Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2010 03 23, 22:39)
ne per dregna zeme?  g.gif
Gal kas pakomentuos laistyma kalio permanganatu? Niekad nesu taip laisciusi  g.gif  Ar tai gerai?

as visada ,kai truputi paauga pomidoru daigeliai labai daznia laistau kalio permengenatu,labai sustiprina daigu augima. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 23, 21:42)
as visada ,kai truputi paauga  pomidoru daigeliai labai daznia laistau kalio permengenatu,labai sustiprina daigu augima. thumbup.gif

labai daznai?
Atsakyti
QUOTE(Moonlit @ 2010 03 23, 22:35)
Karta per savaite kalio permanganato tirpalu, o siaip purskiau vandeniu

perlaistei ,arba per stiprus tas kalio p buvo.
Atsakyti
Viskas baigiu doh.gif doh.gif doh.gif ,nenustoja diktuoti.Sakė viskas paskaičiuota,ir tvarkinagai padaryta smile.gif
[/quote]
Dyyydelis ačiūūū thumbup.gif Tai ką ir norėjau sužinoti. Kad padaryta tvarkingai ir patikimai, tai iškart į akis krenta (bent jau man tai tikrai bigsmile.gif ).
Atsakyti
i savaite karta laistau kalio p ir tikrai darau tamsu raudona,bet mano pomidorams nieko nenutinka ,kad butu kas blogai. smile.gif
ir aciukas merginoms uz atsakymus apie mulciavima 4u.gif
Atsakyti
hmm, nekart nelaisciau permanganatu. Va mano pomidorai siuo metu tokie
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 23, 23:17)
user posted image

oho kokie dickiai bigsmile.gif

cia tokiu nuotrauku prisiziurejus tuoj nepilnavertishkumo kompleksa isivarysiu doh.gif doh.gif

manishkiai nei trecdalio tokio ugio nesiekia blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 23, 23:17)
user posted image

pamegink palaistyti po kokius du saukstus ant pomidoro kelmiuko,nes jusu tokie pagelte truputuka 4u.gif .pamatysite,kaip kalio p padeda. thumbup.gif gera ir pigi trasa smile.gif palaiscius pomidoru kotai palieka stori,lapai tamsus,nu zodziu pomidorai kaip is katalogiuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 23, 22:27)
pamegink palaistyti po kokius du saukstus ant pomidoro kelmiuko,nes jusu tokie pagelte truputuka 4u.gif .pamatysite,kaip kalio p padeda. thumbup.gif gera ir pigi trasa smile.gif palaiscius  pomidoru kotai palieka stori,lapai tamsus,nu zodziu pomidorai  kaip is katalogiuko  4u.gif

cia gal nuo apsvietimo taip atrodo, siaip ne trupucio nepagelte - zali kaip priklauso smile.gif Bet gal kada ir pabandysiu smile.gif
Atsakyti
Kazkas cia apie chemija uzsimine, tai norejau pasiteirauti ar yra kazkoks preparatas kurio jus pastoviai turite po ranka, kad jei kazkokia beda iskart papurkst? neisivaizduoju kas per bedos gali but, kad prireiktu naudot chemija, bet faktas tas kad jei man prireiktu tai taip lengvai nerasciau, tektu pasivazineti po kitus miestus uz ~60km, tai ir galvoju gal kazkas buna dazniau su pomidorais ir nusipirkus man laikyti vaistu, jei rasciau 4u.gif ax.gif

Ir truputi ne i tema ax.gif ar agurkus irgi pikiuoti reikia iki pirmuju netikruju lapeliu, nes jie irgi pas mane isstype doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 23, 21:42)
as visada ,kai truputi paauga  pomidoru daigeliai labai daznia laistau kalio permengenatu,labai sustiprina daigu augima. thumbup.gif

o kiek kalio permanganato grudeliu reiktu ant 3l vandens? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 03 23, 22:27)
oho kokie dickiai  bigsmile.gif

cia tokiu nuotrauku prisiziurejus tuoj nepilnavertishkumo kompleksa isivarysiu  doh.gif  doh.gif
manishkiai nei trecdalio tokio ugio nesiekia blush2.gif

baik tu juokus. Čia gi mano sodinti 02.15. O tie, kur sodinau prieš savaitę irgi visai mažučiukai. O dar vieną partiją tik šiandien sodinsiu - tai tavieji tikri milžinai prieš manuosius bus mirksiukas.gif
Be to, pomidorų dydis ir kotų storis labai priklauso ir nuo veislės. Nes visi sodinti tuo pat metu, o, pvz, dydžiu ryškiai iš kitų išsiskiria Black russian. Tvirtumu - Betalux. Vyšniniai liaunesni.
Papildyta:
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 23, 22:27)
pamatysite,kaip kalio p padeda. thumbup.gif gera ir pigi trasa smile.gif palaiscius  pomidoru kotai palieka stori,lapai tamsus,nu zodziu pomidorai  kaip is katalogiuko  4u.gif

bet man visgi atrodo, kad kalio permanganatas dezinfekcijai gerai, bet ne tręšti g.gif
Atsakyti