Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(satanele @ 2010 04 10, 21:22)
Betalux pernai auginau ,turiu ir šiemet, jie tinka ir laukui, Favoryt labai gražūs daigeliai, Japoninį triufelį pernai auginau, auginsiu ir šiemet thumbup.gif

kaip tas japoninis? ar gerai dera? daug pamidoRu?ar kaip jaucio sirdis,ant viso pomidoro 2-3 vaisiai?
Atsakyti
man labai jau idomus japoninio triufelio pamidoriuku lapai, visai ne kaip pomidoru... i pupeles panasus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 04 10, 21:33)
man labai jau idomus japoninio triufelio pamidoriuku lapai, visai ne kaip pomidoru... i pupeles panasus g.gif

vo vo, ir man jau labai idomus,vyrs sako, turbut, koki nors baraxlo i pakelius sukiso g.gif
Atsakyti
Man Betalux kazkodel pernai buvo prastoki,nors jie man patinka,tai ir siemet auginu.
Va idomu,kaip VILTIS pomidorai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalka @ 2010 04 10, 20:32)
Labutis 4u.gif

Sakykit ar tiesa, kad pomidorus reikia kelis kart perpikiuot? ax.gif  blush2.gif

tiesa tiesa ,pomidorai megsta but persodinami ,kuo labiau apie juos sokinesi tuo grazesni bus
Atsakyti
Bet jei juos po pirmo ispikiavimo laisvai issodini,tai ar bereik dar syki pikiuoti.Man tai atrodo kaip tik bus stipresni neliesti. g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2010 04 10, 20:32)
kaip tas japoninis? ar gerai dera? daug pamidoRu?ar kaip jaucio sirdis,ant viso pomidoro 2-3 vaisiai?

dabar yra nauja veisle pomidoru panasi, kaip jaucio sirdis, tik as dabar neatsimenu pavadinimo ,olandiska veisle ,as pernai auginau - dideli ,skanus vaisiai bet ant kero daug kekiu ,daug ir vaisiu,seklu nedaug ,bet labai mesingi ,pirkau turguj ,bet neapgavo ,nes pernai visus savo nusaldziau ,tai teko daigus pirkt,patys daigai buvo auksti, stori kotai ,lapai kazkuo skyres nuo paprastu pomidoru ,bet nedaug .
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 04 10, 13:27)
nuliejau pomidorus su chemija, prikaishiojau degtuku -jau maniau kad nugalejau visas bjaurybes, o va siandien ir vel uzmaciau kirminukus  verysad.gif  cray.gif  cray.gif

4u.gif sakykit su kokia chemija dirbat ax.gif blush2.gif , siandien dar karta nuejau i parduotuve- zalia stotele- tai visiskai nieko negali padet verysad.gif verysad.gif - nors zemes is ju ir pirkau.

siandien kelis daigus is nevilties jau ismeciau, nu gaila ziuret kaip akyse nyksta, tie lopineliai lapuose kur pazeisti,tai tokie kaip "stikliniai" nu idomus kazkoks vaizdas.
o degtukai ka daro? blush2.gif blush2.gif

dabar net nezinau, jau turiu tokia minti begt is naujo pomidoru pirkt ir sodint, doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2010 04 10, 20:41)
vo vo, ir man jau labai idomus,vyrs sako, turbut, koki nors baraxlo i pakelius sukiso  g.gif

man tai labai idomu kaip sitie pomidorai uzauge atrodys ax.gif
Atsakyti
Sveiki pomidoru augintojai.
As vis paskaitau ka rasot, paskaitau... Daug naudingos informacijos, tai saugau viska atmintyj - ir panaudoju karts nuo karto blush2.gif

poster_offtopic.gif Dabar toks pasiulymas (cia ne asams) - turiu atliekamu pomidoru daigeliu... Visi zemaugiai, nes pati bandysiu balkone augint. Zadu pasilikt sau 4 Vilma ir po 2 Betalux, Balkonzauber ir Olo polka. Taigi, bent po 5 vnt drasiai galeciau kam nors padovanot.
Zinau, kad veisles tikrai ne kazkokios mandros ir isskirtines, daigai dar nedideli, bet per daug neisbege, jau ispikuoti po 1 ir nebeuztenka vietos ant palangiu - o ismest - labai gaila doh.gif

gal dar kazkam truksta daigeliu ax.gif

jeigu atsirastu norinciu - parasykit a.z., nes cia galiu ir nepamatyt blush2.gif
jeigu domintu foto - rytoj galeciau ikelt ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2010 04 10, 21:32)

Neblogai dera ,atsparūs ligoms, tamsios spalvos, man patiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Airida-M @ 2010 04 10, 21:52)
Man Betalux kazkodel pernai buvo prastoki,nors jie man patinka,tai ir siemet auginu.
Va idomu,kaip VILTIS pomidorai. g.gif

Viltį ir aš pirmi metai augisiu, nieko negaliu pasakyti, man jie atrodo neatsparūs, nes po pikiavimo trys daigeliai numirė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 10 balandžio 2010 - 21:39
Sveiki, turiu dideliausią prašymą 4u.gif blush2.gif 4u.gif Mano vargšus pomidorus užpuolė balti vabaliukai(pakapsčiau, laksto po žemę).Daigai pašviesėjo, apatiniai lapeliai pradėjo vysti.Įtariu, kad perlaisčiau, nes žemė dar drėgna, o jau nelaistau antra savaitė doh.gif Gal galite kas patarti kaip man tuos pomidorus "išdžiovinti"greičiau.Ir ar reiktų juos persodinti, o gal kaip nors kitaip būtų galima tais vabaliukais atsikratyti?Ligtai šioje temoje skaičiau, kad reikia kalio permanganato tirpalu palaistyti, bet neatsimenu kokiu santykiu doh.gif
Visą dieną daviausi po šiltnamį-vežiau žemes, grėbliavau, kapliavau, parėjau namo, pasižiūrėjau į savo vargšiukus pomidorus ir tokia nuojauta, kad gali nebelikti ko nešti į tą šiltnamį doh.gif unsure.gif
Atsakyti