Labai pasiilgstu Jusu,bet labai sunku skaityti,labai audringai reaguoju i jusu postus-labai dziaugiuosi girdedama geras naujienas ir baisiai susinervinu kai isgirstu nekokias,net supykina,pyktis sukyla.Ai,ka cia ir pasakot,reikia laiko ...
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 04 01, 17:23)
sužinojau savo diagnozę 1A,stadija,po galybės tyrimų, NO.MO.Kaip man paaiškino neišplitės į tolimesnius audinius,limfmazgiai nepažeisti, stadiją patikslins po operacijos aš tik pradedu šį kelią....sėkmės visoms,,,dar saviškiams nesakiau,,,,bijau....lauksiu operacijos....apkabinu visas
Mieloji,kaip gerai,kad liga diagnozuota laiku,tikiu,kad viskas bus gerai ,juk tik 1stadija.
Papildyta:
QUOTE(Viti17 @ 2010 04 04, 21:45)
Velykų vakarą visai ne apie Velykas. Klausimas dėl priklausancios paramos. Ar tokia yra? Ligoninėje viena moteris sakė, kad savivaldybės soc. paramos skyrius pristacius visus dokumentus kompensuoja pusę porto sistemos kainos. Ar tiesa? Mes net nezinojome, o gal cia tik gabndų lygmuo. O gal yra kitokių paramos niuansų, kurių tiesiog nežinome? Nes dabar pradėjome pirkti Fragmin (nes rankoje venoje susidarė trombas), labai brangūs, o vartoti juos reiks kol kas mėnesį, o toliau bus matyti. Už 10 (5 dienoms) ampulių sumokėjome 234 Lt , jau ir taip nemokama medicina tiek kainuoja, dar prisidėjo šitie.. Ir jie nekompensuojami.
Zinai,as panasius vaistus leidausi visa nestuma,kainavo tikrai daug,uzsakydavau NORFA vaistinej,tada pasiimdavau per LAIMINGAS VALANDAS-kai budavo 15%nuolaida,dabar lygtais 10%,bet vistiek buvo pigiausia.Kiek zinau-tai daugkas vezasi is Lenkijos,platintojai pristato,ten dvigubai pigiau,bentjau CLEXANE,FRAXIPARIN.
QUOTE(Viti17 @ 2010 04 05, 00:49)
O aš vat išmokau šiandien vaistus į pilvą leisti. Tie trombus ksiadantys leidžiami po odą į pilvą. Truputį rankelės dar dreba, ir mano žmogus dar įtartinai žiūri į tokią saviveiklą. Na, bet pats reikalavo. Aš siūliau geriau sesutės kokios paieškoti. Šiandien vakarinė netyčia šiek tiek išbėgo atgal į išorę, bet nedaug. Tai tikiuosi, kad veiks kaip ir reikia.
O jis pats nenoretu sau susileist?As visalaik pati leidausi,pirmasyk tik rankos drebejo,niekaip nesiryzau,o paskui jau visai nebaisu budavo.Bet kai as buvau-tai po gero pusmecio leidimosi nebeturejau nesubadytos vietos pilve,plius pilvas jau didelis buvo-tai tada jau nebebuvo lengva susileist,o ir vaistukai vis atgal isbegdavo,nors aisku,kad ne visi.Nepergyvenk,nieko tokio jei truputuka isbego atgal.Saunuole tu!Man daug sunkiau buvo pradet leist vaistus mamai nei paciai sau.
Kai leidi-tik ziurek,kad ki kraujagysles nepataikyt,nes yra buve,kad pataikydavau-tada suskausdavo,plius kraujas begdavo.
Patr,laikysiu kumstukus,kad rezultatai ir toliau butu geri.
Dar daug norejau parasyt,bet bijau sumaisyt nickus,dar ne ta parasysiu ,o maniau prisiminsiu.
Gal kam reiktu SAVICKIO TIRPALO,na to nuoviro,mes gi padarem mamytei,viska isvirem pagal visas proporcijas sudejom,vaistazoles is Balvociutes pirkom,o taip ir liko nenaudota.Gaila,visgi keli simtai lituku ideta.ATIDUOCIAU JEI TIK KAS NORETU NAUDOTI.VISKAS PADARYTA PAGAL RECEPTUKA.KAD TIK KAM PADETU.
IR MAUDA turim saldytuve,Balvociutes padaryta,net nezinau su kuo ji ten-aliejuje ar spirite-jei domintu-paziuresiu,stovi saldytuve,yra ir instrukcija -kaip,po kiek gerti.Irgi nepraimta.
Jei kamnors Ruolia rekomenduotu LIQUIRIZIA(SALDYMEDI)is ITALIJOS-tai galetume parduoti.Labins deka gavom is Italijos-tik gaila,kad pavelavom.Atiduotume uz ta pacia kainyte kiek mokejom.Jei ka domintu-rasykit i az.