Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Edexa @ 2010 03 23, 17:12)
Nežinau kokia jūsų žemė. Mūsų krašte ji smėlinga, žodžiu nelabai kam tikusi, tai  vos pieva ant tokios auga. Kurmis ir tas vargsta smėlį kapstydamas, ką ten rasi jame..... Todėl nei pomidorams, nei tuo labiau daigams tokios nenaudoju.

Ir dar vienas klausimukas iskilo ,ar laikotes tu vadinamu ,,geru,, dienu sodinimui,persodinimui irgi g.gif , as vienam kalendoriuje radau, kad bus geros dienos kovo 27,28,29,30 dienos paskui tik balandzio pabaiga ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 23, 11:41)
Visi šiaudai ir šienas suyra, o ne supūva.Nuo pirmų daržininkystės metų mulčiavau ir nesu mačius puvinio,ar kitų ligų.Būtent purenant žemę iškeliamos visos ligos.

Man dabar bus pirmieji daržininkystės metai ir galvoju kaip paruošti žemę šiltnamyje. Noriu auginti kaip Jūs - mulčiuoti. biggrin.gif Sakot purenti žemės negalima... Pas mane pernai buvo išlygintas sklypas ir pasėta veja (bet ji silpnute, nes seta rugsejo pradzioje, taigi dar nei karto nespejom nupjauti, nes pernai nespejo labai stipriai sudygti). taigi žemės buvo sujudintos... dabar norim statyti šiltnami ant tos vejos... O toliau nezinau kaip daryt, jei sukasim ta zeme bus negerai... tai sodint vejoje g.gif
Atsakyti
GREISI aciuks.gif siandien ir as gavau seklytes user posted image
Atsakyti
paziurekit,radau lentele,kurioje sios dienos visai nepazymetos,kai blogos g.gif
http://www.sodyba.or...ask=blogsection
Atsakyti
QUOTE(maksienė @ 2010 03 23, 18:24)
Ir dar vienas klausimukas iskilo ,ar laikotes tu vadinamu ,,geru,, dienu sodinimui,persodinimui irgi  g.gif  , as vienam kalendoriuje radau, kad bus geros dienos kovo 27,28,29,30 dienos paskui tik balandzio pabaiga ... g.gif

Čia aš tik apie save galiu pasakyt, kad nesilaikau jokių taisyklių, nei į kalendorių, nei į mėnulį žiūriu, sėju ir sodinu kada esu gerai nusiteikusi, turiu laiko ir noro.... Kažkodėl aš neprietaringa ax.gif

Bet jei jums tas tinkamas kalendorinis laikas ne per vėlus sėjimui ar persodinimui, galit sėti gerosiomis dienomis, sako, mėnulis turi įtakos..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akaisa @ 2010 03 23, 18:33)
GREISI  aciuks.gif  siandien ir as gavau seklytes user posted image

o as negavau ,Vilnius per toli.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 23, 17:56)
o as negavau ,Vilnius per toli.. verysad.gif

ryt turbūt jau gausi mirksiukas.gif Aš jau šiandien gavau - reiškia, iki Vilniaus šiaip ne taip atėjo. Matyt, tavo sunkiausia siunta, ilgiausiai neša biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akaisa @ 2010 03 23, 18:33)
GREISI  aciuks.gif  siandien ir as gavau seklytes user posted image

ir as sakau ta pati :

GREISI aciuks.gif siandien ir as gavau seklytes user posted image
Rytoj sesiu thumbup.gif
nors mano seti pries dvi savaites dar nera tokio dydzio kaip Greisi seti pries 3 dienas blink.gif ( o tie kur sejau pries 5 dienas tai net is zemes ishlyst neketina kol kas)

GREISI , laukiu az ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 23 kovo 2010 - 18:39
[quote=serzas,2010 03 23, 01:05]
Tai tos pazastys zelia ir zelia vis toi pacioi vietoi? unsure.gif nuskini, o ji ir vel isauga? maniau kad tik prie nauju sakeliu atsiranda doh.gif vis kazkas naujo lotuliukas.gif

na taip, toj pacioj vietoj isauga, kai paliekamas galiukas tada toj vietoj nebeauga, na nebent yra gudrus pomidoras ir salia antra pradeda augint, pernai buvo keletas tokiu gudriu smile.gif
Greisi sake namiskiai, kad seklytes man atejo,aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstiena5: 23 kovo 2010 - 18:46
o sakykite , GREISI,kada reikia deti tuos siaudus i siltnami ir ar reikia juos smulkinti?ar taip deti stambius ir gerai?
bet ,o kaip paskui raveti zoles,kai tie siaudai? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 23, 19:10)
ryt turbūt jau gausi  mirksiukas.gif  Aš jau šiandien gavau - reiškia, iki Vilniaus šiaip ne taip atėjo. Matyt, tavo sunkiausia siunta, ilgiausiai neša  biggrin.gif

aciui,uz paguoda... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 23, 20:04)
aciui,uz paguoda... unsure.gif

Gal jau net sudygusios bus mirksiukas.gif

(sorry uz pajuokavima)
Atsakyti