Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(*Inga:) @ 2010 04 12, 13:38)
LTgyvenat? Aš irgi šiąnąkt palikau plėveliniam šiltnamy, triguba agroplėvele užklojus. Ryte žiūriu - šalna didžiausia buvus blink.gif . Nespėjau ryte apžiūrėt, gal jau amen visiems verysad.gif . Kaip nujausdama japoninį triufelį parsinešiau, sakau šito jokiais būdais nušaldyt negaliu. Matyt intuicija suveikė. Bėgsiu po darbo tiesiai į šiltnamį, ieškot gyvųjų unsure.gif

Gyvenu LT, šiltnamis mano stiklinis, stogas iš polikarbonato, ir kaip minėjau pastatytas prie mūrinės sienos, prie jos MB pritaisė tokią lentyną, tai ten ir laikau savo pomidorus.
Visų tai dar nenešu, maža kas, bet tie kur šiltnamy tai gražesni už tuos kur ant palangės.
Atsakyti
Rytoj ir kai kuriuos nešiu į mansardą, ten kaip stikliniam šiltnamį, bet nakčiai reikės pridengti agroplėvele g.gif
Atsakyti
As tai saviskius nesioju,diena siltnamyje-nakciai i namus,nes pas mus Utenos krastuose tikrai naktys buna saltos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 04 12, 19:03)
Rytoj ir kai kuriuos nešiu į mansardą, ten kaip stikliniam šiltnamį, bet nakčiai reikės pridengti agroplėvele g.gif

Šita... blush2.gif Klausimas nu toks labai žalias blush2.gif O kaip jūs neišlaužot dengdamos jų? g.gif Tiesiog dedat ant viršaus ir tiek, ar kokias "kolonas" plėvelei sukaišiojat?
Atsakyti
agro plevele juk lengva...visad taip uzdengiu laisvai ir tiek...dabar kai dar su paprasta kloju tai ikabinau i lovelius tuos tokius pakabas kur buna geliu vazonuose,tai biski prisikelia ir stengiuos kad ji pasikelus paliktu o ne priplotu viska
Atsakyti
Uoi blush2.gif pamaciau nauja tema ir net nepaziurejau kad dar tik 49psl ax.gif Tada damusam sita ir labai tikiuosi pagalbos del mano bedeles, nes dabar gryzau namo ziuriu kad dar blogiau pasidare, jau daugiau lapeliu tokiu sunykusiu ir ziuriu, kad taip ya tik vieniems pomidorams 100s&1000s g.gif

Dar klausimukas 4u.gif nusipirkau viena daigeli red zebra, tai ydomu kas per zveris jis? kokio ugio, ar hibridas, keliais stiebais auginti, buvo likes tik vienas, toks nupezes biski, bet gal atsigaus? labai grazei pomidorai ant etiketes atrode tai ir paimiau ax.gif pamatytumet jus cia daigus parduotuveje doh.gif kaikuriu netnebera matyt, o kiti tai pajuode stiebai, be lapu doh.gif sitas vienintelis sveikas, na dar buvo keli alicante sveiki, o kiti doh.gif ir dar juos laiko!!! norejau arbuza nuspirkti, tai etikete palenki, pirstus sukryziaves, kad rasti sveika lapeli, bet nei vieno neradau sveiko doh.gif O braskes tai zydi g.gif , pas mane tai tik lapukai keli islinde
Atsakyti
serzas , dabar per daug jų nepamylėk vandenuku, nes per daug vandens irgi blogai, padėk kur nebūtų tiesioginių saulės spindulių, atsigaut turėtų, nes aš vienus išpikiavau ir padėjau pasišildyti prieš saulutę, tai jie išgulė man, pastačiau vėsiai atsigavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 04 12, 20:58)
serzas , dabar per daug jų nepamylėk vandenuku, nes per daug vandens irgi blogai, padėk kur nebūtų tiesioginių saulės spindulių, atsigaut turėtų, nes aš vienus išpikiavau ir padėjau pasišildyti prieš saulutę, tai jie išgulė man, pastačiau vėsiai atsigavo bigsmile.gif

Bet as ispikiaves juos jau senei ir jie neisgule, tik ant lapu tos demes atsirado, neliko zalumos, tik kaip pernykstis lapas, tokia plevele balta. ir jau palaisciau pries kokias 20min ax.gif Tai rytojui padesiu juos kur atokiau nuo saules. bet argi tie suvyte ir isbluke lapukai gali atsigauti? g.gif tikrai nereikia ju nuskabyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 04 12, 23:06)
Bet as ispikiaves juos jau senei ir jie neisgule, tik ant lapu tos demes atsirado, neliko zalumos, tik kaip pernykstis lapas, tokia plevele balta. ir jau palaisciau pries kokias 20min  ax.gif Tai rytojui padesiu juos kur atokiau nuo saules. bet argi tie suvyte ir isbluke lapukai gali atsigauti?  g.gif  tikrai nereikia ju nuskabyti?  g.gif

O tos dėmės gali atsirasti nuo vandens , kuris laistant patenka ant lapų , ir dar ant saulės gal iškepino g.gif ,aš kaip laistau ,stengiuosi kad nė trupučio nepatektų vandens rolleyes.gif
Atsakyti
Valio, nei vienas mano pomidorčikas nenušalė thumbup.gif .
Vieno mano pomidoro lapai irgi pabalę kaip Serzo nuotraukoj, bet nieko nedarau, žiūrėsiu kas bus, gal išsikapstys kaip nors.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti