Įkraunama...
Įkraunama...

25-ji onko užeigėlė...

QUOTE(Auksiux @ 2010 04 01, 14:30)
Aciu uz palaikyma, uz ikveptas geras mintis............as tikiu, ir noriu tiket kad viskas bus gerai smile.gif juk geros mintys taip pat padeda pasveikti 4u.gif
Bet vistiek lauksiu  bet kokiu patarimu,bet kokios informacijos.

na, jei jau mane paminejo...
1 stadija tikrai daznai yra butent tas atvejas, kai atliekama operacija ir tuo aktyvus gydymas pasibaigia, lieka tik reguliarus stebejimas. tai psichologiskai gali buti sunku - bet svarbu nepamirsti, kad iprastas gydymas po operacijos (chemoterapija, radioterapija) - tikrai ne vitaminai ir ne saldainiukai, jie turi labai rimtu salutiniu poveikiu, ir naikindami vezi kartu gali gerokai kenkti sveikoms organizmo sistemoms.

geriausia, ka galima padaryti - susirinkti prieinama informacija apie savo diagnoze ir dazniausiai taikomas gydymo bei stebejimo schemas. be to, labai naudinga butu psichologine pagalba - kaip tvarkytis su nerimu, baimemis ir pan.
Atsakyti
Aciu ragnez 4u.gif
O gal zinote ar onkologiniame yra aparura, kur butu galima issitirti visa organizma,kad pamatyti ar nera kur nukeliavusiu tu bloguju lasteliu i kitus organus.Nes kaip sako gydytojas 1stadija dar nereiskia, kad blogos lasteles nenukeliavo kitur.Ar tik jau pastebima kad yra blogai ir jos isplitusios?
Atsiprasau, kad tiek daug klausimu uzduodu blush2.gif Nes paskutiniu metu tik ir skaitau ir skaitau apie ta liga, bandau apie visus gydymo budus susizinot.Aisku, paciam reikia pasirinkti gydymo istaiga, gydytoja kad toliau stebetu...........bet kazkaip tikiu, gal kas is savo patirties ka parekomenduos 4u.gif Gal kas jau praeje visa tai, ir gales pasidziaugti pasidalinti savo patirtimi
Atsakyti
Sveikos, nuotaikos ne kokios. Echoskopijos metu kibo prie darinio skydliaukeje ir kitoje neoperuotoje krūtelėje. Sakė , kad nepatinka, negražūs jie... KT atsakymo negavau. Ryt reikės važiuoti jau trečią kartą, o kaip bus toliau nieko neaišku. Sėdėsiu ilgai ir prašysiu, kad gydytojai priimtų be talonų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Patr @ 2010 04 01, 17:50)
Sveikos, nuotaikos ne kokios. Echoskopijos metu kibo prie darinio skydliaukeje ir kitoje neoperuotoje krūtelėje. Sakė , kad nepatinka, negražūs jie... KT atsakymo negavau. Ryt reikės važiuoti jau trečią kartą, o kaip bus toliau nieko neaišku. Sėdėsiu ilgai ir prašysiu, kad gydytojai priimtų be talonų. smile.gif

Laikykis,tikekimes kad viskas baigsis gerai,gaudyk balioneli nuotaikai palaikyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiux @ 2010 04 01, 16:15)
Aciu ragnez 4u.gif
O gal zinote ar onkologiniame yra aparura, kur butu galima issitirti visa organizma,kad pamatyti ar nera kur nukeliavusiu tu bloguju lasteliu i kitus organus.Nes kaip sako gydytojas 1stadija dar nereiskia, kad blogos lasteles nenukeliavo kitur.Ar tik jau pastebima kad yra blogai ir jos isplitusios?
Atsiprasau, kad tiek daug klausimu uzduodu blush2.gif Nes paskutiniu metu tik ir skaitau ir skaitau apie ta liga, bandau apie visus gydymo budus susizinot.Aisku, paciam reikia pasirinkti gydymo istaiga, gydytoja kad toliau stebetu...........bet kazkaip tikiu, gal kas is savo patirties ka parekomenduos 4u.gif Gal kas jau praeje visa tai, ir gales pasidziaugti pasidalinti savo patirtimi

4u.gif sužinojau savo diagnozę 1A,stadija,po galybės tyrimų, NO.MO.Kaip man paaiškino neišplitės į tolimesnius audinius,limfmazgiai nepažeisti, stadiją patikslins po operacijos doh.gif aš tik pradedu šį kelią....sėkmės visoms,,,dar saviškiams nesakiau,,,,bijau....lauksiu operacijos....apkabinu visas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 04 01, 17:23)
4u.gif sužinojau savo diagnozę 1A,stadija,

Oduvančikai, Auksiux, kad ir kaip absurdiškai beskambėtų, jūs ištraukėte laimingą bilietą. Na, laimingesnį. Tai, kas įvyko,- šiuo metu jums atrodo siaubų siaubas, tačiau ilgainiui suprasite, kad tai yra valdoma, kad žmonės gyvena ilgai ilgai su pradine stadija. Sėkmės visame kame 4u.gif

Patr, heart.gif , suprantu tave. Nežinomybė gąsdina. Sėdėk rytoj tol, kol priims, nes po to daug išeiginių, nebus ramybės. Belieka palinkėti viltingų žinių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 01 balandžio 2010 - 17:12
Patr 4u.gif Dar yra vilties kad nieko blogo,laikykis 4u.gif Rytoj tikrasi lauk kol nepriims.Apkabinu stipriai wub.gif

Oduvancikas 4u.gif tikrai viskas bus gerai,tikek 4u.gif

Auksiux ,kaip suprantu tokia pat diagnoze kaip Oduvancikui g.gif Jeigu nieko nesumaisiau,nes daug nauju mergaiciu prisijunge blush2.gif Tikrai labai pasiseke (nors tikrai skamba kvailai) kad rado tik 1 stadija,ji jau yra,niekur nedings,tai dabar reikia jeskoti pliusu,pagalvokite,o jeigu rastu kai jau butu 3cia? Tikekite kad isgydys jusu artima zmogu 4u.gif

shaiba ,mieloji,laikykis heart.gif ,kur tau skauda? Tikrai tas morfinas skamba daug baisiau nei yra istikruju 4u.gif Man kai leido (po operacijos,ir kai sepsis buvo),tai jei seseles nepasakytu,tikrai nesuprasciau schmoll.gif

arune ,kaip tu? Ka pasake gydytojas?
Atsakyti
Mane šiandien daktarė nusivedė pas A. Lekštutį, laikomą echoskopijos pradininku Klaipėdoje, tikrai patyrusį gydytoją. Apžiūrėjo tą mano iškilimą virš raktikaulių, išvada - nieko blogo nematau. Riebalinio audinio sankaupa. Bet kontrolė būtina.

Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 04 01, 19:43)
Mane šiandien daktarė nusivedė pas A. Lekštutį, laikomą echoskopijos pradininku Klaipėdoje, tikrai patyrusį gydytoją.  Apžiūrėjo tą mano iškilimą virš raktikaulių, išvada - nieko blogo nematau. Riebalinio audinio sankaupa.  Bet kontrolė būtina.

Kaip gerai thumbup.gif

O man siandien atejo dokumentai is Vilniaus,30% metams.Tai skubiai nuvaziavau i SODRA,sake dar si menesi perskaiciuos thumbup.gif Ir dar siandien nakti grizta vyras,bet cia ne geros,o blogos naujenos,laiva pastate remontui,ar ilgam,niekas neaisku,ir kas toliau,kazkaip sunkiai siais metais del darbo
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2010 04 01, 18:58)
O man siandien atejo dokumentai is Vilniaus,30% metams.Tai skubiai nuvaziavau i SODRA,sake dar si menesi perskaiciuos thumbup.gif Ir dar siandien nakti grizta vyras,bet cia ne geros,o blogos naujenos,laiva pastate remontui,ar ilgam,niekas neaisku,ir kas toliau,kazkaip sunkiai siais metais  del darbo

Sveikinu su perskaičiavimu 4u.gif , vis daugiau pinigų bus, nors patirtis rodo, kad kiek turi, tiek turi užtekt, nors tas turėjimas tooooooks mažas... Et, svarbiausia sveikata, Svetuk. Vyras gal kokį darbelį, kad ir nelegalų, susiras... Svarbiausia, būsite kartu.
Atsakyti
QUOTE(Patr @ 2010 04 01, 17:50)

Brangioji 4u.gif , gal dar nėra taip blogai, kaip tau atrodo. Gal skydliaukėje mazgeliai yra kokie. Aš 10 metų su ojojoj kokiais mazgais išgyvenau - kol gerai gamino - tik stebėjo, punkcijas darydavo. Dabar irgi mamytei echoskopas žiemą kai žiūrėjo rodė darinius, bet gamino hormonus normaliai, tik paskutiniu metu išsiderino, labai nukrypę nuo normos . O tau jei viską normaliai gamina , gal nieko bloga ir nebus. O kitoje krutyje gal irgi tik koks liaukinio audinio sutankėjimas, o tau su tokia patirtim ,aišku, kad neramu, bet , tikiuosi , viskas bus gerai. Linkiu, tik gerų KT rezultatų. Jei neramu, išgerk ko nors , kas tave paramintų ir geriau išmiegotum. rolleyes.gif Nepasiduok blogiems išvedžiojimams...

