Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Saintlina 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aciuuuuuuu 4u.gif

susidarineju augintiniu lentele, nes jau pasiklydau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nėr už ką 4u.gif Aš jau tiek prastudijavau, kad atmintinai charakteristikas žinau tų, kuriuos auginau ar auginsiu šiemet biggrin.gif
Atsakyti
Man tai planelio turbut neprireiks, nes tik 3 rusys ir skiriasi kaip diena nuo nakties, tai gal nepasimesiu biggrin.gif o kitais metais turbut daugiau rusiu turesiu, tai tikriausiai planeli nusipiesiu ir koki lapuka galima prikabinti prie sniuro laikancio pomidora virs kiekvieno daigo, taip sunus nenutampys.

Pagaliau ryzausi persodinti tuos vargsiukus is durpiniu indeliu, tai saknu tikrai nemazai jau ir beveik visos kiaurai islindusios, tai manau jog per tuos indelius saknys tikrai gerai praeina ir nereikia ju nuimineti sodinant i siltnami, stiebeliai kai kuriu dar nepradejo leisti saknu, o kaikuriu, jau tokios uzuomazgeles darosi thumbup.gif kai persodinau sudejau visus pagal rusis ir pasiziurejus i alicante tai skirtumas kaip diena nuo nakties, skurdziau augo durpiniuose indeliuose doh.gif zodziu nieko gero is ju, slamstas!!! Beje nuo pomidoru sodinimo praejo lygiai 5sav ir ziuriu dar vienas daigelis lenda doh.gif

Cia skaitau ir sugalvojau klausima, ar is hibridu negalima rinkti seklu? kodel?
Ar jus rinkdamosis seklas kreipiat demesi i tai ar hibridas ar ne? as kazkaip neatkreipiau, o dabar skaitau jog hibridai iki 3 kartu derlingesni, atsparesni ligoms, netokie lepus, tai gal ir gerai turint tik maza siltnamiuka? g.gif o ar yra kokiu minusu pas hibridus?
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 04 08, 20:12)
Cia skaitau ir sugalvojau klausima, ar is hibridu negalima rinkti seklu? kodel?
Ar jus rinkdamosis seklas kreipiat demesi i tai ar hibridas ar ne?

neverta rinkti hibridinių augalų sėklų, nes gerųjų savybių augaliukai gali ir nepaveldėti.

Atsakyti
pas mane irgi ,Matina daigeliu lapeliai kitoki neivisi kiti g.gif mane l.sudomino,tai pripikavau daugiau
Atsakyti
o as sumasciau savo mizerijas dienom bogint i siltnami,bus silciau ir gal sukus augt,pavargt reik,bet kitos iseities nematau.... snd dar is greisi seklyciu 8 rusis pasejau...dabar tikiuos tikrai uzteks daigeliu...,nes is pirmo sejimo is 103 setu seklu isdygo tik 73 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2010 04 08, 13:21)
gerbiami pomidoru augintojai ,turiu klausima ,kaip jus pasodintus siltnamyje pomidorus pasizymite ,kad zinotumete kokie kur yra ,man tai kiekvienais metais gaunasi nekas,man butu labai idomu suzinot kaip jus darot ,gal kas zinot kokias etiketes deda sodininkai ant vaiskrumiu ,kad net kelis metus matos koks augalas parasyta.Buciau dekinga jei kas patartumet.

Maišelių visokių iš prekybcentrių lieka, tai susikarpau juostelėmis, susirašau veislių vardus CD markeriu (na, renkuosi maišiukus šviesius, kad matytųsi, ką rašau) ir prikabinu tokiu ,,krokodiliuku“ kanceliariniu (sąsiuvinių segikliu smile.gif ) prie kuoliuko ar virvutės.
Atsakyti
pasirodysiu ir aš su savo augintiniais smile.gif

pirmieji
user posted image

user posted image

antrieji

user posted image

o trečioji karta dar visai mizerna, net rodyt ne fasonas biggrin.gif
Atsakyti
man pernai isbluko su CD markeriu rasyti pavadinimai... verysad.gif kiek jis mazdaug kainuoja tas markeris?as kai pirkau tai pan 2 lt gal su centais,nepamenu,bet man pasirode perpigus jis
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 04 08, 22:22)
kiek jis mazdaug kainuoja tas markeris?as kai pirkau tai pan 2 lt gal su centais,nepamenu,bet man pasirode perpigus jis

tai visokių tų markerių yra, kainos labai įvairios. Aš tai iš darbo pasiimu tokius, kuriais darbininkai ant stiklo ar metalo rašo smile.gif Tik kol kas nebandžiau pomidorų žymeklių užrašinėt, šiemet pirmąkart bandysiu Bet prie tų žymekliukų, mačiau, specialus kažkoks rašiklis yra.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 04 08, 21:05)
3. Garden‘s delight - Aukšti. Ne hibridas.

dar paklausiu blush2.gif
reikia auginti 1 stiebu ar irgi 2-3?

P.S. saintlina, labai grazus daigiukai thumbup.gif ir paprika kokia didziule bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 08 balandžio 2010 - 22:46
QUOTE(saintlina @ 2010 04 08, 21:16)
pasirodysiu ir aš su savo augintiniais  smile.gif

Ale jau i siltnami laikas nesti thumbup.gif praeito temoi buvo ikeltas video (lygtais greisi) tai dar mazesnius sodino, o cia doh.gif primink kada sodinti tie pirmieji?
Atsakyti