QUOTE(arune @ 2010 03 31, 11:04)
Aš buvau privačiai VOE-jai. Stebi kas 3 mėn.iškilimą virš raktikaulio. Jis yra jau antri metai, nei didėja, nei mažėja. Echoskopas nieko blogo nerodo. Bet gydytoja apsidrausdama liepė ryt atvažiuoti į Klaipėdos apskrities ligoninę, kur ji pusę dienos dirba, pažiūrės tai su kolega. Kelios nuomonės geriau. Ir jei kas nepatiktų - parašys motyvuotą siuntimą KT - jai.
Būtinai,
Arūne , važiuok. Keli gydytojai geriau nei vienas. Ir linkiu, kad ramiai galėtum sutikti šventeles su dukriuku...
QUOTE(A-Z @ 2010 03 31, 16:11)
man čia toks iškilo klausimas, kur jūs gydotės, ar būtinai stengiatės važiuoti į Vilnių?
Aš nežinau, nesu labai patenkinta savo gydytoja...aš suprantu, kad už durų 100 pacientų, kad neturi laiko su kiekvienu pleple, ir atrodo atsako į mano klausimus visus, bet nėr man širdy ramumos. ji sako internte gali rasti daug info, skatina ieškoti, bet ką aš susirandu, tai ji viską atmeta.
Mano mamytė gydosi Šiauliuose. Kažkada ligelės pradžioje kalbėjom, kad gal reiktų į didelį miestą, bet ji atsisakė. Sakė, norinti arčiau namų. Didesniam mieste geriau su kai kuriais tyrimais (kaulų scitigrama, gal dar kokie ), bet kaip suprantu, ten konsultacijoms eilės didesnės.
Mes kol kas patenkintos savo gydytoja. Atidi, išklauso, atsako į klausimus, paramina, paskiria tyrimukus. O chemijos juk tos pačios - tiek Šiauliuose, tiek Panevėžyje, tiek Kaune ar Vilniuje, ar Klaipėdoje. Naudojamos tam tikros vaistukų schemos. Žinome, jei situacija rastųsi sudėtingesnė, nežinau kaip būtų. Mažeikių gydytojais kai kuriais beveik nebepasitikiu...
Jei tau neramu, gal galima konsultacijai, pasiėmus savo ligelės, tyrimų išrašus kitoje gydymo įstaigoje pasirodyti.
Jei gydytoja atmeta viską, gal ji tiesiog nesusikoncentruoja į klausimą (juk šitiek ligoniukų, ir tiek jai klausimų). Man yra taip keletą kartų buvę, tai aš perklausiu arba kitą kartą arba tą patį (sakau "man vistiek kažkaip kyla klausimas, ar mane neramina, o gal.... "). Tada gydytoja kažkaip atkreipai dėmesį (gal mato kad neatstosiu
) ir argumentuoja daugiau, arba yra buvę, kad pasako, pabandykim...
QUOTE(einarta @ 2010 03 31, 16:34)
Pagal mane operavusios gydytojos nuomone man 3A st., o nuejus pas kita gydytoja (isgirsti dar viena nuomone apie tolimesne prieziura) priskyre viso labo 1B st. Tai dabar ir pati nezinau kuom cia tiketi
Tai puiku, kad yra ir tokia nuomonė. Jos ir laikykis, o saugokis, mylėk save ir stenkis dėl savęs lyg būtum su pirmąja nuomone. Po kiek laiko pamatysi, kaip viskas gerai bus...
Labutis,
Mergaitės dar nespėjau aš kiaušinukų dažyti. Tik penktadienį pradėsiu...
Rytoj važiuojam markeriui
(neramu - reiks Ramevalo nakčiai
) Rezultato nesužinosim - bus tik kitą savaitę. Gerai, kad jau šventės bus praėję...