Man čia patinka
QUOTE(satanele @ 2010 04 12, 10:25)
Nauja tema
jei dar gali pataisyk pavadinima, tarpelį ptaleidai
pas mane 48 indeliai pomidoru seklos jau ishlinde (tiesa 11 indeliu ne, bet buvo nuvertes shuo tai gali buti kad ten tushti indeliai, nes kituose indeliuose po tris yra ) tikiuosi daugelis ish ju prigis ir keliaus i kiema
Papildyta:
tokius ir ash auginu kolkas kaip visu pailgoki tokie lapukai pas mane aishku dar labai mazi, nes tik 03.28 sodinau..
Papildyta:
QUOTE(Vessta @ 2010 04 10, 18:33)
man labai jau idomus japoninio triufelio pamidoriuku lapai, visai ne kaip pomidoru... i pupeles panasus
tokius ir ash auginu kolkas kaip visu pailgoki tokie lapukai pas mane aishku dar labai mazi, nes tik 03.28 sodinau..
Tikiuosi ir pomidorai augs taip greitai,kaip čia kalbam
Pomidorai - tema rekordininkė, vos pora dienų tik neužsukau ,o jau prirašyta
Mano dalis pomidorų jau savaitė nakvoja šiltnamy lentynoj prie mūrinės sienos, atsibodo juos nešiot tai palikau, bet žiūriu visai jiems ten patinka.
Mano dalis pomidorų jau savaitė nakvoja šiltnamy lentynoj prie mūrinės sienos, atsibodo juos nešiot tai palikau, bet žiūriu visai jiems ten patinka.
QUOTE(martam @ 2010 04 12, 13:05)
*Pomidorai - tema rekordininkė, vos pora dienų tik neužsukau ,o jau prirašyta
**Mano dalis pomidorų jau savaitė nakvoja šiltnamy lentynoj prie mūrinės sienos, atsibodo juos nešiot tai palikau, bet žiūriu visai jiems ten patinka.
**Mano dalis pomidorų jau savaitė nakvoja šiltnamy lentynoj prie mūrinės sienos, atsibodo juos nešiot tai palikau, bet žiūriu visai jiems ten patinka.
*
** aš nerandu laiko po viena susodinti gal šįvakarą pavyks
Papildyta:
Svarbiausiai kad MB sukonstravo naują šiltnamį,nes per vidurį įlužo po žiemos
QUOTE(Militux @ 2010 04 12, 10:14)
oho cia kaip gyvatvore is pomidoru
siandien uzmaishiau pelenus
nors bishki tingisi marmalintis - gaila, kad netinka paprastai pelenais pabarstyti.
QUOTE(martam @ 2010 04 12, 14:05)
LTgyvenat? Aš irgi šiąnąkt palikau plėveliniam šiltnamy, triguba agroplėvele užklojus. Ryte žiūriu - šalna didžiausia buvus . Nespėjau ryte apžiūrėt, gal jau amen visiems . Kaip nujausdama japoninį triufelį parsinešiau, sakau šito jokiais būdais nušaldyt negaliu. Matyt intuicija suveikė. Bėgsiu po darbo tiesiai į šiltnamį, ieškot gyvųjų
QUOTE(*Inga:) @ 2010 04 12, 14:38)
LTgyvenat? Aš irgi šiąnąkt palikau plėveliniam šiltnamy, triguba agroplėvele užklojus. Ryte žiūriu - šalna didžiausia buvus . Nespėjau ryte apžiūrėt, gal jau amen visiems . Kaip nujausdama japoninį triufelį parsinešiau, sakau šito jokiais būdais nušaldyt negaliu. Matyt intuicija suveikė. Bėgsiu po darbo tiesiai į šiltnamį, ieškot gyvųjų
man dar baisu neš, nes naktim manau dar šalta