Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Nu jau darzas nerealus ,dideli ,grazus ,veslus daigai .
Atsakyti
maniškiams irgi indai jau per maži, man taip atrodo. Reiktų turbūt jau į didelius kokius persodinti g.gif Bet tada pervežt nepatogu bus.
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2010 04 08, 10:32)

blink.gif kokio jau didumo blush2.gif
Atsakyti
oho, kokie pas jus jau dideli doh.gif
Atsakyti
Sveikos ir sveiki, pomidorų augintojai smile.gif
Na užpuolė mane toks rūpestis unsure.gif -ar visų pomidorų veislių lapai turi būti na tokie karpyti? Ar gali būti lygiais kraštais, panašūs į paprikų ar baklažanų? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 08 balandžio 2010 - 10:39
QUOTE(Nome @ 2010 04 08, 11:39)
Sveikos  ir sveiki, pomidorų augintojai smile.gif
Na užpuolė mane toks rūpestis  unsure.gif -ar visų pomidorų veislių lapai turi būti na tokie karpyti? Ar gali būti lygiais kraštais, panašūs į paprikų ar baklažanų?  unsure.gif

TAIP būna ,net parašyta bulviniai lapai,o pas mane gal trijų rūšių lapai bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, mano vienų ir lapeliai ne karpyti, o apvalūs - MATINA, rodos, neturėjau tokių ir nieko negaliu pasakyti apie juos.Bet auga gržiai smile.gif

O jau kokie visų, gržūs pomidorai, paprikos ir agurkai . Šaunuoliai. Va jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 08 balandžio 2010 - 12:17
del didumo tai joo, biski pergyvenu kad peraugs, aciu dievui transportuoti niekur nereikia, siltnamis pro langa matosi ax.gif tik vat nezinau ar sitoje temoje, ar siltnamio temoje dar viena raset, kad sodinsite keleta daigu dezese kaip kordiumovas mokino. galvoju kad mano zydincius agurkus ir tuos peraugusius pomidorus jau vertetu i dezes issodinti, ale milijonas klausimu kyla... kaip padaryti kad per deziu skyles zemes nebyretu, kad anksciau laiko saknys per jas neiseitu, bet po to jau rastu kelia doh.gif gal reikia is isores dezes kuo nors apvynioti deze, tada zemes nebyres, o pries nesant i siltnami nuimti ? kad dar planuoja panasiai kazka daryt ? blush2.gif
Atsakyti
gerbiami pomidoru augintojai ,turiu klausima ,kaip jus pasodintus siltnamyje pomidorus pasizymite ,kad zinotumete kokie kur yra ,man tai kiekvienais metais gaunasi nekas,man butu labai idomu suzinot kaip jus darot ,gal kas zinot kokias etiketes deda sodininkai ant vaiskrumiu ,kad net kelis metus matos koks augalas parasyta.Buciau dekinga jei kas patartumet.
Atsakyti
Aš tai ant pagaliuko , jei noriu žinot koks pavadinimas , prilipinu užrašą, apsuku lipnia plėvele, kad nenusiplautų ir nebluktų . O vakar mačiau yra pirkti sodininko žymekliai -tokie plastikiniai pagaliukai - kištukai - įsmeigi į žemę,o ant plačios dalie užrašai ką nori
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 08 balandžio 2010 - 12:28
QUOTE(Juračiuks @ 2010 04 08, 12:28)
Aš tai ant pagaliuko , jei noriu žinot koks pavadinimas , prilipinu užrašą, apsuku lipnia plėvele,  kad nenusiplautų ir nebluktų . O vakar mačiau yra pirkti sodininko žymekliai -tokie plastikiniai pagaliukai - kištukai - įsmeigi į žemę,o ant plačios dalie užrašai ką nori

nu yra tie pagaliukai, as juos naudoju daigindama -man ziauriai patogu, bet va siltnamyje g.gif istraukys man vaikai tuos pagaliukus, o ir siaip skesta jie tam darzoviu miske.....gal tikrai grynai ant augalu reikia risti kazkokius zymeklius g.gif aisku galima popieriuj schema kazkokia paisytis.
Atsakyti
Mano vaikai ,tai neištrauko tų pagaliukų, nes jie sukišti į žemę, o ant jų priirišta virvutė ant kurios viniojasi pomidoras smile.gif . Tai kažkaip problemų nekyla mirksiukas.gif
Atsakyti