Įkraunama...
Įkraunama...

25-ji onko užeigėlė...

rasų lanka, apkabinu judvi su mamyte stipriai, kaip bemoku. Aš manau, kad guodžia nors tai, kad jei reikės chemijos, mamytės organizmas jau pailsėjęs, nemažas gi tarpas praėjo be gydymo, tai geriau priims. O be to, tai bus tik antras gydymas, gydymo chemų dar yra. O gal dar nereiks? Nes tikrai, toks markeris padidėjęs mamytės visus metus, o neiššaukia tai staigaus progreso. Nenukabinkite nosyčių, jūs stiprios, buvot visada tokios. Ryt susitiksite su gydytoja, bus aiškiau. Man kai telefonu pasakė "recidyvas", irgi šokas buvo, ne tas žodis, bet ant rytojaus važiavau jau pas gydytoją pokalbiui, o ji taip moka ramiai viską paaiškint, paguost, nuramint... vėl viltis įsižiebė. Laikykitės, brangutės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 07 balandžio 2010 - 12:26
QUOTE(Viti17 @ 2010 04 05, 00:49)
Mes dar tik mokomės gyventi su šia liga. Tai vat ir klystame. Dabar stengiamės kaip įmanoma riboti ligoniuko bendravimą su vaiku. Šiandien profilaktiškai išgėrė ryte coldrex. Dabar kaip ir nieko. Tik dar pykinimas yra. O aš vat išmokau šiandien vaistus į pilvą leisti. Tie trombus ksiadantys leidžiami po odą į pilvą. Truputį rankelės dar dreba, ir mano žmogus dar įtartinai žiūri į tokią saviveiklą. Na, bet pats reikalavo. smile.gif Aš siūliau geriau sesutės kokios paieškoti. Šiandien vakarinė netyčia šiek tiek išbėgo atgal į išorę, bet nedaug. Tai tikiuosi, kad veiks kaip ir reikia.

Na mes be siu vaistu negalejome gyventi nes jeigu tik nesusileisdavo Tevelis, tai is karto trombai darydavosi ir prie ju taip priprato, kad pats sau susileisdavo tik va po ilgesnio laiko pradeda guzai darytis pilve ir dar pas mus ju like kelios ampules, tai geleciau Jums atiduoti, nes pas mus tik stalciuje pasens, nors reikia paiureti r dear nepaseno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 04 07, 13:15)
Sveikutės, Mergaitės 4u.gif
Lauke šypsosi saulutė, gieda paukšteliai, o aš užsukau su liūdnomis žinelėmis. verysad.gif Skambinau gydytojai dėl markerio...  verysad.gif Esame pradiniame taške...vėl virš 1000... verysad.gif Ir vėl man kyla klausimas kaip kadaise - kaip žmogus su tokiu markeriu vaikšto???? g.gif Mamytei rūžavi skruostukai, niekas neskauda... Gydytoja operatyvi ( ačiū jai)- rytoj jau nuo ryto galvelės KT ir tuoj pat atsakymas.
Nežinau kaip suleis kontrąstą , jei venų nėra unsure.gif. Ar yra kam, kad visai negali sulašinti, venų nėra, o kontrąstą suleidžia? Jei negalės, kaip tada bus?

doh.gif su tais markeriais.Nezinau nei ka pasakyt.Meldziu,kad tavo mamai nebutu nieko rimciau.

O kontrasta tai jos puikiai suleidzia,bentjau onkologiniame Vilniuje.Ir aplamai suleist daug lengviau nei lasaline statyt! 4u.gif Taip,kad nepergyvenkit del venu!
Papildyta:
QUOTE(Domogintare @ 2010 04 07, 13:48)
Na mes be siu vaistu negalejome gyventi nes jeigu tik nesusileisdavo Tevelis, tai is karto trombai darydavosi ir prie ju taip priprato, kad pats sau susileisdavo tik va po ilgesnio laiko pradeda guzai darytis pilve ir dar pas mus ju like kelios ampules, tai geleciau Jums atiduoti, nes pas mus tik stalciuje pasens, nors reikia paiureti r dear nepaseno  4u.gif

