Įkraunama...
Įkraunama...

25-ji onko užeigėlė...

Labas vakariukas, Mergaitės 4u.gif 4u.gif

QUOTE(SVETA K. @ 2010 04 06, 18:34)
Laba diena 4u.gif Oj,mergaites,labai aciu jums uz kumstukus,tikrai padejo  wub.gif Pirma karta po metu po chemijos ir 10 menesiu po spinduliavimo mano kraujas GERAS  tongue.gif atsistate ir leukocitai pilnai  thumbup.gif Echo-gerai,limfmazgiu neuzciope thumbup.gif

SVETUK 4u.gif Kaip džiaugiuosi kartu su tavimi. Dabar nemažą akmenuką nuo širdelės nuritinai. Belieka įkvėpti pavasario oro ir džiaugtis gyvenimu. Taip bus ir toliau. wub.gif

Saulėlydi 4u.gif - gražios ir turiningos tau kelionės. Nuostabus miestas, nuostabios vietelės, liks neišdildomi įspūdžiai ir begalinis noras dar nuvažiuoti...Ar visa šeima važiuojate? O nerimaujam mes visada prieš keliones. Nerimas baigsis sulyg ta minute, kai pajudėsi iš vietos kely...

Ifauru 4u.gif Stiprus apkabinimas tavo mamytei - šaunuolei ir kuo daugiau sveikatytės ir stiprybės... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2010 04 06, 18:34)

Laba diena 4u.gif Oj,mergaites,labai aciu jums uz kumstukus,tikrai padejo  wub.gif Pirma karta po metu po chemijos ir 10 menesiu po spinduliavimo mano kraujas GERAS  tongue.gif atsistate ir leukocitai pilnai  thumbup.gif Echo-gerai,limfmazgiu neuzciope thumbup.gif
O rentgena darys birzelio gale,per kita patikrinima,tie skausmai jau pora dienu kaip praejo,bet sake gyd.kad nuo svitinimo gali buti .

Bet jau zmoniu po ilgo savaitgalio  blink.gif As kad krauja priduoti 2 val.sedejau eileje,niekada taip nebuvo.Bet uz tai pataike is pirmo karto-ir niekada taip nebuvo lotuliukas.gif

clap.gif taip ir toliau mergyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Patr @ 2010 04 06, 09:49)
ifauru mamytei  4u.gif

QUOTE(rasų lanka @ 2010 04 06, 21:23)
Ifauru 4u.gif Stiprus apkabinimas tavo mamytei - šaunuolei ir kuo daugiau sveikatytės ir stiprybės... wub.gif

Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Sveikutės, na tikrai, kaip gera šiandien SVETAI, tai suprantu ir džiaugiuos kartu su ja thumbup.gif .
Mačiau Rasų lankos margučius albumėlyje, jėga, kruopščiai nutapyti.

Naujokėms Viti17, Edmei stiprybės ir visada vyti blogas mintis kuo toliau. Ryt važiuoju į onkolog. ligoninę, bus mamograma. Laikykit kumštukus.

saulėlydi, geros kelionės drinks_cheers.gif

Oduvančikai, nenukabink nosytės, juk labai dar viskas gerai, pačiu laiku sugriebė, man irgi buvo 1st. 2002-01-07 diagnozuota... ŽėĖĖĖk, o šiemet jau 2010metai thumbup.gif wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 06 balandžio 2010 - 21:06
ADIS ! Kur Jus? Ar jau pailsejote sanatorijoje, cia Jusu taaip truksta... wub.gif
Atsakyti
Sveta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ,braunuos as i Jusu namucius su pasiulymu, noreciau kam nors padovanoti vaistuka, pavadinimu Pomitor 90mg/6ml ( pagrindine sudetis pomildronatas), galiojimo laikas iki 2010 m. 05 men. O siaip visoms ir is visos sirdies linkiu stiprybes 4u.gif ir nepraraskite optimizmo thumbup.gif juk Jus tokios saunios smile.gif
Atsakyti
o Ruolia visada santariskese buna ar reikia uzsirasyti butinai susitikimui?
Atsakyti
Aciu,aciu,mergytes heart.gif Tikrai as siandien laiminga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 04 06, 23:42)
o Ruolia visada santariskese buna ar reikia uzsirasyti butinai susitikimui?

Nuo 12val iki 15val,bet dazniausiai veluoja.Raso,kad dirba iki 16val ar 16.30val,bet pats man sake,kad iki 15val.

Registruotis nereikia.Gyva eile.Reik nusinest ligos istorija ir buti susizymejus svarbiausius puslapius,kad iskart parodyt,negaisint laiko.

Turiu dar keleta vaistuku,likusiu nuo mamos.Jei jums paskirtu-atiduociau.Tik man reik paziuret kokie ten like.Nedaug ten,bet vistiek brangus-tai norisi,kad kazkas tikslingai panaudotu,o nereiktu ismest.

Bet jei eisit pas ji ir paskirs gydyma-duokit zinot! 4u.gif
Atsakyti
I nuolaidu tema.

Galvoju vaziuot i koncerta Vilniuj, skambinausi i Siemens arena, tai pasirodo politika, kad neigaluji vienas asmuo gali lydeti nemokamai priklauso nuo renginio organizatoriu. Tad gali buti, kad si karta nepavyks su vienu bilietu prasisukti.

Sveta,
labai dziaugiuosi, kad tau tiek procentus perskaiciavo, tiek del geru atsakymu! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, Mergaitės 4u.gif
Lauke šypsosi saulutė, gieda paukšteliai, o aš užsukau su liūdnomis žinelėmis. verysad.gif Skambinau gydytojai dėl markerio... verysad.gif Esame pradiniame taške...vėl virš 1000... verysad.gif Ir vėl man kyla klausimas kaip kadaise - kaip žmogus su tokiu markeriu vaikšto???? g.gif Mamytei rūžavi skruostukai, niekas neskauda... Gydytoja operatyvi ( ačiū jai)- rytoj jau nuo ryto galvelės KT ir tuoj pat atsakymas.
Nežinau kaip suleis kontrąstą , jei venų nėra unsure.gif. Ar yra kam, kad visai negali sulašinti, venų nėra, o kontrąstą suleidžia? Jei negalės, kaip tada bus?
Klausimų bagažas sunkėja. Neaiškų kas ir kur vyksta, bet aišku, kad chemija bus.... Atostogos baigėsi...

Visos mielosios, laikykitės ir kuo geriausios Jums savijautos ir geriausių žinelių. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 07 balandžio 2010 - 12:16