Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Laba visiems,

Norejau paklausti, ar nekenkia pomidoru daigams pravertas langas, na, tipo vejas ar apskritai oro srautas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beruza: 01 balandžio 2010 - 21:13
QUOTE(saintlina @ 2010 04 01, 19:03)
gali gali, viskas tvarkoj  mirksiukas.gif  Išdigs ir užaugs pomidorai kaip mūras  bigsmile.gif

Dekui uz gerus zodzius 4u.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif uzjauciu,Casual.....norejau pasitarti su jumis,ar auginot kuri geltonus kriausinius pomidoriukus?(yellow peached)pazistama sake ,kad koncervavimui jie nelabai tinka,nes nera skanus g.gif nebent papuosimui..turiu daigeliu,ir jei taip,-sumazinciau ju kieki sodinimui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beruza @ 2010 04 01, 21:08)
Laba visiems,

Norejau paklausti, ar nekenkia pomidoru daigams pravertas langas, na, tipo vejas ar apskritai oro srautas?

na, aš praveriu ir galvos nesuku. Kol kas nepastebėjau, kad kas jiems nepatiktų.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 04 01, 20:40)
na, aš praveriu ir galvos nesuku. Kol kas nepastebėjau, kad kas jiems nepatiktų.

Pas mane irgi pastoviai atidaryti, nu bet visi gyvi thumbup.gif
Atsakyti
Pomidorams vedinimas patinka, agurkai nemegsta skersveju. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 04 01, 22:30)
sveikutes smile.gif uzjauciu,Casual.....norejau pasitarti su jumis,ar auginot kuri geltonus kriausinius pomidoriukus?(yellow peached)pazistama sake ,kad koncervavimui jie nelabai tinka,nes nera skanus g.gif nebent papuosimui..turiu daigeliu,ir jei taip,-sumazinciau ju kieki sodinimui g.gif

geltoni kriaušinukai konservavimui netinka, nes nelieka jų iki konservavimo biggrin.gif Jei rimtai, tai nežinau, ar tinkai tam, bet žali tai jie nepaprastai skanūs rolleyes.gif
Atsakyti
Labai skanūs konservuoti buvo ILldi , arba dar kitaip princesė thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 02 balandžio 2010 - 15:02
QUOTE(satanele @ 2010 04 02, 15:59)
Labai skanūs konservuoti buvo ILldi , arba dar kitaip princesė  thumbup.gif

bigsmile.gif Kaip skanu rolleyes.gif mes jau baiginėjame visas atsargas rūsy sunaikinti ax.gif labaiusiai tai pomodorai savo sultyse ir agurkėliai marinuoti ax.gif
Atsakyti
Mes jau baigėm, tai pasižiūriu ir kantriai laukiam naujų, bet valgėm kiekvieną dieną bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 04 02, 16:18)
Mes jau baigėm, tai pasižiūriu ir  kantriai laukiam naujų, bet valgėm kiekvieną dieną bigsmile.gif

Ir mes valgėm kiekviena diena netaupydami mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu man ildi neblogi,bet kiti skanesni buvo.Tad po ildi krūmu buvo pilna pomidoriukų
blush2.gif
Sungold ,sunsugar skanesni,bent man.Kam saldūs nepatinka,tai sunsugar ir sungold nepatiks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 02 balandžio 2010 - 16:33