Jo,man irgi atsirasdavo guzai.Bet nieko ,jie issiskirsto.
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2010 04 07, 13:48)
Na mes be siu vaistu negalejome gyventi nes jeigu tik nesusileisdavo Tevelis, tai is karto trombai darydavosi ir prie ju taip priprato, kad pats sau susileisdavo tik va po ilgesnio laiko pradeda guzai darytis pilve ir dar pas mus ju like kelios ampules, tai geleciau Jums atiduoti, nes pas mus tik stalciuje pasens, nors reikia paiureti r dear nepaseno  4u.gif

Sveiki,
Jei nepasene butume labai dekingi.
Papildyta:
Sveiki,
Po trechios chemijos labai pabalo dantenos. Gal kas susidurete ir turite info.
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2010 04 07, 00:13)
Aciu,aciu,mergytes heart.gif Tikrai as siandien laiminga wub.gif

thumbup.gif geros žinios džiugina ir mus visas ax.gif

QUOTE(rasų lanka @ 2010 04 07, 13:15)
Sveikutės, Mergaitės 4u.gif
Lauke šypsosi saulutė, gieda paukšteliai, o aš užsukau su liūdnomis žinelėmis. verysad.gif Skambinau gydytojai dėl markerio...  verysad.gif Esame pradiniame taške...vėl virš 1000... verysad.gif Ir vėl man kyla klausimas kaip kadaise - kaip žmogus su tokiu markeriu vaikšto???? g.gif Mamytei rūžavi skruostukai, niekas neskauda... Visos mielosios, laikykitės ir kuo geriausios Jums savijautos ir geriausių žinelių. wub.gif  wub.gif  wub.gif

rasų lanka, kaip suprantu, kas ten pas tave viduj dedasi...lyg ir niekas nepsikeitė, mamukė atrodo prieš pusmetį. O vat įlyst ir ką nors pakeist negalim niekas..
Stiprybės Jums visiems keturiems console.gif

QUOTE(Viti17 @ 2010 04 07, 14:17)
Sveiki,

Ar nebus tik stomatito - išopėjimo požymiai? Žiūrėkit, ar neskausminga, ar nesidaro pūslelytės...Daug apie tai kalbėta - net šioje ar praeitoje temukėje...Skalauti, nevalgyti aštraus, o paskui jau kaip kam - Daktarin, Gel Clair ir t.t., jei tikrai opėja...
Atsakyti
Laba diena.

Sveta, dziugu-dziugu-dziugu thumbup.gif 4u.gif

rasu lanka, apkabinu...Linkiu, kad kuo greiciau issiaiskintumet KAS ir KUR...

Merginos, turiu nepanaudota NEUPOGEN ampule. Gal kam nors reikia? Gaila, kad saldytuve guli, o kam nors padet galetu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2010 04 07, 16:03)

Merginos, turiu nepanaudota NEUPOGEN ampule. Gal kam nors reikia? Gaila, kad saldytuve guli, o kam nors padet galetu...  ax.gif

Pas mane 3 ampules saldytuve.Jei kam reikia-sakykit,ne senos,pries 3men.gautos

MEGACE irgi turim,berods 2buteliukus.
Atsakyti
QUOTE(Viti17 @ 2010 04 07, 14:17)
Sveiki,
Jei nepasene butume labai dekingi.
Papildyta:
Sveiki,

Butinai paziuresim galiojima, jeigu nesibaiges, tik zinau, kad vaistai dar puse metu tinkami po galiojimo datos pabaigos, tie vaistukai pas mamyte,o ji dabar pas mane, nes uzpuole mane pulinga angina, tai, kai ji gris i namus paziures ir parasysiu AZ, sutarsim, kaip perduoti.
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2010 04 07, 14:10)
Sveta,
labai dziaugiuosi, kad tau tiek procentus perskaiciavo, tiek del geru atsakymu!  4u.gif  4u.gif

