QUOTE(natalikas @ 2010 04 06, 09:53)
sveiki pomiborininkes
,mano pomidoriukai islindo,bet turiu beda
,saules mazai ir ner galimybes labai arti lango pastatyt,palangiu ner, turi tik po netiktus 2lapus,jie tokie ilgi ir i saules puse kripstant kreivi rasidare,nebezinau,ka daryti,o paprikos dar neisdigo net
Tas pats ir man buvo, jiems reikia daugiau sviesos ir maziau silumos, dregmes irgi nepadauginkit, tegul vegetuoja iki kol saules daugiau atsiras. o jei jau matysit jog tiek isstype jog net savo svorio nebeislaiko tai persodinkit ir nelaukit kol uzaugs dieli tikrieji lapeliai ir kol visiskai perstyps. dabar maniskiai laikosi super
gal neauga kaip ant mieliu kaip pas kitus, bet ir nestypsta isskyrus "favoryt" jie tokie daug didesni uz kitus, nors ir kartu seti, bet gan tvirti tai nesibaiminu, kad ir ilgesni
Paprika ir pas mane daug veliau sudygo, jau maniau nebesudygs, bet beveik 100% islindo.
QUOTE(Ilaria @ 2010 04 06, 09:58)
Padėkit prašau, kaip man su musytėm kovot be chemikalų. Mano pomidoriukų daigus puola. O gal jos nieko blogo nedaro, bet man šiaip negražu.
Ačiū
Anksciau buvo kalbeta jog su degtukais kovoja, bet cia gal labiau nuo musyciu lervu
Papildyta:
QUOTE(Vėjūna @ 2010 04 06, 10:45)
Maniskiai Greisi amerikonai Sunsugar visai nedygsta
sejau kai tik gavom, o gavom nezinau kada, bet jau seniai , kazin kaip kitom su jais sekasi, dar laukt, ar jau nurasyt
Dar gavau Juliet ir Sweet chelsea, tai tie jau antruosius lapelius bando kelti
As pomidorus sodinau kovo 4d. ir sudygo kovo 10d. nebepamenu kada ispikiavau, bet po ispikiavimo sudygo ir kiti pomidorai praejus menesiui nuo sodinimo, tai nurasyti kaip ir ankstoka jums