Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(zuikispuikis @ 2010 04 09, 20:39)
niekaip amaru ar kirminu neiziuriu, bet aisku kad niekas neaisku

o musyciu neskraido aplinkui? g.gif tokiu mazu ? g.gif
mano kirminukais (nuo zemes matyt ) buvo uzsikrete tai panashiai vaizdelis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 04 09, 21:43)
o musyciu neskraido aplinkui?  g.gif  tokiu mazu ? g.gif
mano kirminukais (nuo zemes matyt ) buvo uzsikrete tai panashiai vaizdelis  unsure.gif

ne, niekas neskraido, o ka daret??
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2010 04 09, 21:44)
ne, niekas neskraido, o ka daret??

o per daug neperlaistet? g.gif bandyciau koki viena daigiuka ishtraukt shakneles apsiziuret unsure.gif

as su musiokais/kirminukais su chemija kovojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 04 09, 21:51)
o per daug neperlaistet?  g.gif  bandyciau koki viena daigiuka ishtraukt shakneles apsiziuret unsure.gif 
as su musiokais/kirminukais su chemija kovojau  doh.gif

verysad.gif verysad.gif perlaistyt tikrai neperlaisciau, nebent per mazai galetu but g.gif g.gif
saknis jau siandien apziurejau nu ir nieko neradau verysad.gif verysad.gif verysad.gif

tai va ir esu baisiam pasimetime, tuo labiau,kad patirties mazoka dar, sia ndien visa diena internete praleidau apie pomidorus skaitydama unsure.gif unsure.gif

o is paprastesnes chemijos turiu ta zalia muila- idomu ar tiktu tokiam atvejui
Atsakyti
Pradejo geltonuoti apatiniai pomidoru lapeliai, matau, kad kazkas ne taip jiems. Gal sakau, perlaisciau, leist padziut?
Kas kiek laiko laistot savo augintinius?
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 04 09, 17:00)
SERŽAI, ir pas tave tokie užaugs, lukterk biškį. Netruks ilgai, nepastebėsi, kaip po savo pomidorų džiungles braidžiosi....

doh.gif Kiekviena diena vis daigai didesni, jau vos sutalpinu ant palangiu, stengiuos vis sukinet kad lapai nesiliestu, agurkai tai isvis kiek vietos daug uzima, gerai, kad tik 3 tesudygo, dar 3 pasodinau, bet dar nesimato ir tikiuos kad neskubes jie aukti ir pikiuot reiks kai jau pirmuosius i siltnami persodinsiu. neuzilgo paprikas pikiuoti reiks doh.gif vis gailiuosi, kad nenusipirkau to mini siltnamiuko, tai butu buves super man, pastatyciau prie vitrinos ir viskas sutilptu, nebutu palanges nukrautos. neisivaizduoju kaip jus kaikurios po 100 ir daugiau daigu auginat?! Daug daigu teks ismesti, o taip gaila, bet niekaip netelpa, ziuriu internete jog agurkai daug daugiau vietos uzima nei pomidorai kazi kiek 6 daigai man cia uzims kvadratu? g.gif paprikos isvis neisivaizduoju kokiu tankumu sodinti, kaip priziureti ir panasiai doh.gif ciliukai vel gi esu mates namie augina ant palangiu mazus krumiukus, bet kaip suprantu buna ir dideliu, tai net neisivaizduoju kokie pas mane ir ar juos i vazonus sodinti ar kaip ir pomidorus? doh.gif o siltnamio net statyti nepradejau, dar i Dublina arba Belfasta kokia diena reik nuvaziuoti pleveles, o tai kai paskutine akimirka reiks viska daryti tai ir gausis koks sleivas kreivas ir tik pomidorai siltnami laikys kad nenuvirstu lotuliukas.gif Man jau panika prasideda, cia tas pats kaip pries pirma gimdyma, kai nezinai ka su tuo vaiku daryti reiks parsivezus namo lotuliukas.gif

O dar gryztant prie tos foto tai gal kas esat kazka panasaus skaite apie toki auginima? negi ten daiga i paprasta sieno kupeta istate ir bujoja jis sau sveikas? g.gif Pradedu galvoti jog pomidorai neuzmusami lotuliukas.gif kur pasesi ten ir augs
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 04 10, 00:15)
doh.gif  o siltnamio net statyti nepradejau, dar i Dublina arba Belfasta kokia diena reik nuvaziuoti pleveles, o tai kai paskutine akimirka reiks viska daryti tai ir gausis koks sleivas kreivas ir tik pomidorai siltnami laikys kad nenuvirstu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif pralinksminai su savo jumoru. Nagi aš auginu beveik 100 pomidorų daigų rolleyes.gif bet juos nuo ryto iki vakaro laikau šiltnamyje, namie tokiam kiekiui tikrai langų neužtektų doh.gif nakčiai daigus parsivežu namo tiesiai į garažą, turiu tokį trijų aukštų spec karutį. Ryte vėl ištempiu karsta.gif
Kai kurie pomidorai jau kelios savaitės šiltnamyje susodinti. Liko daigų, buvo gaila išmest, tai sukišau bele kaip kampan... Nu ir auga....

O dėl paprikų, tai pikiuok jas kuo anksčiau, geriau prigyja. Kažkada pikiavau jas didesnes, tai paskui vis nuleipdavo kol prigijo...

Dėl agurkų, tai knygutėje rašo, kad sodinant eilėmis, tarp agurkų turi būti 25-30 cm tarpas. Nu tai skaičiuok, kaip tau ten gausis. Tik gal juos truputį per anksti pasėjai, agurkų daigai labai greit auga. Aš juos tik užvakar pasėjau, jau esu apskaičiavusi, kasmet taip darau ir žinau, kad tikrai spės užaugt.

Čiliukus, manau, gali ir vazonuose augint, jie nedideli krūmeliai, čia kai kurios gi ir balkonuose juos sugeba užsiaugint. Pastatysi vazonėlius užuovėjoj prie šiltnamio ar kur pastogėj. Su jais bėdos nėr.

O, va šiltnamį, tai jau galėtum ir pasiskubinti susiręsti... Krapštulio ten tikrai yra. Maniškis antrą šiltnamį jau baigia sukurpti. Agurkams, arbūzams bus.
Atsakyti
nuliejau pomidorus su chemija, prikaishiojau degtuku -jau maniau kad nugalejau visas bjaurybes, o va siandien ir vel uzmaciau kirminukus verysad.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 04 10, 13:27)
nuliejau pomidorus su chemija, prikaishiojau degtuku -jau maniau kad nugalejau visas bjaurybes, o va siandien ir vel uzmaciau kirminukus  verysad.gif  cray.gif  cray.gif

o ar nenorėtum bent keletui daigelių pilnai pakeisti žemes? Gal nepatirsi bankroto....Po tekančiu vandeniu nuplauk šaknis ir pasodink. Keletą dienų laikyk pavėsyje, kol prigis.
Atsakyti
Super šiltnamis. 4u.gif

QUOTE(Juro @ 2010 03 23, 09:06)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalka: 10 balandžio 2010 - 12:47
Laba diena.Mergaites,ar priimsit kartu auginti pomidorus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 04 10, 16:08)
Laba diena.Mergaites,ar priimsit kartu auginti pomidorus. ax.gif

Būtinai 4u.gif
Atsakyti