Nors šitoj pomidorų temoj nerašau, bet dažnai paskaitau, todėl negaliu nepasveikint su šventėmis
Linksmų Šv. Velykų!
Su pirmaisiais pomidorų žiedais!
QUOTE(aure111 @ 2010 04 05, 10:38)
Nors šitoj pomidorų temoj nerašau, bet dažnai paskaitau, todėl negaliu nepasveikint su šventėmis
Linksmų Šv. Velykų!
Linksmų Šv. Velykų!
Cia ka rimtai? jau zydi pas jus pomidorai? pas mane dar toli grazu
na ir as prisidedu prie sveikinimu
Su praejusiomis sventemis visus
Anksciau kalbejot apie geliu ir pomidoru daigu laistyma kava. Gal galit kas pasakyti kokio stiprumo kava pilat ant daigu ir gelu? ar reikalingas kazkoks spec paruosimas (parauginti, palaikyti kazkiek), kas kiek laiko galima laistyti, kad nebutu perdaug?
Per kaledas MG padovanojau kavo aparata ir tik dabar pradejo naudotis (technines kliutys), ir pasiziurejau jog aparatas sumala tiek pupeliu, kad padarius 1 puodeli kavos, is tu paciu tirsciu galima dar 1,5 puodelio normalios kavos padaryti tai ir gaila gera daigta ismesti o isgerti 2 puoelius vienu metu maniske nepajegi
O su kavos tirsciais irgi kazka darot ar tik i komposto deze jie tinkami?
QUOTE(aure111 @ 2010 04 05, 11:38)
Čia jau Taviškiai?
Pletką noriu mest..tokį nacionalistine tema.. Pernai Norvegijoj vyšninių pomidorų sėklų nusipirkau.. Birželio mėnesį pasirinkimo nebuvo, paėmiau pokutį.. Pasėjau..eaaa.. kada mes ten sėjom? 16 - 18 kovo? Kiek čia tepraėjo? vakar 2 išlindo (iš gal 15-os) )))))) Aš prieš savaitę (27 ar 28 ) dar berstelėjau tų sėklų keliolika.. mažu ant Joninių išdygs? lėti tie norvegai..šiauriečiai vis tik... ir pomidorai jų tokie pat...
Labukas ,
Su šventėmis
Noriu pasakyti,kad mano pomidorai jau apie svi savaites gyvena balkone.Nu būna naktį ir aštuoni ,bet jei dabar žymiai gražesni,storėja ir net sudygo nauji.
Su šventėmis
Noriu pasakyti,kad mano pomidorai jau apie svi savaites gyvena balkone.Nu būna naktį ir aštuoni ,bet jei dabar žymiai gražesni,storėja ir net sudygo nauji.
QUOTE(ratuto @ 2010 04 05, 15:47)
Pletką noriu mest..tokį nacionalistine tema.. Pernai Norvegijoj vyšninių pomidorų sėklų nusipirkau.. Birželio mėnesį pasirinkimo nebuvo, paėmiau pokutį.. Pasėjau..eaaa.. kada mes ten sėjom? 16 - 18 kovo? Kiek čia tepraėjo? vakar 2 išlindo (iš gal 15-os) )))))) Aš prieš savaitę (27 ar 28 ) dar berstelėjau tų sėklų keliolika.. mažu ant Joninių išdygs? lėti tie norvegai..šiauriečiai vis tik... ir pomidorai jų tokie pat...
geras
mano maziela siandien ankstyvuosius pomidorus nugenejo, liko tik kotai tikiuosi siltnami nors velyvieji pasieks
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 05, 21:01)
Labukas ,
Su šventėmis
Su šventėmis
manieji irgi, nes šviesu, vėsoka (jei saulytės nebūna), tai jie nestypsta ir tvirtėja. Net zebrų ir armonikų daigelius be tikrųjų lapelių surizikavau šiąnakt palikti - ryte kuo puikiausiai laikosi
QUOTE(mikuotuke @ 2010 04 06, 10:56)
manieji irgi, nes šviesu, vėsoka (jei saulytės nebūna), tai jie nestypsta ir tvirtėja. Net zebrų ir armonikų daigelius be tikrųjų lapelių surizikavau šiąnakt palikti - ryte kuo puikiausiai laikosi
Aš savo tik sudygusius ant kar į balkoną,kad neištįstų.Dabar jau antrus lapelius augina,kad ir temperatūra maža.
o balkonai gal pas jus gerai apsiltinti? nes pas mane tik paprastas istiklintas balkonas,ar nebutu per salta
pas mane paprastas įstiklintas balkonas, tik pietinėj pusėj. Bet kai saulės nėra, tai jokio skirtumo
QUOTE(serzas @ 2010 04 05, 12:19)
Cia ka rimtai? jau zydi pas jus pomidorai? pas mane dar toli grazu
Rimtų rimčiausiai Iš mano 4 pomidorų anksti pasėtų jau šitas žydi, o kiti 3 ir jau su pumpurais, o dar 6 pomidoriukai dar tik tikruosius lapelius leidžia, nes sėjau neperseniausiai
tiesa turiu pasakyt, kad mano pomidorai visi gyvens stiklintam balkone det dar kolkas ten šaltoka, tai gyvena ant palangės
Padėkit prašau, kaip man su musytėm kovot be chemikalų. Mano pomidoriukų daigus puola. O gal jos nieko blogo nedaro, bet man šiaip negražu.
Ačiū
Ačiū