QUOTE(Edexa @ 2010 04 10, 06:37)
1. dėl paprikų, tai pikiuok jas kuo anksčiau, geriau prigyja. Kažkada pikiavau jas didesnes, tai paskui vis nuleipdavo kol prigijo...
2.Dėl agurkų, tai knygutėje rašo, kad sodinant eilėmis, tarp agurkų turi būti 25-30 cm tarpas. Nu tai skaičiuok, kaip tau ten gausis. Tik gal juos truputį per anksti pasėjai, agurkų daigai labai greit auga. Aš juos tik užvakar pasėjau, jau esu apskaičiavusi, kasmet taip darau ir žinau, kad tikrai spės užaugt.
Čiliukus, manau, gali ir vazonuose augint, jie nedideli krūmeliai, čia kai kurios gi ir balkonuose juos sugeba užsiaugint. Pastatysi vazonėlius užuovėjoj prie šiltnamio ar kur pastogėj. Su jais bėdos nėr.
O, va šiltnamį, tai jau galėtum ir pasiskubinti susiręsti... Krapštulio ten tikrai yra. Maniškis antrą šiltnamį jau baigia sukurpti. Agurkams, arbūzams bus.
1. O tas kuo anksciau tai kiek? nes skaiciau jog jas pikiuot reikia kai uzauga5-6 tikrasis lapelis, o pas mane dar tik 3-4 pradeda leisti
as tai kai persodinu, tai su visom senosiom zemem is daigyklos istraukiu ir ikisu i didesni bliuda tai pomidorai ir agurkai netnesureagavo i tai.
2. Kaip cia taip iseina eilemis?
As tai gavoju kur nors i siltnamio gala ibrukti, kad maziau skersveju gautu
Agurku lapai tokie didziuliai tai atrodo jog visa saule uzgos. Ant pakuciu ir vienu ir kitu (ilguju ir trumpuju) raso palikti 45cm tarpa, bet vakar kazkur nete skaiciau jog agurkams reikia daug vietos, apie 1m2 daigui
jei rimtai galima sodinti kas 30cm tai butu super
6 daigai i pati gala kaip tik sutilptu
Del pasodinimo tai pasiziurejau ant pokucio parodyta sodinti tokiu pat metu kaip ir pomidorus, nu ir pasodinau
o seip tai ten parodyta nuo vasario pradzios jau galima sodinti, o as dar net iki kovo palaukiau.
3. Nu viskas nusipirkau dar pagaliu einu meistraut, gaila kad visi cia aplinkui nesidomi tuom tai ner kas i sikna gero spirio nepagailetu