Labutis visom naujuose namučiuose.
Ateinu ir atsinešu pavasarį
Tikėsiu

niekada nemaniau, kad galiu taip džiaugtis dėl nepažįstamo žmogaus parašytos žinutės - mes su tavim, remkis į mus, jei tik tau prireiks, ai, kaip džiugu, kad parašei
QUOTE(Samta0204 @ 2010 03 22, 16:18)
Buvau siandiena pries rytojaus chemija pas savo gydytoja, tai yra blogu ir geru naujienu.
Nu bet gerosios žinios kokios džiugios

visai auglio nerado? kaip gerai. O Herceptino ir man reiks, tik pirma chemija ir švitinimas.
QUOTE(Patr @ 2010 03 22, 22:41)
Sunerimusi labai esu. Visokios mintys lenda i galva.
Patr, vyk blogas mintis visais įmanomais būdais, dar niekas neaišku, nėra reikalo panikuot. Klausyk Rasų lankos patarimo - megzk ką nors. Aš jau nusimezgiau megztinį, kepurę ir baktusą

greit nereiks jokių rūbų pirkt, viską numegziu, nu bet man labai padeda, ramina, dar raštą sunkesnį pasirinkt reikia, kad reiktų akis skaičiuot ir viskas bus gerai. O jei rimtai, laikom kumštelius iki tyrimų kitų, laukiam kartu
QUOTE(geleasirtu @ 2010 03 22, 23:23)
Protas sako nepanikuot ir stengiuos taip daryti, pati nekiek nebijau, tik pagalvoju apie vaikus ... asaros nesustoja bireti...Siandien tik suzinojau kad reiks tolimesnio gydymo tai ir sau verkti kol niekas nemato( seimyna jau miega), ryt nauja diena ir svytesiu kaip pavasario saulute
Visos tą laiką taip jautėmės, ne tu viena

O vaikai yra tai, kas mus stumia į priekį, pagalvojus apie juos, mūsų akys šypsosi net tada, kai tam jėgų nebeturi mūsų lūpos. Galvok apie juos, matau turi net du džiaugsmukus, negalvok, kas bus toliau, gyvenimas tęsiasi, čia tik gydymas ilgas, o visos ligos yra negerai, ne tik mūsiškės.
Liūtukei užuojauta
Jeigu vis gi suklumpame, geriau prarastume viską negu drąsą, viltį ir pasiryžimą vėl ir vėl bandyti.