Aciu biggrin.gif Kazkaip vakar apie tave pagalvojau,ar nepajudejo tavo reikalai su operacija? g.gif

ifauru,romantike ,aciu smile.gif

rasu lanka ,aisku negerai toks markeris console.gif Bet tikekimes geru KT rezultatu 4u.gif Ir ko geresnes prognozes 4u.gif
Kontrasta manau sugalvos kaip suleisti...man leido po 5 chemiju,kateteris buvo plastakoje...gal blogiausiu atveju istatys centrini kateteri g.gif
Atsakyti
rasų lanka, neliūdėkit tiek labai su mamyte. Svarbu, kad Ji gerai jaučiasi. Šiandien ir aŠ LAIMINGA lotuliukas.gif lotuliukas.gif , man viskas gerai. Mamograma-nuotrauka krūtų be jokių darinių, vyrauja liaukinis audinys ir t.t., o gydytojas V.Tiknius 4u.gif iš karto juk sakė, kad 'čia man riebaliukas čiuopias' Gydytojas bėgo su mano kortele, kad echoskopiją padarytų kita gydytoja (rodos, kad Bertašiūtė 4u.gif pavardė, onkoliginėj ligoninėj kažkaip aš jos nebuvau mačiusi iš Klinikų ji). Darydama echoskopiją, paskambino, kad ir mamogramą atneštų (2010-04-02 dienos), ir kazkokį tai žodį paminėjo, bet kad mts nėra tai parašė ir pasakė thumbup.gif . Paskui nuėjau pas savochemoterapeutę 4u.gif , ir... sakė, ji tai mes nieko su jum ir nedarysim. Į markerį, dėl kurio tiek iš pradžių pergyvenau, prisimenat, kad jis yra 85, net dėmesio jokio nekreipė. Markeris yra NEINFORMATYVUS. Tikėkim tuo. Juk prisimenat jau rašiau gal, kai lankiau moterį (a.a. jai), su kuria pradėjom sirgti 2002metais kartu, tai jis labai džiaugės maždaug prieš 1,5 mėn. iki išėjimo iš šios Žemės, kad jos markeris yra 14. Vienu žodžiu netikėkit markeriais. Taip lengviau gyventi bus. 4u.gif
Atsakyti
4u.gif labutis visoms labai dziugu del tu mergaiciu kuriu tyrimai geri,visoms po 4u.gif 4u.gif .Rasu lanka tau stiprybes,bet tikekimes pacio geriausio,ir as pasimelsiu uz tavo mamyte.Aciu uz rakteli i albumiuka.jus visos nuostabios,duok dievuli jums visoms sveikateles. 4u.gif Na o mano nuotaika tik sendien pagerejo,jau buvau i miesta isejus,dabar tik laukiu,kad greiciau gydymas prasidetu,ir tikiu ,kad man viskas bus gerai.Na va pasisakiau ir palengvejo ax.gif ir aciu kad jus esat
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2010 04 07, 13:25)
Nuo 12val iki 15val,bet dazniausiai veluoja.Raso,kad dirba iki 16val ar 16.30val,bet pats man sake,kad iki 15val.

Registruotis nereikia.Gyva eile.Reik nusinest ligos istorija ir buti susizymejus svarbiausius puslapius,kad iskart parodyt,negaisint laiko.

Turiu dar keleta vaistuku,likusiu nuo mamos.Jei jums paskirtu-atiduociau.Tik man reik paziuret kokie ten like.Nedaug ten,bet vistiek brangus-tai norisi,kad kazkas tikslingai panaudotu,o nereiktu ismest.

Bet jei eisit pas ji ir paskirs gydyma-duokit zinot! 4u.gif

Ačiū, Liutukeee už info. Manau, kad man reikėtų pas Ruoliąapsilankyti. Juk jis, kiek pamenu kažkas aiškino yra šalia Onkologijos universiteo. Ar ne?
Papildyta:
QUOTE(rita606 @ 2010 04 07, 22:38)
4u.gif labutis visoms labai dziugu del tu mergaiciu kuriu tyrimai geri,visoms po 4u.gif  4u.gif .Rasu lanka tau stiprybes,bet tikekimes pacio geriausio,ir as pasimelsiu uz tavo mamyte.Aciu uz rakteli i albumiuka.jus visos nuostabios,duok dievuli jums visoms sveikateles. 4u.gif Na o mano nuotaika tik sendien pagerejo,jau buvau i miesta isejus,dabar tik laukiu,kad greiciau gydymas prasidetu,ir tikiu ,kad man viskas bus gerai.Na va pasisakiau ir palengvejo ax.gif ir aciu kad jus esat

Juk kitaip ir būti negali thumbup.gif , tik tokiomis mintimis reikia gyventi.
Atsakyti