Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapia pagalvė

Na atrodo mes jau ishaugom shia problemele... thumbup.gif
Atsakyti
GAli būti kelios priežastys:
per šilta,
jautri nervų sistema,
pasislėpusi lėtinė liga,
rachitas....
Atsakyti
Maniškės irgi abi taip prakaituodavo..Ir su gydytojais tariausi, vitD duodavau nepadidintą dozę, jokių kitų rachito požymių nebuvo, tiesiog išaugo šią problemytę..
Atsakyti
Mes taip pat turime sia beda..galvyte visada slapia, tiek po nakties miego, tiek po pietu..geriam net 8 lasus vid D ir su kalciu labai senai, bet kaip prakaituojam, taip prakaituojam..kitu rachito pozymiu nera, tik prakaitavimas..tikiuosi isaugsime.
Atsakyti
Mes irgi gausiai prakaitavome, bet atrodo kad jau isaugome bigsmile.gif thumbup.gif Nors kartais kol pavalgo is buteliuko slapia galvyte buna...
Atsakyti
Mano ir dukra labai greitai prakaituodavo (tikrai neišaiškėjo jokių ligų) ir sūnelis dabar dažnai "sušlapina" pagalvę. Žinoma, dažniausiai tuomet kai šilta. Tiesiog uždengiu pagalvę vystyklu ir bemiegančiam pakeičiu. Manau, kad išaugs.
Atsakyti
Ir mano dukrytė sudrėkina pagalvę miego metu ir kai valgo mp tp suprakaituoja..Kai pasakiau apie tai gydytojai ji pasakė, kad yra vaikų su jautria nervų sistema, koksai tai nervų sistemos jautrumas, bet kai pasiskaičiau nete, tai nėra labai baisus dalykas, tiesiog sutrikusi termoreguliacija ir gal vaikutis iš jos išaugs mirksiukas.gif
Atsakyti
būtinai reikia pagalvot ir apie perkaitimą, juk kai maitinam, prisiglaudžia arti ir logiška, kad suprakaituoja
Atsakyti