Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2010 03 31, 19:36)
aha, kur kur kur foto???  lens.gif  Duok pasidžiaugt. Taip seniai mačiau mažutėlį mėlynuką..  wub.gif
Žostauteeeee, aūūū!!!! Klausimą turiu labai svarbų visai ne į temą. Ar kepei tą riestę pagal Cipciuka?  ax.gif  Įsigeidžiau mirtinai Velykoms  biggrin.gif

Nu kaip čia įkomponuoti katinas ir pomidorai.
Mūsų SVARAS smile.gif
Atsakyti
o pas mane katinai kulturingi lotuliukas.gif neliecia uzuolaidu...pareje itroba tik taikos lovoj pamiegot,bet buna graziai isprasyti i lauka...pasisildo,paeda ir keliauk savo keliais... smile.gif o vasara tai namie reti sveciai...vi kur laukuos pelioja...kartais pamirsti, kad juos turi ir jau ieskot eini ax.gif
Atsakyti
*GREISI* koks fainutis , o vaikams kiek džiaugsmo 4u.gif
Atsakyti
turiu klausima pamidoru lapai pradejo raitytis ir truputi gels galiukai laistau kai isdziuna zeme mazdaug praeina savaite gal galetumet pagelbet
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 31, 18:48)
Mūsų SVARAS  smile.gif

eik tu sau, koks gerumas... wub.gif Žiūriu, su vaikais iškart draugai thumbup.gif
Atsakyti
GREISI, koks grazuolis wub.gif taip ir noretusi toki niurkyti biggrin.gif
Atsakyti
Labusiux 4u.gif

Na man šian jau pagailo mano sodinukų tai išpikiavau į didelius indukus... nors antrų lapelių neužaugino dar bet labai išstypo blush2.gif
Laikau ant palangės virtuvėje nes ten vėsiausia bet deja saulė ten ttik rytinė g.gif
Gal galit brukštelti visgi kokios apytiksliai reikia jiems temp ir kiek tos saulės kad gražiai augtu mirksiukas.gif
Gal juos geriau nešti kur pietinė saulė šildo... bet ten tikrai jau bus šilta... g.gif

Beja kiek ne į temą o agurkus kada sodinat kad sudaiginti šiltnamiui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 31, 19:36)
Žostauteeeee, aūūū!!!! Klausimą turiu labai svarbų visai ne į temą. Ar kepei tą riestę pagal Cipciuka?  ax.gif  Įsigeidžiau mirtinai Velykoms  biggrin.gif

TAIP. Dieviškai gardi, mergos valgė, stebėjos ir recepto prašė (net tos, kurioms nepapuolė įkeptas žiedas biggrin.gif) Rekomenduoju thumbup.gif

QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 31, 19:48)
Nu kaip čia įkomponuoti katinas ir pomidorai.
Mūsų SVARAS  smile.gif

Aaaaaaaa, kaip miela wub.gif Ir man reikia kačiuko verysad.gif Arba dar vieno šuns. Arba ir to, ir to blush2.gif

Kad dar kelios dienos kaip šiandien... Mano stipenos piepenos atsigautų...
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 31, 21:12)
1. TAIP. Dieviškai gardi, mergos valgė, stebėjos ir recepto prašė (net tos, kurioms nepapuolė įkeptas žiedas biggrin.gif) Rekomenduoju  thumbup.gif
2. Ir man reikia kačiuko  verysad.gif  Arba dar vieno šuns. Arba ir to, ir to  blush2.gif
3. Kad dar kelios dienos kaip šiandien... Mano stipenos piepenos atsigautų...

1. Psio, šakės mano dietai. Dabar jau būtinai kepsiu.
2. Pirmyn biggrin.gif Aš irgi kačiuko užsimaniau pažiūrėjus.. wub.gif Ale su trim katėm garantuotai diedas iš namų iškraustytų.
3. Oi, kad tavo žodžiai dievuliui į ausį bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi noooriiuu receptuko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(egute @ 2010 03 31, 21:48)
Labusiux  4u.gif

Na man šian jau pagailo mano sodinukų tai išpikiavau į didelius indukus... nors antrų lapelių neužaugino dar bet labai išstypo  blush2.gif
Laikau ant palangės virtuvėje nes ten vėsiausia bet deja saulė ten ttik rytinė  g.gif
Gal galit brukštelti visgi kokios apytiksliai reikia jiems temp ir kiek tos saulės kad gražiai augtu  mirksiukas.gif
Gal juos geriau nešti kur pietinė saulė šildo... bet ten tikrai jau bus šilta...  g.gif

Beja kiek ne į temą o agurkus kada sodinat kad sudaiginti šiltnamiui blush2.gif

Nešk ant pietinės palangės, gali būti vėsiau , bet šviesiau bigsmile.gif
o apie agurkus nieko negaliu pasakyti , nes šiltnamyje neauginu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 31 kovo 2010 - 21:36
pasidalinkit receptu ,o tai neaisku apie ka diskutuojat ,prasau ,gal ir ne i tema ,bet vis delto
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 31, 22:24)
1. Psio, šakės mano dietai. Dabar jau būtinai kepsiu.

Ten kol į tešlą margariną įminkai tai tiek tiek kalorijų sudega, kad galima drąsiai paskui valgyt rolleyes.gif

Pasiprašė draugė kad jai pomidorų padaiginčiau. Bet sakė, tu man gali nerašyt kur kokie biggrin.gif Tai pribėriau sėkliukių ir tokių, kokių prašė, ir tokių, kokių net nežino, kad turiu, bet aš žinau, kad jai patiks wub.gif kaip juokinga bus biggrin.gif
Labai žavėjosi ji geltonais mažais kriaušės formos, sakė, aš ant jų tik grietinės užsidedu ir valgau, pjaustyt nereik. Ot nustebs, kai kriaušiukinių bus ne tik geltonų, bet ir raudonų thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lolita1960 @ 2010 03 31, 22:47)
pasidalinkit receptu ,o tai neaisku apie ka diskutuojat ,prasau ,gal ir ne i tema ,bet vis delto

Saintlina, įdėk, būk gerutė, aš dabar nerasiu, o receptas prieš Velykas būtinas wub.gif
Atsakyti