QUOTE(arune @ 2010 04 01, 19:43)
Mane šiandien daktarė nusivedė pas A. Lekštutį, laikomą echoskopijos pradininku Klaipėdoje, tikrai patyrusį gydytoją.  Apžiūrėjo tą mano iškilimą virš raktikaulių, išvada - nieko blogo nematau. Riebalinio audinio sankaupa.  Bet kontrolė būtina.

Su Lekštučiu esu turėjusi reikalų po pilvelio operacijos. Puikus gydytojas. Būk, mieloji, dabar ramutė ir toliau margikit kiaušinukus ir galvokit tik apie gerą ir šviesų. Tiesa, kaip laikosi katinukas?

SVETUK 4u.gif - aš irgi manau, kad vyras ką nors susiras bent laikinai. Daugeliui dabar ypač sunku, dirba ir padienius darbus žmonės, kad kokį lituką prisidurti. Būdami krūvoje , ką nors sugalvosit. Svarbiausia sunkiu momentu laikytis vienas kito, tartis smulkiausiuose klausimėliuose, palaikyti vienas kitą. Tokiais atvejais dar kartą išbandoma šeimos tvirtybė. Gerai, kad ir tau paliko procentukus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 01 balandžio 2010 - 18:47
QUOTE(rita606 @ 2010 03 31, 22:07)
blogos naujienos.Metastazes plauciuose padidejsios verysad.gif .Tai dabar laukia 6chemo terapijos,labai bijau

Laikykis, rita 4u.gif - juk skiria gydymą. Žinia nelinksma, bet reikia dabar truputi į priekį pažvelgti. Baimę stenkis nuvyti toliau, nes tas blogiukas bijo drąsių
žmonių, o baimėje jis stengiasi įsitvirtinti. Susitelk tik gydymui , pagijimui ir tikėjimui. Atlaikysi tu tą chemiją - tikėk, kad būtent ši schema bus veiksminga. wub.gif
QUOTE(carvel @ 2010 03 31, 23:28)
O as vel susirgau unsure.gif ,si ryt bloga darbe pasidare,isejau namo,buvau pas gydytoja itaria inkstu infekcija.Maisas vaistu,lovos rezimas,viena gera naujiena,markeris puikus.

Tai puiku dėl markerio thumbup.gif. O infekciją išgydysi, tik poilsio reikia. Gal paskutiniu metu per mažai jo buvo... wub.gif

QUOTE(shaiba @ 2010 04 01, 12:09)
Oi mergaitės,man patarimo reik.
Ką vartojat nuo skausmo?esu girdėjus apie pleistrus,tačiau kažkaip nedrąsu pradėti.Man pleistrai atrodo paskutinė priemonė prieš morfijų. g.gif Gal prisigalvoju? ax.gif

Tai jau tikrai prisigalvoji. Būtinai susižinok apie kitas nuskausminamas priemones - negalima kęsti skausmo. Per jį kenčia ir tavo mintys ir tavo poilsis ir tuo pačiu tavo kūnas. Stipriai apkabinu tave. wub.gif

QUOTE(Oduvančikas @ 2010 04 01, 18:23)
4u.gif sužinojau savo diagnozę 1A,stadija,po galybės tyrimų, NO.MO.Kaip man paaiškino neišplitės į tolimesnius audinius,limfmazgiai nepažeisti, stadiją patikslins po operacijos doh.gif aš tik pradedu šį kelią....sėkmės visoms,,,dar saviškiams nesakiau,,,,bijau....lauksiu operacijos....apkabinu visas wub.gif

Pasakyk kuo greičiau, nes kuo toliau tempsi, tuo sunkiau bus pasakyti. Pamatytum, kaip pasakius tau pačiai lengviau paliktų, įsijungtų kitas varikliukas ir po operacijos greitai gytum - nebereiktų galvoti kaip tai padaryti, o ir mylimiems žmonėms paliktum vietos permąstyti viską. Be to tokia pradinė stadija - tokios ligelės atveju geriau ir būti negali... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 01 balandžio 2010 - 19:08