Rytoj laikykite uz mane kumscius, nes bus GRAND patikrinimas. Aciu. Kolkas nesijaudinu. Bet rytoj bus kitaip...
QUOTE(rasų lanka @ 2010 04 07, 14:15)
Sveikutės, Mergaitės
Lauke šypsosi saulutė, <...>
Nežinau kaip suleis kontrąstą , jei venų nėra . Ar yra kam, kad visai negali sulašinti, venų nėra, o kontrąstą suleidžia? Jei negalės, kaip tada bus?
Klausimų bagažas sunkėja. Neaiškų kas ir kur vyksta, bet aišku, kad chemija bus.... Atostogos baigėsi...
Visos mielosios, laikykitės ir kuo geriausios Jums savijautos ir geriausių žinelių.
Lauke šypsosi saulutė, <...>
Nežinau kaip suleis kontrąstą , jei venų nėra . Ar yra kam, kad visai negali sulašinti, venų nėra, o kontrąstą suleidžia? Jei negalės, kaip tada bus?
Klausimų bagažas sunkėja. Neaiškų kas ir kur vyksta, bet aišku, kad chemija bus.... Atostogos baigėsi...
Visos mielosios, laikykitės ir kuo geriausios Jums savijautos ir geriausių žinelių.
Ačiū už linkėjimus, tokie jie ir buvo man , o jūs su MAMYTE nepergyvenkit, juk iškentėjo chemijas, pakentės kol pabadys, suras kaip nors.. Nors ką čia aš irgi labai pergyvenau kaip įstatys kateterį. Įstatė šeip taip į plaštaką, čia prie riešo visai, dviese sesutės badė, oi, silpna pasidarė, vaistukų paskui davė . Sakiau , kad kokia esu išvėsus.
tai ryt reikia du kumštukus laikyt už rasų lankos mamytę ir už Romantikę
QUOTE(Patr @ 2010 04 07, 21:43)
Ačiū, Liutukeee už info. Manau, kad man reikėtų pas Ruoliąapsilankyti. Juk jis, kiek pamenu kažkas aiškino yra šalia Onkologijos universiteo. Ar ne?
Paciame onkologiniame,1aukste,reik eit link ligonines priimamojo,prie jo ir yra kabinetas,ten salia ir MR.
Bet tas Ruolia-senas,popiktis,neitin mandagus diedas.Ir baisiai negeranoriskas.
Bet gal todel,kad mes jam nieko nedavem.Nezinau,man tokia minti kystelejo viena pazistama.
QUOTE(Liutukeee @ 2010 04 07, 21:09)
Paciame onkologiniame,1aukste,reik eit link ligonines priimamojo,prie jo ir yra kabinetas,ten salia ir MR.
Bet gal todel,kad mes jam nieko nedavem.Nezinau,man tokia minti kystelejo viena pazistama.
ne, ne, jis toks jau yra, kazkada draugija Kraujas ji kviete paskaitos skityt, patikek kiek jis musu pirmininke prinervino, o ir po tos paskaitos, kurioje asmeniskai dalyvavau, man nekilo noras pas ji lankytis, jei ne issilavinimas, tai baisiau nei vezikas, nezinociau, kas per vienas, tai taip ir manyciau sutikus, o ir nieko ypatingai naujo neisgirdau, vaziavo pas ji mano draugaite su tokia diagnoze, kaip maniske, na tai ka jau jai buvau susakius as, tiesiog skaitydama, rinkdama info, ponas daktaras atkartojo, i bala ismesti pinigai tik...
QUOTE(Liutukeee @ 2010 04 07, 23:09)
Tai ten kur poliklinikos durys pirmosios ir tuoj pat registratura yra ar tolimesnis iejimas, kur yra i ligonine?
O tai gal Kordiceptą geriau pirktis ir gerti? Kas patartų?
QUOTE(Liutukeee @ 2010 04 07, 20:09)
Mums su mamyte irgi panasiai pasirode... visi giria, tiki, vos nesimeldzia Ruoliai - o jis tikrai nevisagalis. Bet matosi, kad tokiu save mielai laikytu. Atleiskit, jei ka papiktinau siuo pasakymu, taciau musu vizitas pas Pona buvo labai nemalonus...
Rasu Lanka - neliudekit anksti laiko. Pati sakot, kad mamytes skruostukai raudoni, gerai jaucias. Dziaukites sia akimirka, ir tikekit geriausio!
Grazaus pavasario visom!
Labutes ,laikysiu kumstukus rytoj ne tik uz Romantike ir rasu lankos mamyte,bet ir pati uz save,vaziuoju ir as didziajam patikrinimui,gavau saukima .
QUOTE(carvel @ 2010 04 07, 23:27)
Labutes ,laikysiu kumstukus rytoj ne tik uz Romantike ir rasu lankos mamyte,bet ir pati uz save,vaziuoju ir as didziajam patikrinimui,gavau saukima .
Oooo, ir už carvel laikom, na visvien mintimis Dievulio paprašysiu, kad Jums visoms būtų geri atsakymai. Pradėjau labai būti kaip liaudis sako pabažna , sekmadieniais einu į bažnyčią.
Laikysim kumštukus už visas. Ir tikim, kad viskas turi būt gerai.
Parašykit, kai jau ką ir Jūs sužinosit.
Bet kaip čia suprast - ar margučių nelabai mokat dažyt, o gal fotkint nemokat? Albumuke neperdaugiausiai nuotraukyčių..
Kaip laikosi TIKĖSIU? Linkėjimai jai...Ir Dailės mamai kažin kaip sekasi?
Parašykit, kai jau ką ir Jūs sužinosit.
Bet kaip čia suprast - ar margučių nelabai mokat dažyt, o gal fotkint nemokat? Albumuke neperdaugiausiai nuotraukyčių..
Kaip laikosi TIKĖSIU? Linkėjimai jai...Ir Dailės mamai kažin kaip sekasi?
Patr ,nu super tavo naujenos
Rytoj butinai laikysiu kumstukus uz romantike,carvel,rasu lankos mamyte ,duok dieve,kad viskas butu gerai ir tik gerai
Rytoj butinai laikysiu kumstukus uz romantike,carvel,rasu lankos mamyte ,duok dieve,kad viskas butu gerai ir tik gerai
QUOTE(Patr @ 2010 04 07, 22:25)
Tai ten kur poliklinikos durys pirmosios ir tuoj pat registratura yra ar tolimesnis iejimas, kur yra i ligonine?
Kur i ligonine,praeini ligonines rubine,uz liftu paeini ir suki i kaire,eini tuo koridorium iki galo.