Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Man čia patinka mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Militux: 12 balandžio 2010 - 09:30
QUOTE(Militux @ 2010 04 12, 10:14)

drinks_cheers.gif
Nauja tema
http://www.supermama...howtopic=578236
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 12 balandžio 2010 - 09:35
QUOTE(satanele @ 2010 04 12, 10:25)
drinks_cheers.gif
Nauja tema

jei dar gali pataisyk pavadinima, tarpelį ptaleidai
Atsakyti
pas mane 48 indeliai pomidoru seklos jau ishlinde (tiesa 11 indeliu ne, bet buvo nuvertes shuo tai gali buti kad ten tushti indeliai, nes kituose indeliuose po tris yra doh.gif ) tikiuosi daugelis ish ju prigis ir keliaus i kiema thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Vessta @ 2010 04 10, 18:33)
man labai jau idomus japoninio triufelio pamidoriuku lapai, visai ne kaip pomidoru... i pupeles panasus g.gif

tokius ir ash auginu kolkas kaip visu pailgoki tokie lapukai 4u.gif pas mane aishku dar labai mazi, nes tik 03.28 sodinau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 12 balandžio 2010 - 10:30
Tikiuosi ir pomidorai augs taip greitai,kaip čia kalbam biggrin.gif
Atsakyti
Pomidorai - tema rekordininkė, vos pora dienų tik neužsukau ,o jau prirašyta doh.gif

Mano dalis pomidorų jau savaitė nakvoja šiltnamy lentynoj prie mūrinės sienos, atsibodo juos nešiot tai palikau, bet žiūriu visai jiems ten patinka.
Atsakyti
QUOTE(martam @ 2010 04 12, 13:05)
*Pomidorai - tema rekordininkė, vos pora dienų tik neužsukau ,o jau prirašyta doh.gif

**Mano dalis pomidorų jau savaitė nakvoja šiltnamy lentynoj prie mūrinės sienos, atsibodo juos nešiot tai palikau, bet žiūriu visai jiems ten patinka.

* drinks_cheers.gif
** bigsmile.gif aš nerandu laiko po viena susodinti blush2.gif gal šįvakarą pavyks blush2.gif
Papildyta:
Svarbiausiai kad MB sukonstravo naują šiltnamį,nes per vidurį įlužo po žiemos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 04 12, 10:14)
user posted image

oho bigsmile.gif cia kaip gyvatvore is pomidoru bigsmile.gif
siandien uzmaishiau pelenus ax.gif
nors bishki tingisi marmalintis - gaila, kad netinka paprastai pelenais pabarstyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(martam @ 2010 04 12, 14:05)
Mano dalis pomidorų jau savaitė nakvoja šiltnamy lentynoj prie mūrinės sienos, atsibodo juos nešiot tai palikau, bet žiūriu visai jiems ten patinka.

LTgyvenat? Aš irgi šiąnąkt palikau plėveliniam šiltnamy, triguba agroplėvele užklojus. Ryte žiūriu - šalna didžiausia buvus blink.gif . Nespėjau ryte apžiūrėt, gal jau amen visiems verysad.gif . Kaip nujausdama japoninį triufelį parsinešiau, sakau šito jokiais būdais nušaldyt negaliu. Matyt intuicija suveikė. Bėgsiu po darbo tiesiai į šiltnamį, ieškot gyvųjų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2010 04 12, 14:38)
LTgyvenat? Aš irgi šiąnąkt palikau plėveliniam šiltnamy, triguba agroplėvele užklojus. Ryte žiūriu - šalna didžiausia buvus blink.gif . Nespėjau ryte apžiūrėt, gal jau amen visiems verysad.gif . Kaip nujausdama japoninį triufelį parsinešiau, sakau šito jokiais būdais nušaldyt negaliu. Matyt intuicija suveikė. Bėgsiu po darbo tiesiai į šiltnamį, ieškot gyvųjų unsure.gif

blink.gif man dar baisu neš, nes naktim manau dar šalta g.gif
Atsakyti
O lauke kai sodinate dengiate pomidorus g.gif
Žiūriu kaip ispanai pasidare g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Militux: 12 balandžio 2010 - 14:41
Aš kaip sodinau lauke , nedengiau jų niekuom bigsmile.gif
Atsakyti