Laba visiems,
Norejau paklausti, ar nekenkia pomidoru daigams pravertas langas, na, tipo vejas ar apskritai oro srautas?
QUOTE(saintlina @ 2010 04 01, 19:03)
gali gali, viskas tvarkoj Išdigs ir užaugs pomidorai kaip mūras
Dekui uz gerus zodzius
sveikutes uzjauciu,Casual.....norejau pasitarti su jumis,ar auginot kuri geltonus kriausinius pomidoriukus?(yellow peached)pazistama sake ,kad koncervavimui jie nelabai tinka,nes nera skanus nebent papuosimui..turiu daigeliu,ir jei taip,-sumazinciau ju kieki sodinimui
QUOTE(Beruza @ 2010 04 01, 21:08)
Laba visiems,
Norejau paklausti, ar nekenkia pomidoru daigams pravertas langas, na, tipo vejas ar apskritai oro srautas?
na, aš praveriu ir galvos nesuku. Kol kas nepastebėjau, kad kas jiems nepatiktų.
QUOTE(saintlina @ 2010 04 01, 20:40)
na, aš praveriu ir galvos nesuku. Kol kas nepastebėjau, kad kas jiems nepatiktų.
Pas mane irgi pastoviai atidaryti, nu bet visi gyvi
Pomidorams vedinimas patinka, agurkai nemegsta skersveju.
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 04 01, 22:30)
sveikutes uzjauciu,Casual.....norejau pasitarti su jumis,ar auginot kuri geltonus kriausinius pomidoriukus?(yellow peached)pazistama sake ,kad koncervavimui jie nelabai tinka,nes nera skanus nebent papuosimui..turiu daigeliu,ir jei taip,-sumazinciau ju kieki sodinimui
geltoni kriaušinukai konservavimui netinka, nes nelieka jų iki konservavimo Jei rimtai, tai nežinau, ar tinkai tam, bet žali tai jie nepaprastai skanūs
QUOTE(satanele @ 2010 04 02, 15:59)
Labai skanūs konservuoti buvo ILldi , arba dar kitaip princesė
Kaip skanu mes jau baiginėjame visas atsargas rūsy sunaikinti labaiusiai tai pomodorai savo sultyse ir agurkėliai marinuoti
QUOTE(satanele @ 2010 04 02, 16:18)
Mes jau baigėm, tai pasižiūriu ir kantriai laukiam naujų, bet valgėm kiekvieną dieną
Ir mes valgėm kiekviena diena netaupydami
Nu man ildi neblogi,bet kiti skanesni buvo.Tad po ildi krūmu buvo pilna pomidoriukų
Sungold ,sunsugar skanesni,bent man.Kam saldūs nepatinka,tai sunsugar ir sungold nepatiks
Sungold ,sunsugar skanesni,bent man.Kam saldūs nepatinka,tai sunsugar ir sungold nepatiks