Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 02, 17:32)
Nu man ildi neblogi,bet kiti skanesni buvo.Tad po ildi krūmu buvo pilna pomidoriukų
blush2.gif
Sungold ,sunsugar skanesni,bent man.Kam saldūs nepatinka,tai sunsugar ir sungold nepatiks  smile.gif

Kitiems metams , gal turėsi atliekamų sėklų sunsugar? , o kokių dar liko sėklyčių neišdalintų g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 02, 17:32)
Nu man ildi neblogi,bet kiti skanesni buvo.Tad po ildi krūmu buvo pilna pomidoriukų
blush2.gif
Sungold ,sunsugar skanesni,bent man.Kam saldūs nepatinka,tai sunsugar ir sungold nepatiks  smile.gif

Man tai ir Yellow pearshaped ne kaip pomidorai, o kaip kokios uogos, bet skaniąja prasme, matyt jau tie sungold ir sunsugar būtų nebelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 04 02, 17:38)
Kitiems metams , gal turėsi atliekamų sėklų sunsugar? , o kokių dar liko sėklyčių neišdalintų g.gif

reikia pažiūrėti sunsugar turiu ,sweet milion ir kitus
Papildyta:
QUOTE(žostautė @ 2010 04 02, 17:42)
Man tai ir Yellow pearshaped ne kaip pomidorai, o kaip kokios uogos, bet skaniąja prasme, matyt jau tie sungold ir sunsugar būtų nebelabai  g.gif

Man tai vieni iš skaniausių tongue.gif
Atsakyti
Sunsugar norėčiau , sweet milion turiu , bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 02, 17:50)
reikia pažiūrėti sunsugar turiu ,sweet milion ir kitus
Papildyta:

Man tai vieni iš skaniausių  tongue.gif

Brač, gal dar reikia prašyti parduot kelias sėkleles ir pasisėt šiemet unsure.gif Bet gal jau kiek vėloka pomidorų sėjimui? unsure.gif Kaip manot?

Kaip yra sunku, kai parduotuvėse pomidorai pasiekę ir kainos, ir skonio neturėjimo viršūnę...
Atsakyti
mano pernai sėti apie balandžio dešimtą derėjo puikiai smile.gif
Atsakyti

Meduliuk,(ar dar kas nors jei zinot) i koki gyli kishti degtukus? -
kad galvute visai dugne butu?
kad galvute arti pavirshiaus?
kad galvute kazkur prie shakneliu arciau? g.gif

pradejau kaishioti ir suabejojau doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 04 02, 19:19)
Meduliuk,(ar dar kas nors jei zinot)  i koki gyli kishti degtukus? -
kad galvute visai dugne butu?
kad galvute arti pavirshiaus?
kad galvute kazkur prie shakneliu arciau? g.gif

pradejau kaishioti ir suabejojau  doh.gif

Labai didelio skirtumo nėra, kišk maždaug iki pusės degtuko, siera savo darbą padarys.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 02, 17:50)
sunsugar turiu , ir kitus

Man tai vieni iš skaniausių  tongue.gif

nagi, nagi... g.gif
gal dar nusipirkus seklu? bigsmile.gif
GREISI, as irgi Sunsugar noriu blush2.gif tiksliau kitiems metams noreciau ax.gif
ar bus kitais metais galima is taves ju gauti? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 04 02, 19:29)
Labai didelio skirtumo nėra, kišk maždaug iki pusės degtuko, siera savo darbą padarys.

Edexa, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Greisi, tai saldesni pomidoriukai patinka? ax.gif man irgi thumbup.gif jų ir aromatas toks saldus (tiesiog pomidoro etalonai, anot manęs) ax.gif
(ot kitiems metams užsakymą turėsi sėklų iš merginų doh.gif ) lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos, HELP nežinau kas darosis mano pomidorams, išpikiavau jau prieš kokia 10 dienų, atrodė lyg ir nieko, bet dabar žiūriu kažkokie pavytę , blink.gif g.gif drėgmės lyg ir netrūksta, laikau ant pietinės palangės. unsure.gif net nežinau ką daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2010 04 03, 21:44)
merginos, HELP nežinau kas darosis mano pomidorams, išpikiavau jau prieš kokia 10 dienų, atrodė lyg ir nieko, bet dabar žiūriu kažkokie pavytę ,  blink.gif  g.gif drėgmės lyg ir netrūksta, laikau ant pietinės palangės. unsure.gif net nežinau ką daryt g.gif

Gali saulė perkaitinti , kaip pas mane, išpikiavau , ir padėau ant palangės,saulutė pakaitino ir nuleipo, atsigaus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 03 balandžio 2010 - 20:57