Tie su kailinėliais purple tomatilo vadinasi , pasėjau ir tuos kažko nenori rodytis
Jurapelius , aš tai taip pikiuoju, jei šaknytė labai ilga nugnybiu ją, ir su pirštu padarau skylę, ir įstatau atsargiai , os apspaudau, po to palaistau ir vandenukas pats prispaudžia žemytes prie daigelio , kitos gal kitaip darot
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 31, 11:51)
Mano black sunkiausiai linod.Iki važiuoju katino .
Greisi ,tik butinai naujas uzuolaidas pasikabink ,kad katinui suptis butu kur... mano drauge supos supos ,o uzuolaidos vis plyso plyso...ir teko mes lauk (nesupyk) gal tavo bus kulturingesnis.
QUOTE(lolita1960 @ 2010 03 31, 14:18)
Greisi ,tik butinai naujas uzuolaidas pasikabink ,kad katinui suptis butu kur... mano drauge supos supos ,o uzuolaidos vis plyso plyso...ir teko mes lauk (nesupyk) gal tavo bus kulturingesnis.
QUOTE(lolita1960 @ 2010 03 31, 14:18)
negąsdinkit
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 31, 14:35)
negąsdinkit
Viskas bus gerai, turėsi miklų talkininką, padės tau kasdien penius, zebrus, armonikas persodint....
QUOTE(satanele @ 2010 03 31, 14:43)
Aš turiu katytę , ir nematau kol kas jokios bėdos
paguodei ...
Daigai balkone,užuolaidų neturiu ,dieninių ta prasme.
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 31, 14:47)
paguodei ...
GREISI, mes tave čia taip grūdinam...panašiai kaip tu pomidorus
ech, kaip kates noreciau
atiduociau bet kokias uzuolaidas
visa beda, kad alergija gyvunu plaukams turiu ir niekad nenusimato savo kates tureti
Greisi, baltu pavydu pavydziu to dziaugsmo
Musikes nebeskraido, prakrapsciau zemes - kirminuku nesimato
dabar mastau, kaip patys augaliukai - ar labai jiems blogai nuo to kad su Actar nupurshkiau
ir ar reikia dar profilaktishkai dabar su kokiu kalio parmandanatu, pelenais ar pann?
o jei prikaishiosiu degtuku- kazin nebus per daug tos intervencijos vienam kartui?
atiduociau bet kokias uzuolaidas
visa beda, kad alergija gyvunu plaukams turiu ir niekad nenusimato savo kates tureti
Greisi, baltu pavydu pavydziu to dziaugsmo
Musikes nebeskraido, prakrapsciau zemes - kirminuku nesimato
dabar mastau, kaip patys augaliukai - ar labai jiems blogai nuo to kad su Actar nupurshkiau
ir ar reikia dar profilaktishkai dabar su kokiu kalio parmandanatu, pelenais ar pann?
o jei prikaishiosiu degtuku- kazin nebus per daug tos intervencijos vienam kartui?
QUOTE(Edexa @ 2010 03 31, 15:01)
GREISI, mes tave čia taip grūdinam...panašiai kaip tu pomidorus
Pomidorai dabar džiaugiasi saulyte
QUOTE(meduliukas @ 2010 03 31, 06:20)
Airijoi
QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 31, 09:43)
kam su sliekučiais kovoti, naudingesnio padaro nei lysvėj, nei vazone nerasi ojetau.... juk jie ne kenkėjai
va su tom mažom kirmėliukėm tai taip,sutinku, reikia kovoti, nes nualina augalus.
va su tom mažom kirmėliukėm tai taip,sutinku, reikia kovoti, nes nualina augalus.
Kazkada senai senai pasodinau citrina ar apelsina ir niekaip nedygo man jis tai atkapstes radau vazone slieku, o seklose pilna mazuciu sliekiuku tai gero nieko jie man nepadare sliekui jug vazone nera ka valgyti tai ir prades visokias sakneles ciulpti
Kaip pasiseke, kad pomidorai megsta persodinimus nes sendien ir vel juos talpinsiu i naujus indelius, nes tie durpiniai tikras siaubas!!! ir kas juos sugalvojo? Cia foto, sestadieni sodintu ciliu ir agurku
O kazi man naujas zemes naudot persodinimui ar ir tas pacias palikt, tik dadeti kiek truks nauju?