet vis tiek smagu, kai galim pasipasakoti veiksmais panašiomis gydytojomis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 08 balandžio 2010 - 21:40