Nu jau darzas nerealus ,dideli ,grazus ,veslus daigai .
maniškiams irgi indai jau per maži, man taip atrodo. Reiktų turbūt jau į didelius kokius persodinti Bet tada pervežt nepatogu bus.
QUOTE(Bomba @ 2010 04 08, 10:32)
kokio jau didumo
oho, kokie pas jus jau dideli
QUOTE(Nome @ 2010 04 08, 11:39)
Sveikos ir sveiki, pomidorų augintojai
Na užpuolė mane toks rūpestis -ar visų pomidorų veislių lapai turi būti na tokie karpyti? Ar gali būti lygiais kraštais, panašūs į paprikų ar baklažanų?
Na užpuolė mane toks rūpestis -ar visų pomidorų veislių lapai turi būti na tokie karpyti? Ar gali būti lygiais kraštais, panašūs į paprikų ar baklažanų?
TAIP būna ,net parašyta bulviniai lapai,o pas mane gal trijų rūšių lapai
Sveikos, mano vienų ir lapeliai ne karpyti, o apvalūs - MATINA, rodos, neturėjau tokių ir nieko negaliu pasakyti apie juos.Bet auga gržiai
O jau kokie visų, gržūs pomidorai, paprikos ir agurkai . Šaunuoliai. Va jums
O jau kokie visų, gržūs pomidorai, paprikos ir agurkai . Šaunuoliai. Va jums
del didumo tai joo, biski pergyvenu kad peraugs, aciu dievui transportuoti niekur nereikia, siltnamis pro langa matosi tik vat nezinau ar sitoje temoje, ar siltnamio temoje dar viena raset, kad sodinsite keleta daigu dezese kaip kordiumovas mokino. galvoju kad mano zydincius agurkus ir tuos peraugusius pomidorus jau vertetu i dezes issodinti, ale milijonas klausimu kyla... kaip padaryti kad per deziu skyles zemes nebyretu, kad anksciau laiko saknys per jas neiseitu, bet po to jau rastu kelia gal reikia is isores dezes kuo nors apvynioti deze, tada zemes nebyres, o pries nesant i siltnami nuimti ? kad dar planuoja panasiai kazka daryt ?
gerbiami pomidoru augintojai ,turiu klausima ,kaip jus pasodintus siltnamyje pomidorus pasizymite ,kad zinotumete kokie kur yra ,man tai kiekvienais metais gaunasi nekas,man butu labai idomu suzinot kaip jus darot ,gal kas zinot kokias etiketes deda sodininkai ant vaiskrumiu ,kad net kelis metus matos koks augalas parasyta.Buciau dekinga jei kas patartumet.
Aš tai ant pagaliuko , jei noriu žinot koks pavadinimas , prilipinu užrašą, apsuku lipnia plėvele, kad nenusiplautų ir nebluktų . O vakar mačiau yra pirkti sodininko žymekliai -tokie plastikiniai pagaliukai - kištukai - įsmeigi į žemę,o ant plačios dalie užrašai ką nori
QUOTE(Juračiuks @ 2010 04 08, 12:28)
Aš tai ant pagaliuko , jei noriu žinot koks pavadinimas , prilipinu užrašą, apsuku lipnia plėvele, kad nenusiplautų ir nebluktų . O vakar mačiau yra pirkti sodininko žymekliai -tokie plastikiniai pagaliukai - kištukai - įsmeigi į žemę,o ant plačios dalie užrašai ką nori
nu yra tie pagaliukai, as juos naudoju daigindama -man ziauriai patogu, bet va siltnamyje istraukys man vaikai tuos pagaliukus, o ir siaip skesta jie tam darzoviu miske.....gal tikrai grynai ant augalu reikia risti kazkokius zymeklius aisku galima popieriuj schema kazkokia paisytis.
Mano vaikai ,tai neištrauko tų pagaliukų, nes jie sukišti į žemę, o ant jų priirišta virvutė ant kurios viniojasi pomidoras . Tai kažkaip problemų nekyla