Įkraunama...
Įkraunama...

25-ji onko užeigėlė...

QUOTE(rasų lanka @ 2010 03 29, 19:43)
Na, vis tiek prašysiu mūsų onkologytės, kad darytų galvelės tyrimą . Visi sako, kad nėra simptomatikos, nėra simptomatikos, bet jei jau būtų, tai gal ir procesas būtų "gerai" pažengęs.

Taip, primygtinai prašykit MR. Mums su tais simptomais taip pakomentavo: kai pradės galva svaigti, "mėtyti" į šonus, tada bus tinkamos indikacijos tyrimui. Va ir diagnostika doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 03 29, 19:43)
nors mamytei vienoje auselėje kartais ūžia. Bet ji sako , kad jai ūždavo jau labai senai, kai dar nesirgo.

Mano anytai daznai pauzia ausyse - -bet del pakilusio spaudimo. isgeria vaistu - ir praeina. mirksiukas.gif Gal ta pati problemyte ir jusu mamytei, nesibaiminkit.
Atsakyti
QUOTE(shantal @ 2010 03 29, 21:01)
Mano anytai daznai pauzia ausyse - -bet del pakilusio spaudimo. isgeria vaistu - ir praeina. mirksiukas.gif Gal ta pati problemyte ir jusu mamytei, nesibaiminkit.

Na, spaudimas pastaruoju metu pašokinėja, negalima išbraukti ir to...
Papildyta:
QUOTE(something else @ 2010 03 29, 21:01)
Taip, primygtinai prašykit MR. Mums su tais simptomais taip pakomentavo: kai pradės galva svaigti, "mėtyti" į šonus, tada bus tinkamos indikacijos tyrimui. Va ir diagnostika doh.gif  smile.gif

o jūs jau darėte tyrimą, ar kokius simptomus juntate?
Mamytė nieko daugiau ir nejunta. Akelių ir ūžesio jokiu būdu nepripaišo mts. ir sako, kad galvelės tyrimo jai tikrai nereikia. Jaučiu, teks šią situaciją sutvarkyti su gydytoja be mamytės žinios... blush2.gif Gydytoja pasakys, kad reikia - reikia tai reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 29 kovo 2010 - 19:09
QUOTE(something else @ 2010 03 29, 20:01)
Mums su tais simptomais taip pakomentavo: kai pradės galva svaigti, "mėtyti" į šonus, tada bus tinkamos indikacijos tyrimui. Va ir diagnostika doh.gif  smile.gif

vel ikisiu savo trigrasi blush2.gif , tokie simptomai vyro tevui buvo, dar vat kai ziuredavo pro langa - -tai medziai plauke, stovincios masinos atrodydavo kad vaziuoja - o tyrimai nieko nerode, net negalejo gydytojai pasakyti ar insultas buvo, ar ne...einant ji vis i viena sona mete...
o vyro seseriai pastoviai svaigsta galva ir i sonus meto - -irgi nieko neranda...
jai ligonineje liepdavo pratima toki daryti - uzsimerkti ir eiti i prieki pridedant viena peda prie kitos, rankos isskestos i salis - tai ji negali visai islaikyti pusiausvyros, iskarto krenta....
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 03 29, 20:05)
o jūs jau darėte tyrimą, ar kokius simptomus juntate?

Ne, mums su galvele kol kas jokių problemų (tfu tfu tfu), čia iš bendro pobūdžio pokalbių su daktare.
Atsakyti
Sveikos,
Negasdinkit del galvos svaigimo g.gif , nes po 2 chemijos man pastoviai svaigsta,ir gerti nereikia, kaip apspangusi vaikstau ir sprando kaire puse uzpsausta daznokai, bet galvuoju cia nuo chemijos g.gif nejaugi mts tokie pozymiai? verysad.gif
Atsakyti
Samta, nesigąsdinkite!!! Jokios čia ne mts, bendras silpnumas - juk ne vitaminų gaunate smile.gif Nors, kaip pažiūrėsime... Manykime, kad ta nelemta chemija yra vitaminai, kurie padės jums pasveikti. O kad efektyviau veiktų - jokių negerų minčių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2010 03 26, 16:13)
Prisijungiu prie prašymo, mano vyrui viskas tas pats, tik buvo tiesiosios žarnos, T3N1M0, taikė ir spinduliavimą ir chemiją, trejus metus buvo remisija, o dabar simptomai tokie patys. Skaudėti niekur neskauda, bet kepenys padidėjusios, dar ir dėl to bijau. fear.gif  fear.gif  fear.gif

O ar Jūsų vyrui balsas nedingsta? Nes mano mamai dingo. Vieną dieną visai neprakalbėjo, dabar po truputį atsistato
Atsakyti
QUOTE(Pupse Smupse @ 2010 03 30, 10:58)
O ar Jūsų vyrui balsas nedingsta? Nes mano mamai dingo. Vieną dieną visai neprakalbėjo, dabar po truputį atsistato

Buvo prikimęs, mes manėm, kad nuo nuolatinių dulkių - namuose remontas. Prieš pora dienų atsistatė. Aš šiandien skambinsiu vienam geram gydytojui, kalbėsiuos (jei tik turės laiko), ką daryti. Maniškis KT atsisakė iš pradžių švelniai, dabar griežtai. Vakar pasiėmiau fluorogramą, darytą prieš savaitę, rodžiau gydytojai, sako, plaučiai švarūs, jei būtų Mts, matytųsi. Kadangi maniškiam daugiau problemų kepenyse, tai jam antibiotikai, paskirti dėl viso pikto nuo plaučių, kerta per kepenis. O jų neatsisako. Gerai, kad dvi dienos beliko, žiūrėsim.
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 03 29, 20:43)
A-Z 4u.gif - per tą laiką , kai nėra chemijos, pastiprink venas , tepdama Lioton 1000 , nes joms didelis krūvis tenka, todėl reikia jas saugoti ir puoselėti.

ot ačiū 4u.gif kaip tik ruošiausi šnd klausti jūsų, ar nėr kokio tepalo, nes skauda visą ranką vien nuo prisilietimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(A-Z @ 2010 03 30, 12:02)
ot ačiū 4u.gif  kaip tik ruošiausi šnd klausti jūsų, ar nėr kokio tepalo, nes skauda visą ranką vien nuo prisilietimo doh.gif

As dar noreciau papildyti, kad man labai padejo Aloe Vera gelis, bespalvis. Man ji patare nupirkti seseles chemoterapiniame skyriuje. Jis nepigus, apie 30 lt kainuoja, bet buvo to vertas.
Labai uzjauciu del sio skausmo, nes pati labai kentejau verysad.gif
Atsakyti
Laba,
ko tai nuotaikos nėra paskutiniu metu, bet matau, kad ne man vienai, ištuštėjęs forumas. Mano kraujukas negeras, ryt kartosiu, jei nekyla rodikliai, rytojaus chemiją atidės. Atrodo jau taip taikausi maistą, nežinau ką dar galima daryt g.gif

Ryt šiltą gražią dieną pranašauja wub.gif
Atsakyti