Įkraunama...
Įkraunama...

25-ji onko užeigėlė...

QUOTE(something else @ 2010 04 05, 11:07)
Viti, dėkui, kad dalinatės žiniomis - dabar turėsiu minty, į ką kreipti dėmesį ir ką daryti, jei pajus skausmą. Tuo pačiu ir nerimo dozę gavau smile.gif
Edme, neturiu ką Jums rūpimu klausimu patarti, bet iš visos širdies linkiu kuo lengviau praeisiančio ir kuo efektyvesnio gydymo heart.gif

Tiesiog susidariau nuomonę ir esu tikra, kad reikia bet kokius net menkus negalavimus papasakoti gydytojui, nes tai, ką mes savaip interpretuojamer, gali būti rimčiau.
Papildyta:
QUOTE(nutė @ 2010 04 05, 07:32)
Mb 3 mėn. , iki rekonstrukcinės operacijos, gyveno su stoma. Taigi, teko mokytis keisti. Pirmą kartą pakeičiau - viskas normalu. Bet tik baigiau - valandą jokio daikto į rankas paimti negalėjau - taip jos drebėjo. Greit įprasit  smile.gif  4u.gif

Aš esu stomas keitusi savo močiutei. Bet kažkaip labai šaltai sureagavau. Mane išvis visi laiko akmenine širdimi.. Bet vat kai liga užpuolė mano žmogų. Supasavau. 2 mėn. gyvenau lyg sapne. Dabar atrodo jau pradėjau atsitiesti.
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2010 04 05, 08:17)

Sveika!

Man pasalinta puse kruties. Ir rekonstruota is likusios dalies. Ir 13 limfmazgiu. Viename buvo mts. Irgi tikrinausi pries diagnozes patvirtinima ilga laika...

Laikykis - tu kelio pradzioje! Bet pirmi zingsniai jau padaryti, tai toliau viskas vyks pagal nustatytas schemas.

Issiverk. Tai normalu. O mes tave apkabiname. Palaikome. Musu daug ir mes JEGA. 4u.gif

SU SV. VELYKOM!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 05 balandžio 2010 - 11:04
QUOTE(Viti17 @ 2010 04 05, 00:09)
Dar pergyvenu, kad dukrytė susirgo, kad tik neprisikabintų prie mūsų ligoniuko pavasarinis virusiukas.. sad.gif Nes Roto virusas tai ojej koks gavosi baisus. Sutapo su antra chemija- tai viduriavimas buvo iki išsekimo. Beveik 2 sav.

Sveta K. jau rašė apie higieną ir kaukes.
Galiu pridurti, kad aš buvau nupirkusi iš www.hiperfarma.lt dezinfekcinį skystį rankom ir skystį paviršiams dezinfekuoti. Kai MB būdavo namie, jai naudodavomės.(Abiejų rūšių po du buteliukus pirkau, tai dar daug turiu. Viti 17, aš juk irgi iš Mažeikių, jei nori, parašyk į až, perleisiu). Bet šiaip tai ir nuo žmogaus atsparumo priklauso. Pasak daktarų, turėjom ir katino namie atsisakyti. Neatsisakėm. Pats vyras neleido. Ir nieko. Ir šiaip jis mano stipruolis. Per metus gydimosi ir per pusmetį po gydimo - jokių slogų, kosulių ar pan. O kaip pergyvenau kai tas kiaulių gripas siautėjo doh.gif .
Dėl neupogeno leidimo į pilvą - žinai, kaip maniškis išgelbėjo mane, kad rankos nedrebėtų? Ogi leidosi vaistus pats. Ir ramiausiu veidu wub.gif
Pas tėvus iš beržų sula tik laša, tik laša... Aišku, geriausia gerti šviežią, bet kai tiek daug, tai aš pakaitinu iki virimo, įspaudžiu citrinos, gerą šaukštą medaus, supilu į stiklainį ir su metaliniu dangteliu užsuku. Tikiuosi, kad išsilaikys mėnesį kitą kol prasidės šilti orai ir darbymetis daržuose. Tada, oi kaip skanu bus atsigaivinti 4u.gif
už savaitėlės jau būsim Paryžiuje wub.gif Šiek tiek nerimauju. Šiąnakt visą naktį metro po Paryžių važinėjau, nežinodama kokioje stotelėje išlipti doh.gif lotuliukas.gif

Geros dienelės visoms. Pas mus nedrąsiai saulutė rodosi, o vakar buvo labai saulėta ir šilta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 05 balandžio 2010 - 11:18
Ačiū už palaikymą 4u.gif . Šiandien pas mus puikus oras, rodė 19 laipsnių šilumos. Sode buvom. Pasikuičiau truputį. Kai kuo nors užsiimu, užmirštu viską. Rytoj dar į darbelį eisiu. Ir dar susiruošti reikia...
Nežinau dar stadijos. Nesugalvojau paklausti. Pasimetus buvau. Bet biopsiją darė krūties ir pažasties limfmazgio. Abejose išvadose parašyta Ca mammae dex 1a. Nežinau ką tas 1a reiškia.

Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2010 04 05, 16:58)
Sode buvom. Pasikuičiau truputį. Kai kuo nors užsiimu, užmirštu viską. Rytoj dar į darbelį eisiu. Ir dar susiruošti reikia...
Nežinau dar stadijos. Nesugalvojau paklausti. Pasimetus buvau. Bet biopsiją darė krūties ir pažasties limfmazgio. Abejose išvadose parašyta Ca mammae dex 1a. Nežinau ką tas 1a reiškia.

Edme 4u.gif , noriu palinkėti tau stiprybės, sveikatos, kuo lengvesnio gydymosi kelio ir pasveikimo. wub.gif Tikriausiai tas 1a reiškia stadiją, nes mano mamytės diagnozė Ca mammae dex IVst. (T2N2M1). Tau po operacijos turėtų dar tikslintis, bet linkiu , kad pirma ir pasiliktų. Užsiimk kuo daugiau darbelių, kad nereiktų liūdėti. wub.gif
Ar pažasty pati čiuopeisi limfmazgį? Keista, kad mamograma nerodė. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 05 balandžio 2010 - 16:11
QUOTE(Edmė @ 2010 04 05, 14:58)
Ačiū už palaikymą 4u.gif . Šiandien pas mus puikus oras, rodė 19 laipsnių šilumos. Sode buvom. Pasikuičiau truputį. Kai kuo nors užsiimu, užmirštu viską. Rytoj dar į darbelį eisiu. Ir dar susiruošti reikia...

Turetu reiksti, kad 1 stadija.
Limfmazgi turetu ispjauti ir patikrinti.
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 04 05, 17:10)
Edme 4u.gif , noriu palinkėti tau stiprybės, sveikatos, kuo lengvesnio gydymosi kelio ir pasveikimo.  wub.gif Tikriausiai tas 1a reiškia stadiją, nes mano mamytės diagnozė  Ca mammae dex IVst. (T2N2M1). Tau po operacijos turėtų dar tikslintis, bet linkiu , kad pirma ir pasiliktų. Užsiimk kuo daugiau darbelių, kad nereiktų liūdėti.  wub.gif
Ar pažasty pati čiuopeisi limfmazgį? Keista, kad mamograma nerodė. g.gif

Ačiū. Labai norėčiau, kad linkėjimai išsipildytų smile.gif . Mamograma spalį nieko nerodė, Kaune kovo 17 d. kai ekoschopavo, tai klausė ar mamograma čia tikrai mano, ar negalėjo sumaišyti. Limfmazgio nematė vasario 25 d. echoskopavusi mūsų mieste gydytoja, ir onkologė nečiuopė. Siuntime įrašyta, kad nepadidinti. Aš taip pat pati vis čiupinėdavausi, kai gavau siuntimą, bet jis ten giliai, gal neužčiuopiau. Tik kovo 17d. Kaune sako gydytoja ar jauti, kad pažastyje turi padiddėjusį limfmazgį. Na, NEJAUČIAU jo. Tik po biopsijos pradėjo mausti. g.gif
Atsakyti
Su Velykomis visas mergaičiukes sveikinu. Apkabinu ir pabučiuoju kiekvieną. Bandau įdėti čia savo keturis margučius, jei pavyks.

nepavyko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 05 balandžio 2010 - 20:37
QUOTE(Patr @ 2010 04 05, 21:32)
Su Velykomis visas mergaičiukes sveikinu. Apkabinu ir pabučiuoju kiekvieną. Bandau įdėti čia savo keturis margučius, jei pavyks.

nepavyko  verysad.gif

Pamokysiu smile.gif

Spauskite nuorodą http://www.radikal.ru/ .Tada atsidariusiame lange spauskite "Parinkti" - iššoks lentelė, kurioje galėsite iš savo kompiuterio parinkti norimą nuotrauką. Kai parinksite, spauskite mėlyną nuorodą "Užkrauti" (rus. Zagruzyt).
user posted image

Palaukite, kol įkels nuotrauką. Kai įkels, po nuotrauka rasite daug kodų. Nukopijuokite 2 numeriu pažymėtą kodą (2. Картинка в тексте). Nukopijuotą nuorodą įdėkite tiesiai į rašomą žinutę. Jei viską atlikote teisingai - nuotrauką turėtų rodyti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 05 balandžio 2010 - 21:26
Bandau dar karteli. Dekoju uz pamokymauser posted image
Atsakyti
Edme console.gif Ir as linki,kad gydymas butu sekmingas 4u.gif Taip ir bus smile.gif

Saulelydis ,kaip fainaaaaaa wub.gif

Patr ,tavo marguciai thumbup.gif

Man rytoj anksti i patikrinima unsure.gif Tai jau pergyvenu blush2.gif

Atsakyti
Patr, oho, taigi Jūs tikra menininkė ok.gif

Sveta, laikom kumščius, viskas bus ok, pamatysite victory.gif
Atsakyti