Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(vestinuka @ 2010 03 24, 13:38)
Sveikutes,kokios rusies pomidoru seklas rekomenduotumet setis?Pomidoriukus zadu auginti siltnamyje.Noriu dideliu,graziu vaisiu ax.gif Aciu 4u.gif

visada sodinu DELFINUS,TAIFUNUS,TOLSTOI,LOGISTIKA-jie aukstaugiai,uztat derliu duoda dvigubai daugiau.,patys ankstyviausi-PRYSCA ir maziukus pomidoriuks VILMA.dar siemet nusipirkau aukstaugius vysninukus,tai ziuresiu kas bus is ju mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, SOS!
pasimečiau, ka reiškia determinantinis, indeterminantinis, hibridas. Kuo jie skiriasi? Liaudiškai prašau , paaiškinkit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marene @ 2010 03 24, 14:36)
Merginos, SOS!
pasimečiau, ka reiškia determinantinis, indeterminantinis, hibridas. Kuo jie skiriasi? Liaudiškai prašau , paaiškinkit blush2.gif

Determinantinis - žemaūgis, jo nereikia genėti.

Indeterminantinis - aukštaūgis, jam reikia genėti pažastinius ūglius ir leisti augti vienam arba dviem stiebais.
Atsakyti
Kalio p. labai gerai laistyti agurkus, praeitais metais isbandziau thumbup.gif O su pomidorais isbandysiu siemet.
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 03 24, 15:57)
Kalio p. labai gerai laistyti agurkus, praeitais metais isbandziau thumbup.gif O su pomidorais isbandysiu siemet.

nu va nors jus isbandete kalio p 4u.gif ir taip pat sakote,kad padeda.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 24, 14:42)
Determinantinis - žemaūgis, jo nereikia genėti.

Praeitais metais man bobutes ikiso zemaugiu, tai kaimyne pasisiule parodyt kaip reikia apgenet krumukus. Taip nugenejo, kad ta sezona turejau nuo krumelio max po 6 pomidorus doh.gif Vat tau ir zmogus su patirtim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 03 24, 16:34)
Praeitais metais man bobutes ikiso zemaugiu, tai kaimyne pasisiule parodyt kaip reikia apgenet krumukus. Taip nugenejo, kad ta sezona turejau nuo krumelio max po 6 pomidorus doh.gif Vat tau ir zmogus su patirtim biggrin.gif

blink.gif doh.gif
Aš agata auginau bet tik pažastėles genėjau ax.gif dagiau nieko schmoll.gif tai nespėjau skinti kaip gerai derėjo mirksiukas.gif O blyn o šiais metais nenusipirkau ax.gif
Atsakyti
Jauciu kad cia tokia veisle prasta pasitaike, nes as manau kad genejimas pomidoru kiekiui neturi reiksmes, as savo vysninukus pernai plikus laikydavau, net skabyt nespedavau, nes tankokai susodinus buvau ir vis galvojau kad tik saules netruktu, o uzteko ir mum ir tevam veziau ir draugem pridalinau, o prisivakavau tai 2 metam lotuliukas.gif
Ir dar as neziurejau kad skinti lapus ar pazastis iki pomidoru kekes lauziau iki virsuniu, nu tik virsunes palikdavau, aisku as cia ne turiu dideles patirties gal tik man pasiseke kaip pirmais metais....
O tos bobulytes kai prisirenka is hibridiniu pomidoru seklu tai taip paskui tikriausiai ir gaunasi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 24 kovo 2010 - 16:04
QUOTE(Militux @ 2010 03 24, 17:00)
blink.gif  doh.gif
Aš agata auginau bet tik pažastėles genėjau ax.gif  dagiau nieko schmoll.gif tai nespėjau skinti kaip gerai derėjo mirksiukas.gif O blyn o šiais metais nenusipirkau ax.gif

As pilnai tikiu thumbup.gif Tikiuosi ir man siais metais su derlium pasiseks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(daivasen @ 2010 03 24, 17:01)
Jauciu kad cia tokia veisle prasta pasitaike, nes as  manau kad genejimas pomidoru kiekiui neturi reiksmes, as savo vysninukus pernai plikus laikydavau, net skabyt nespedavau, nes tankokai susodinus buvau ir vis galvojau kad tik saules netruktu, o uzteko ir mum ir tevam veziau ir draugem pridalinau, o prisivakavau tai 2 metam  lotuliukas.gif

Nesigincysiu, gali ir taip but. Juk is bobuciu pirkau doh.gif Bandysiu siais metais visiskai prie ju nesiliesti, pasiziuresim kas gausis smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif na pasirodau ir as su savo pomidoriukais tongue.gif sejau tai vasario 22. bigsmile.gif cia velyvieji pedro,zadu ju nepikiuot :hmkazko nepavyksta ikelti
bandau per part.lt gal ka nors blogai darau
Atsakyti
kaip ir as pernai pirkau delfinu daigus is turgaus,tai kai uzaugo,tai velnias zino kokia veisle buvo... g.gif unsure.gif ,jau daugiau sakiau sesiu tik pati.o su tom bobulytem tai kokios veisles noresi ,visas pas jas gausi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 24, 17:20)
kaip ir as pernai pirkau delfinu daigus is turgaus,tai kai uzaugo,tai velnias zino kokia veisle buvo... g.gif  unsure.gif ,jau daugiau sakiau sesiu tik pati.o su tom bobulytem tai  kokios veisles noresi ,visas pas jas gausi  doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif As atsimenu kaip klausiau bobulkos doh.gif Derlingi? Oi, tokie derlingi, kad neturesi kur det. Atsparus ligoms? Visai neserga. Auksti? Baisia auksti.. Nu zodziu, kokio atsakymo tikejausi, toki ir gavau lotuliukas.gif
Atsakyti