Visus pakalbinai, rasų lanka, o kaip jums sekėsi?
QUOTE(arune @ 2010 04 01, 21:25)
Visus pakalbinai, rasų lanka, o kaip jums sekėsi?
Tai, kad neturiu ir ką papasakot. Pridavėm markeriui kraujuką. Užėjau su kitu ligoniuku pas gydytoją , pasisakiau, kad esam atvykę, ir ar galėsiu pasiskambinti pasitarti dėl atsakymo po švenčių. Pasilinkėjom gražių švenčių ir viskas. Tiesa dar pasisakiau, kad visokių pojučių ir nuogąstavimų turime (nenorėjau ilgai trukdyti). Viskas po švenčių... Mamytė labai linksma šiandien buvo, dar aplankėme visi vyro mamytę, pasivaišinome arbata, pasikeitėme velykinėmis dovanėlėmis, prisikalbėjome ir laimingai grįžome į namučius...
TIKĖSIU vėl dingo...
Kaži, ar Adis išvyko į sanatoriją?
Pasakyk kuo greičiau, nes kuo toliau tempsi, tuo sunkiau bus pasakyti. Pamatytum, kaip pasakius tau pačiai lengviau paliktų, įsijungtų kitas varikliukas ir po operacijos greitai gytum - nebereiktų galvoti kaip tai padaryti, o ir mylimiems žmonėms paliktum vietos permąstyti viską. Be to tokia pradinė stadija - tokios ligelės atveju geriau ir būti negali...
[/quote]
Ačiukas....privertės mane nusišypsoti.....šiandien nėra kam pasakyti,,,,gal ryt....kažkaip pagalvojau dėl ko mums tokie išbandymai, prieš metus netekau draugytės jai ta pati liga buvo,,,,tik jau pažengusi toli, toli, ji pavėlavo....aš gal spėjau atleiskit man,,,,čia mano tokie pamąstymai....reikia kažkaip persirikiuoti mintis....net keista nieko nejaučiu,,,,tik nemiga.... gal pavyks nuotraukytę įkelti...kaip ir įkėliau save į albumuką, ir savo mergytę,,,gal suprasit kad mano, nes mes labai panašios....
[/quote]
Ačiukas....privertės mane nusišypsoti.....šiandien nėra kam pasakyti,,,,gal ryt....kažkaip pagalvojau dėl ko mums tokie išbandymai, prieš metus netekau draugytės jai ta pati liga buvo,,,,tik jau pažengusi toli, toli, ji pavėlavo....aš gal spėjau atleiskit man,,,,čia mano tokie pamąstymai....reikia kažkaip persirikiuoti mintis....net keista nieko nejaučiu,,,,tik nemiga.... gal pavyks nuotraukytę įkelti...kaip ir įkėliau save į albumuką, ir savo mergytę,,,gal suprasit kad mano, nes mes labai panašios....
Ačiū už gražius ir paguodžiančius žodelius. Ryt parašysiu jei ką sužinosiu.
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 04 01, 21:47)
kaip ir įkėliau save į albumuką, ir savo mergytę,,,gal suprasit kad mano, nes mes labai panašios....
Malonu susipazinti,Oduvancikas Tikrai su dukryte labai panasios
QUOTE(something else @ 2010 04 01, 14:19)
O rimtas klausimas toks - geriate pakaitintą ar "žalią"? Aš tokia nežiniukė šiuo klausimu, o vyras sako, kad "žalia" greitai rūgti ima
jo, rūgsta greitai, bet aš gaunu papildymą kas pora dienelių vis šviežios, šiaip geriam visi, tai nespėja surūgt. Manau, kaitint nereikia.
QUOTE(Patr @ 2010 04 01, 16:50)
Sveikos, nuotaikos ne kokios. Echoskopijos metu kibo prie darinio skydliaukeje ir kitoje neoperuotoje krūtelėje. Sakė , kad nepatinka, negražūs jie... KT atsakymo negavau. Ryt reikės važiuoti jau trečią kartą, o kaip bus toliau nieko neaišku. Sėdėsiu ilgai ir prašysiu, kad gydytojai priimtų be talonų.
spaudžiam kumštukus tada šiandien ir laukiam geresnių žinių
QUOTE(arune @ 2010 04 01, 18:43)
Mane šiandien daktarė nusivedė pas A. Lekštutį, laikomą echoskopijos pradininku Klaipėdoje, tikrai patyrusį gydytoją. Apžiūrėjo tą mano iškilimą virš raktikaulių, išvada - nieko blogo nematau. Riebalinio audinio sankaupa. Bet kontrolė būtina.
