Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(satanele @ 2010 04 06, 20:28)
lolita gražūs pomidorai 4u.gif

dekui dekui ,o jusu ...
Atsakyti
Sveikos, pomidorų augintojos, sudydžgo pomidoriukai, aukšti, kaip siūlai ploni...Susodinti buvo po sėklytę į atskirus indelius, tai aš į tuos indukus dar pridėjau žemių, na, gavosi kaip giliau pasodinti. Aš taip dariau visad, bet dabar bėda... verysad.gif Jau savaitė praėjo, o jie merdi. Daug visai nugaišo....Jei dar bandyt sėt? Jau bus labai vėlu? O gal katra bandėt, gal spėjo užaugt? O gal kuri turit sudygusių ir jums per daug bigsmile.gif Mielai priglausčiau, persisodinčiau smile.gif Ne už ačiū.... mirksiukas.gif Esam Vilniuj.
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2010 04 06, 18:17)
user posted image                                                                                         
cia mano darzas

Ale ir riebus doh.gif jei dar kas turit panasiu daig tai nuotruku cia nedekit, abydna darosi lotuliukas.gif juokauju
Gal reikia kokiu mandriu kampu prie tam tikro apsvietimo pafotkint tai ir pas mane bus veslus lotuliukas.gif
Norejau paklausti, o kur skiltlapiai dingo? g.gif pas mane visi dar vietoi ir net nesiruosia niekur dingti, cia gal nuskabyt juos reikia? g.gif
Atsakyti
O ka daryt, jei sviesiausios palanges ten kur silta?
Esu dali daigu isnesus ten kur apie 15 laipsniu silumos, bet visi ten netilps... O ten kur apytuste palange tai mazu maziausiai buna 20, o ir iki 25 pakyla g.gif tai niekaip neapsisprendziu ka daryt, ar juos sildyti kur sviesu. Ar juos nesti vesiau, bet kur sviesos ciut maziau g.gif
Atsakyti
[
Norejau paklausti, o kur skiltlapiai dingo? g.gif pas mane visi dar vietoi ir net nesiruosia niekur dingti, cia gal nuskabyt juos reikia? g.gif
[/quote]

skiltlapiai niekur nedingo, tik as juos visada nuskabau ,kad negadintu "prekines" isvaizdos bigsmile.gif ,o ar tai reikia daryti ar ne as nzn. ,bet nuskinu ir viskas ,nes veliau jie vis tiek nudziuva ir man grazesni pomidoriukai atrodo ,o su sklitlapiais tokie kazkokie suvarge ,kai pradeda dziut
Papildyta:
[quote=lolita1960,2010 04 07, 09:45]
[

fotkinau paprastai ant palanges kur ir stovi ,musu buto langai visi i pietine puse ir as ju niekur kitur nededu ,nes neturiu kur ir taip stovi visi sudeti dviem aukstais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita1960: 07 balandžio 2010 - 09:49
QUOTE(lolita1960 @ 2010 04 06, 20:17)
user posted image                                                                                         
cia mano darzas
user posted image
o cia paskutiniai seti pomidorai gauti is GREISES

nu jau tikrai papenėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2010 04 06, 21:07)
pirmuosius sejau 02.21

matos matos ir kaimynu darzai ,o mano tai cia auga 2 aukstais - ant suolu lotuliukas.gif

Nu, aš irgi pirmuosius sėjau panašiu laiku 02.20, bet persodindama daigus, sukišau juos iki pirmų tikrų lapelių (vazonėliai tokie patys), tai atrodo gerokai žemesni už jūsiškius ax.gif Ir, aišku, ne tokie papūstžandžiai rubuiliai kaip jūsų biggrin.gif

Reiktų nuotrauką maniškių įdėt,.....kad mičiūrininkas SERŽAS taip nesikrimstų lotuliukas.gif

Skilčialapius taip pat nuskabau, nepatinka man jie. Tikrai, tik vaizdą gadina.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 04 07, 12:39)
Nu, aš irgi pirmuosius sėjau panašiu laiku 02.20, bet persodindama daigus, sukišau juos iki pirmų tikrų lapelių (vazonėliai tokie patys), tai atrodo gerokai žemesni už jūsiškius ax.gif  Ir, aišku, ne tokie papūstžandžiai rubuiliai kaip jūsų biggrin.gif

tai kad dar labai priklauso nuo pomidorų veislės. Pas mane, pvz, tvirtumu ir 'riebumu' labai išsiskiria Betalux. Aš tai neturiu kol kas vėsesnės patalpos (balkonas prie kambario prijungtas), tai visi kambariuose ant palangių. Grūdinsiu kai jau į kaimą išvešiu, tada gal ir sustorės labiau ax.gif

