Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Nu va ir man reikes eiti pasiskaitineti internete - as irgi visad sventai buvau isitikinus, kad kalio p tik dezinfekcijai g.gif Aisku nesunku palieti tuo KP biggrin.gif
Atsakyti
Laba, pomidorai dar stovi leisgyviai. Atrodo, kad nebuvo per daug drėgmės. Gal sakau žemė netiko, nors sudygo ir pirmus tikrus lapelius išleido labai gražiai. ir pradėjo nykti.
Tai ką man dabar daryti? Kaip juos stiprinti?
Atsakyti
DEKOJU *GREISI* GAVAU SIANDIENA SEKLAS ,REIKIA PASET DABAR IR LAUKTI REZULTATO thumbup.gif
Atsakyti
Na va mano daigiukai irgi lėėėėtaiiii auga... ir tokie netvirti atrodo... unsure.gif Mažu tas kalio permanganatas padeda? Ar lašiuką universalių trąšų pabandyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 24, 09:46)
Na va mano daigiukai irgi lėėėėtaiiii auga... ir tokie netvirti atrodo...  unsure.gif  Mažu tas kalio permanganatas padeda? Ar lašiuką universalių trąšų pabandyt?  g.gif

Maza saules ir sviesos
Atsakyti
QUOTE(maksienė @ 2010 03 24, 10:50)
Maza saules ir sviesos

Tas tai tikrai tiesa verysad.gif Bet tai nuo manęs jau nepriklauso verysad.gif Galvoju, gal yra kas ką galiu ir aš gero dėl pomidorų padaryt bigsmile.gif (galvoje sukasi šventvagiškos mintys apie flora lempas biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2010 03 24, 10:40)
DEKOJU  *GREISI*  GAVAU SIANDIENA SEKLAS ,REIKIA PASET DABAR IR LAUKTI REZULTATO thumbup.gif

Dėk į maišelius ir ant radiatoriaus.Sudygo mano šimtu procentų thumbup.gif .
Daigai tikrai nekokie,saulės reikia.Aš apie tas lempas irgi pagalvoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 24, 11:12)
Dėk į maišelius ir ant radiatoriaus.Sudygo mano šimtu procentų  thumbup.gif .
Daigai tikrai nekokie,saulės reikia.Aš apie tas lempas irgi pagalvoju  smile.gif

GREISI, a man az ?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 24, 11:12)
Dėk į maišelius ir ant radiatoriaus.

radiatorius tai kaip lavono uzpakalis doh.gif vienintelis kuris shiltas dar tai vonioj gyvatukas. va ant jo ir apraishiojau vazonelius su neishdygusiais pomidorais biggrin.gif vaizdelis nerealus, o dar pastoviai bijau kad kas nenumestu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 03 24, 01:14)
o kiek kalio permanganato grudeliu reiktu ant 3l vandens? g.gif

sunku paaiskinti ,kiek deti to kalio p,as tai beriu is akies ir man gaunasi labai tamsi spalva,kaip vysnios tamsios smile.gif .tikrai stiprina augaliukus,pati taip tresiu kiekviena met.jei bijote ,bandykite nuo sviesesnios spalvos,kitu laistymu tamsinkite ir daugiau matysite,kad augalai nebijo kalio p. thumbup.gif
o persodintas augaliukas visada apvysta,kol prigyna,juk tada apatiniai lapukai nuvysta,bet isaugina naujus lapukus.
tai gerai,kad as iskarto sodinu i indukus po 1 ar 2 seklikes ir daugiau nebepersodineju iki pat siltnamio sodinimo.uztat dabar problemu neturiu schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,kokios rusies pomidoru seklas rekomenduotumet setis?Pomidoriukus zadu auginti siltnamyje.Noriu dideliu,graziu vaisiu ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Greisi aciuks.gif gavau seklas clap.gif yahoo.gif parasysiu i AZ
Atsakyti