nu va, kaip gerai, bus šventės smagesnės ir ramesnės
Man šiandien nelabai gera, nesivalgo Jau čiupa čiupsą visą sulaižiau, kol jis burnoj, tol lyg ir pusėtinai jaučiuosi. Reik kokio darbo užsiimt, mažiau galvosiu
oje, oje, ucha-ucha-cha, "pilve nieko nėra", krūties mamogramos atsakymas bus trečiadienį. Čia gal jūs prisidėjot
QUOTE(Patr @ 2010 04 02, 16:49)
oje, oje, ucha-ucha-cha, "pilve nieko nėra", krūties mamogramos atsakymas bus trečiadienį. Čia gal jūs prisidėjot
,super naujienos,matai,kaip viskas klostosi puikiai
GREK,pabandyk issikepti orkaiteje obuoliuku,labai palengvina savijauta,vakare praverstu slakelis raudono vyno,kalbu is savo patirties,sekmes
Visoms po kuo geresnių minčių ir tyrimų rezultatų
Gal kiekvienam skirtingai nuo pykinimo, čia kaip , reikia atrasti savąjį "vaistą". Aš gėriau cerukalio kelis kartus, bet kažkaip jokio laukto poveikio man jis nepadarė. man tai padeda rytais ilgesnis pagulėjimas lovoj.
Sveta K., sveikinu dėl perskaičiavimo aš irgi ką tik pasižiūrėjau per sistemą, yra ir man jau priskaičiuota, neblogai gana, beveik 1000.
Visoms kuo gražesnių švenčių, geros savijautos sveikinu iš anksto nes jau ryt tiek kepinių ir pirkinių prisiplanavus, kad galiu nebeprisijungti beje, kreipsiuosi į rasų lanką gal , dėl mano verifikacijos į jūsų albumuką (kaip krūtai parašiau, ką? )
Gal kiekvienam skirtingai nuo pykinimo, čia kaip , reikia atrasti savąjį "vaistą". Aš gėriau cerukalio kelis kartus, bet kažkaip jokio laukto poveikio man jis nepadarė. man tai padeda rytais ilgesnis pagulėjimas lovoj.
Sveta K., sveikinu dėl perskaičiavimo aš irgi ką tik pasižiūrėjau per sistemą, yra ir man jau priskaičiuota, neblogai gana, beveik 1000.
Visoms kuo gražesnių švenčių, geros savijautos sveikinu iš anksto nes jau ryt tiek kepinių ir pirkinių prisiplanavus, kad galiu nebeprisijungti beje, kreipsiuosi į rasų lanką gal , dėl mano verifikacijos į jūsų albumuką (kaip krūtai parašiau, ką? )
QUOTE(Patr @ 2010 04 02, 16:49)
Negaliu apsakyti, kaip džiaugiuosi. Mamograma irgi nieko bloga nerodys...
QUOTE(A-Z @ 2010 04 02, 18:18)
beje, kreipsiuosi į rasų lanką gal , dėl mano verifikacijos į jūsų albumuką (kaip krūtai parašiau, ką? )
Parašiau į a.ž.
Patr ,kaip dziaugiosi
Turiu problemą. Mano žmogui nustatė tiesiosios žarnos vėžį, 4 stadija su mtst. plaučiuose ir kepenyse. Visko jau buvo. Emocine prasme, nes visa kita dar prieš akis. Bet turiu aš draugę, kuri yra gydytoja. Ji tikrai daug padeda.. Bet.. Dar daugiau ir kenkia. Apvalo mane nuo bet kokio tikėjimo, kad viskas bus gerai. Kol nekalbu su ja - nieko. Bet vos tik paskambina ir vėl... "oj, bet tai dar neblogai laikosi pagal tokią diagnozę", "oj, na, čia tiek ir beliko" (tipo tie oficialus statistiniai 20mėn.), ir gaili manęs jau kaip absoliučios našlės. Nebegaliu. Nebegaliu pakelti tokio bendravimo. O, rodos, reikia, nes ji labai daug tikrai padeda mano žmogui kol jis klinikose: aplanko (mes gyvename ne tame pačiame mieste), nuperka ir nuneša ko reikia.. Na, stengiasi tikrai... Ir jei ne tas emocinis neigiamas užkrovimas.... Džiaugiuosi, kad bent jau turi proto negrūzinti mano žmogaus. Kuris tikrai laikosi taip gerai, kad ux...