Laba, pomidorai dar stovi leisgyviai. Atrodo, kad nebuvo per daug drėgmės. Gal sakau žemė netiko, nors sudygo ir pirmus tikrus lapelius išleido labai gražiai. ir pradėjo nykti.
Tai ką man dabar daryti? Kaip juos stiprinti?
Tai ką man dabar daryti? Kaip juos stiprinti?
DEKOJU *GREISI* GAVAU SIANDIENA SEKLAS ,REIKIA PASET DABAR IR LAUKTI REZULTATO
Na va mano daigiukai irgi lėėėėtaiiii auga... ir tokie netvirti atrodo... Mažu tas kalio permanganatas padeda? Ar lašiuką universalių trąšų pabandyt?
QUOTE(žostautė @ 2010 03 24, 09:46)
Na va mano daigiukai irgi lėėėėtaiiii auga... ir tokie netvirti atrodo... Mažu tas kalio permanganatas padeda? Ar lašiuką universalių trąšų pabandyt?
Maza saules ir sviesos
QUOTE(maksienė @ 2010 03 24, 10:50)
Maza saules ir sviesos
Tas tai tikrai tiesa Bet tai nuo manęs jau nepriklauso Galvoju, gal yra kas ką galiu ir aš gero dėl pomidorų padaryt (galvoje sukasi šventvagiškos mintys apie flora lempas )
QUOTE(lolita1960 @ 2010 03 24, 10:40)
DEKOJU *GREISI* GAVAU SIANDIENA SEKLAS ,REIKIA PASET DABAR IR LAUKTI REZULTATO
Dėk į maišelius ir ant radiatoriaus.Sudygo mano šimtu procentų .
Daigai tikrai nekokie,saulės reikia.Aš apie tas lempas irgi pagalvoju
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 24, 11:12)
Dėk į maišelius ir ant radiatoriaus.Sudygo mano šimtu procentų .
GREISI, a man az ??
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 24, 11:12)
Dėk į maišelius ir ant radiatoriaus.
radiatorius tai kaip lavono uzpakalis vienintelis kuris shiltas dar tai vonioj gyvatukas. va ant jo ir apraishiojau vazonelius su neishdygusiais pomidorais vaizdelis nerealus, o dar pastoviai bijau kad kas nenumestu
QUOTE(Vessta @ 2010 03 24, 01:14)
o kiek kalio permanganato grudeliu reiktu ant 3l vandens?
sunku paaiskinti ,kiek deti to kalio p,as tai beriu is akies ir man gaunasi labai tamsi spalva,kaip vysnios tamsios .tikrai stiprina augaliukus,pati taip tresiu kiekviena met.jei bijote ,bandykite nuo sviesesnios spalvos,kitu laistymu tamsinkite ir daugiau matysite,kad augalai nebijo kalio p.
o persodintas augaliukas visada apvysta,kol prigyna,juk tada apatiniai lapukai nuvysta,bet isaugina naujus lapukus.
tai gerai,kad as iskarto sodinu i indukus po 1 ar 2 seklikes ir daugiau nebepersodineju iki pat siltnamio sodinimo.uztat dabar problemu neturiu
Sveikutes,kokios rusies pomidoru seklas rekomenduotumet setis?Pomidoriukus zadu auginti siltnamyje.Noriu dideliu,graziu vaisiu Aciu
Greisi gavau seklas parasysiu i AZ