QUOTE(something else @ 2010 04 05, 11:07)
Viti, dėkui, kad dalinatės žiniomis - dabar turėsiu minty, į ką kreipti dėmesį ir ką daryti, jei pajus skausmą. Tuo pačiu ir nerimo dozę gavau
Edme, neturiu ką Jums rūpimu klausimu patarti, bet iš visos širdies linkiu kuo lengviau praeisiančio ir kuo efektyvesnio gydymo
Edme, neturiu ką Jums rūpimu klausimu patarti, bet iš visos širdies linkiu kuo lengviau praeisiančio ir kuo efektyvesnio gydymo
Tiesiog susidariau nuomonę ir esu tikra, kad reikia bet kokius net menkus negalavimus papasakoti gydytojui, nes tai, ką mes savaip interpretuojamer, gali būti rimčiau.
Papildyta:
QUOTE(nutė @ 2010 04 05, 07:32)
Mb 3 mėn. , iki rekonstrukcinės operacijos, gyveno su stoma. Taigi, teko mokytis keisti. Pirmą kartą pakeičiau - viskas normalu. Bet tik baigiau - valandą jokio daikto į rankas paimti negalėjau - taip jos drebėjo. Greit įprasit
Aš esu stomas keitusi savo močiutei. Bet kažkaip labai šaltai sureagavau. Mane išvis visi laiko akmenine širdimi.. Bet vat kai liga užpuolė mano žmogų. Supasavau. 2 mėn. gyvenau lyg sapne. Dabar atrodo jau pradėjau atsitiesti.