Bet Lolitos pomidorai tikrai laaabai apetitni thumbup.gif Šaunuolė augintoja.
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2010 04 07, 08:48)
as juos visada nuskabau ,kad negadintu "prekines"  isvaizdos  bigsmile.gif 

Man tai gaila skabyti ax.gif tegul buna kol prades dziuti, tada gal ir nuskabysiu, o dabar kol zaliuoja tai irnesakyk.gif

QUOTE(Edexa @ 2010 04 07, 11:39)
Reiktų nuotrauką maniškių įdėt,.....kad mičiūrininkas SERŽAS taip nesikrimstų lotuliukas.gif

O ka cia reiskia? g.gif blink.gif

Tiek to pasirodau ir as su savo doh.gif
user posted image Desinei 3 Favoryt'ai, kairei 5 Alicante's
user posted image Desinei 2 Favoryt'ai, kairei 6 100s&1000s
user posted image Desinei 3 100s&1000s, per viduriuka 4 dydziu issiskiriantys Favoryt'ai ir kairei 5 Alicante's, Vis nepersodinu i normalius indelius blush2.gif zemiu sestadieni nusipirkau, bet vis laukiu kol isdzius labiau, nes kai bandziau persodineti ciliuus ir agurkus is durpiniu i normalius tai nesamone kazkokia, subyra zemes ir puse lieka prikibusiu prie indelio sonu doh.gif
user posted image Kairei 2 lapais issiskitiantys 100s&1000s, per viduri jau turbut aisku jog 2 Favoryt'ai ir Desinei 2 Alicante's
user posted image Favorit'as
user posted image O cia kai persodinejau agurkus tai pagailo ismesti dar uzsilikusius daigykloje 2 favoryt'u ir 1 alicante ax.gif Yra ir dar 3 alicante's ir 2 favoryt'ai uzsilike su paprikom, jie veliau isdygo tai ir palikau, galvoju gal neisstyps ir bus grazesni nei pirmieji daigai, tai taip ir laikau, vietos daugiau neuzima blush2.gif
Atsakyti
Nu, SERŽAI, pavarai blink.gif ...... nu ir daigai pas tave thumbup.gif ...kiba juos už ausų kabinai, kad tai greit tokie užaugo. Nu gal klimatas Airijoj kitoks...

Vat aš ir teisi buvau, sakiau, kad tyu apsigimęs mičiūrininkas....

O Mičiūrinas yra laaaaabai garsus gamtininkas, augalų veisėjas, mylėtojas, augintojas, daugintojas, veislių išradinėtojas...... Vat, dabar supratai apie ką`aš ax.gif ......
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 04 07, 16:52)
Nu, SERŽAI, pavarai blink.gif ...... nu ir daigai pas tave thumbup.gif ...kiba juos už ausų kabinai, kad tai greit tokie užaugo. Nu gal klimatas Airijoj kitoks...

Vat aš ir teisi buvau, sakiau, kad tyu apsigimęs mičiūrininkas....

O Mičiūrinas yra laaaaabai garsus gamtininkas, augalų veisėjas, mylėtojas, augintojas, daugintojas, veislių išradinėtojas...... Vat, dabar supratai apie ką`aš ax.gif ......

Cia bandai paguosti? lotuliukas.gif man tai jie visai ne veslus ir pastype, nuo persodinimo, kai sodinau iki skiltlapiu, favoritai pastypo apie 5cm nuo zemes iki skiltlapiu doh.gif bet gal cia normalu, nors as maniau jog auga ta dalis virs skiltlapiu g.gif
O vat pas mano kolega tai pomidorai ogogo, ner ko lygint su maniskiais, kai as pikiavau tai pas mane vos tik antrasis lapelis buvo atsirades o pas ji jau po 3-4 buvo, o sodino tik 4d anksciau doh.gif

Tas Miciurinas nezinant skamba kaip koks keismazodis, vos ne vingiu jonas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serzas: 07 balandžio 2010 - 18:06
na sitokiu vaizdu paziurejus i savuosisu net ziuret nesinori verysad.gif mano tokie mizerijos,kad baisu...mazai isdyge ir vos po viena lapeli,o paseti kovo 10...itariu per salta+ne pati topojau tai pomidorai bus velyvi cool.gif mastau ryt dar priset...bersiu greisi seklytes...gal dabar geriau augs...su pomidoru daigais esu gilioj depresijoj verysad.gif
Atsakyti