Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

cia SERZUI

ko cia taip skundeis,kad tavo prasti , visai nieko grazuoliai ,didesni negu mano ,sustipres ir kotelis sustores ,bet agurkai kokie puikus ,mano tik siand.agurkai pradejo dygt ,bet manau ,kad uzaugs kuo puikiausiai ,kol reiks i siltnami nest
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita1960: 07 balandžio 2010 - 18:45
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 04 07, 19:15)
na sitokiu vaizdu paziurejus i savuosisu net ziuret nesinori verysad.gif mano tokie mizerijos,kad baisu...mazai isdyge ir vos po viena lapeli,o paseti kovo 10...itariu per salta+ne pati topojau tai pomidorai bus velyvi cool.gif mastau ryt dar priset...bersiu greisi seklytes...gal dabar geriau augs...su pomidoru daigais esu gilioj depresijoj verysad.gif

Bus trasioti po svečias šalis mirksiukas.gif , ir sunyko iš liūdesio pomidorai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2010 04 07, 17:44)
cia SERZUI

ko cia taip skundeis,kad tavo prasti , visai nieko grazuoliai ,didesni negu mano ,sustipres ir kotelis sustores ,bet agurkai kokie puikus ,mano tik siand.agurkai pradejo dygt ,bet manau ,kad uzaugs kuo puikiausiai ,kol reiks i siltnami nest

Na palyginus su tavo tai mano skurdukai, taviskiu netgi kotai tokie sumedeje atrodo. prisiziurejau internete visokiu video/foto, dar to draugo riebuliukai ir nusprendziau jog maniskiai tokie ant ribos doh.gif nu bet matau kad gerai yra thumbup.gif Matyt patinka jiems mano draugija ax.gif Apziuriu kelis kartus per diena, pasukioju (tik labai jau greitai jie i saule sukasi, per diena kokius 2-3 kartus pasuku doh.gif)
O tas kur vienas nuotraukoi Favoryt tai as ji palaisciau su kava per velykas ir pralenke per keles dienas kitus, tik dabar taip ir nezinau kaip daznai ir kokio stiprumo galima duot kavos, baisu rast perdozavusius, gal nuo kavos nemiga kankina ji ir auga diena nakti, o kai isseks?! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serzas: 07 balandžio 2010 - 19:05
4u.gif ai mergaites,nesirupinkit,tuoj atsils ir visi musu pomidorai bus puikus ir stiprus mirksiukas.gif
Atsakyti
Prieš Velykas nusipirkau menkės ikrų. Tokį nemenką kiekį. Kadangi nemokėjau tinkamai apdirbt (tik padruskinau ir parūgštinau) po kelių dienų jos pradėjo skleisti nepadorų kvapą. Nu niaugi mesi ikras? Tai šiandien persodindama eilinį kartą daigus, į žemes įmaišiau ir tos smarvės. Tiesa, ilgokai teko vėdinti kambarius (aš persodinu vonioje), bet tikiuosi stebuklo tongue.gif . Apie rezultatus pranešiu vėliau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vardė: 07 balandžio 2010 - 20:34
QUOTE(vardė @ 2010 04 07, 21:33)
Prieš Velykas nusipirkau menkės ikrų. Tokį nemenką kiekį. Kadangi nemokėjau tinkamai apdirbt (tik padruskinau ir parūgštinau) po kelių dienų jos pradėjo skleisti nepadorų kvapą. Nu niaugi mesi ikras? Tai šiandien persodindama eilinį kartą daigus, į žemes įmaišiau ir tos smarvės. Tiesa, ilgokai teko vėdinti kambarius (aš persodinu vonioje), bet tikiuosi stebuklo tongue.gif . Apie rezultatus pranešiu vėliau cool.gif

tai tu tuos ikrus idejai is karto sodindama,nei kiek nepalaikei zemej g.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 04 06, 12:52)
As pomidorus sodinau kovo 4d. ir sudygo kovo 10d.

as sejau kovo 8 , o 10 sudygo doh.gif ir dabar kai kurie panasus i Serzo, kai kurie didesni, ypac tiei Favorytai doh.gif kur juos deti reikes .. o vat graziuasia daigai yra Betaluxo, stori kotai, sodriai zali ir tankus lapai. o tie, kurie patys didziausi daigai, vietomis lapeliai parudave, sakiau ryt idesiu foto, gal kas pakomentuos kas cia jis darosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 04 07, 21:54)
tai tu tuos ikrus idejai is karto sodindama,nei kiek nepalaikei zemej g.gif
Nu joo unsure.gif Bet ten žemių daug, o ikrų mažai (aš pradžioj bliūde pasidariau mišinį)
Atsakyti
is anksto labai nesidziaukit,gali buti is karto l.grazu,o derliaus min. as pernai l.dziaugiausi San Marzano,veslus,grazus.... doh.gif tik derlius man visai nepatiko..na, gal tik man... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 04 07, 19:49)
Bus trasioti po svečias šalis  mirksiukas.gif  , ir sunyko iš liūdesio pomidorai  unsure.gif

g.gif na planuose nebuvo apie greita gryzima, pasejau,kad seimyna turetu vasara pomidoru,bet pasirodo ne visiems sekas augint...
Atsakyti
patersiu biski eteri smile.gif

visi pomidorai seti kovo 8 , isskyrus tris didziasias priscas, jos is vasario galo doh.gif
gal kas pakomentuos, kodel ant baklazanu ir didziosios priscos tos gelsvos rusvos demes atsirado ? ar tai medziagu trukumas, ar vandens uztisko ar liga ? blush2.gif
Atsakyti
manau užtiško,o jau didumas,tuoj į šiltnamį laikas smile.gif
Atsakyti