QUOTE(Edexa @ 2010 04 09, 17:00)
SERŽAI, ir pas tave tokie užaugs, lukterk biškį. Netruks ilgai, nepastebėsi, kaip po savo pomidorų džiungles braidžiosi....
Kiekviena diena vis daigai didesni, jau vos sutalpinu ant palangiu, stengiuos vis sukinet kad lapai nesiliestu, agurkai tai isvis kiek vietos daug uzima, gerai, kad tik 3 tesudygo, dar 3 pasodinau, bet dar nesimato ir tikiuos kad neskubes jie aukti ir pikiuot reiks kai jau pirmuosius i siltnami persodinsiu. neuzilgo paprikas pikiuoti reiks
vis gailiuosi, kad nenusipirkau to mini siltnamiuko, tai butu buves super man, pastatyciau prie vitrinos ir viskas sutilptu, nebutu palanges nukrautos. neisivaizduoju kaip jus kaikurios po 100 ir daugiau daigu auginat?! Daug daigu teks ismesti, o taip gaila, bet niekaip netelpa, ziuriu internete jog agurkai daug daugiau vietos uzima nei pomidorai kazi kiek 6 daigai man cia uzims kvadratu?
paprikos isvis neisivaizduoju kokiu tankumu sodinti, kaip priziureti ir panasiai
ciliukai vel gi esu mates namie augina ant palangiu mazus krumiukus, bet kaip suprantu buna ir dideliu, tai net neisivaizduoju kokie pas mane ir ar juos i vazonus sodinti ar kaip ir pomidorus?
o siltnamio net statyti nepradejau, dar i Dublina arba Belfasta kokia diena reik nuvaziuoti pleveles, o tai kai paskutine akimirka reiks viska daryti tai ir gausis koks sleivas kreivas ir tik pomidorai siltnami laikys kad nenuvirstu
Man jau panika prasideda, cia tas pats kaip pries pirma gimdyma, kai nezinai ka su tuo vaiku daryti reiks parsivezus namo
O dar gryztant prie tos foto tai gal kas esat kazka panasaus skaite apie toki auginima? negi ten daiga i paprasta sieno kupeta istate ir bujoja jis sau sveikas?
Pradedu galvoti jog pomidorai neuzmusami
kur pasesi ten ir augs