Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Tie su kailinėliais purple tomatilo vadinasi , pasėjau ir tuos kažko nenori rodytis g.gif
Jurapelius , aš tai taip pikiuoju, jei šaknytė labai ilga nugnybiu ją, ir su pirštu padarau skylę, ir įstatau atsargiai , os apspaudau, po to palaistau ir vandenukas pats prispaudžia žemytes prie daigelio , kitos gal kitaip darot g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 31, 11:51)
Mano black sunkiausiai linod.Iki važiuoju katino .

Greisi ,tik butinai naujas uzuolaidas pasikabink ,kad katinui suptis butu kur... mano drauge supos supos ,o uzuolaidos vis plyso plyso...ir teko mes lauk (nesupyk) gal tavo bus kulturingesnis.
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2010 03 31, 14:18)
Greisi ,tik butinai naujas uzuolaidas pasikabink ,kad katinui suptis butu kur... mano drauge supos supos ,o uzuolaidos vis plyso plyso...ir teko mes lauk (nesupyk) gal tavo bus kulturingesnis.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2010 03 31, 14:18)

negąsdinkit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 31, 14:35)
negąsdinkit  doh.gif

Viskas bus gerai, turėsi miklų talkininką, padės tau kasdien penius, zebrus, armonikas persodint.... tongue.gif
Atsakyti
Aš turiu katytę , ir nematau kol kas jokios bėdos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 31, 14:43)
Aš turiu katytę , ir nematau kol kas jokios bėdos ax.gif

paguodei smile.gif ...
Daigai balkone,užuolaidų neturiu smile.gif ,dieninių ta prasme.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 31, 14:47)
paguodei  smile.gif ...

GREISI, mes tave čia taip grūdinam...panašiai kaip tu pomidorus smile.gif
Atsakyti
ech, kaip kates noreciau wub.gif
atiduociau bet kokias uzuolaidas irnesakyk.gif
visa beda, kad alergija gyvunu plaukams turiu ir niekad nenusimato savo kates tureti doh.gif

Greisi, baltu pavydu pavydziu to dziaugsmo wub.gif

Musikes nebeskraido, prakrapsciau zemes - kirminuku nesimato g.gif
dabar mastau, kaip patys augaliukai - ar labai jiems blogai nuo to kad su Actar nupurshkiau unsure.gif
ir ar reikia dar profilaktishkai dabar su kokiu kalio parmandanatu, pelenais ar pann?
o jei prikaishiosiu degtuku- kazin nebus per daug tos intervencijos vienam kartui? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 31 kovo 2010 - 14:09
QUOTE(Edexa @ 2010 03 31, 15:01)
GREISI, mes tave čia taip grūdinam...panašiai kaip tu pomidorus smile.gif

lotuliukas.gif
Pomidorai dabar džiaugiasi saulyte
Atsakyti
A6š tai bėgu su pomidorais paskui saulytę, kur ji pasisuka , ten nešu savo augintinius verysad.gif
o katytę turiu išsiauklėjus,keletą kartų gavo per užpakaliuką, ir to užteko, prašosi laukan, o svarbiausia šito neužleisti, kaip ir vaiką, taip ir gyvūną reikia auklėti, ir bausti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2010 03 31, 06:20)

O kur cia sninga blink.gif

Airijoi verysad.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 31, 09:43)
blink.gif  kam su sliekučiais kovoti, naudingesnio padaro nei lysvėj, nei vazone nerasi  doh.gif ojetau....  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif juk jie ne kenkėjai  doh.gif
va su tom mažom kirmėliukėm tai taip,sutinku, reikia kovoti, nes nualina augalus.

Kazkada senai senai lotuliukas.gif pasodinau citrina ar apelsina g.gif ir niekaip nedygo man jis tai atkapstes radau vazone slieku, o seklose pilna mazuciu sliekiuku doh.gif tai gero nieko jie man nepadare schmoll.gif sliekui jug vazone nera ka valgyti tai ir prades visokias sakneles ciulpti doh.gif

Kaip pasiseke, kad pomidorai megsta persodinimus thumbup.gif nes sendien ir vel juos talpinsiu i naujus indelius, nes tie durpiniai tikras siaubas!!! ir kas juos sugalvojo? doh.gif Cia foto, sestadieni sodintu ciliu ir agurku doh.gif
user posted image user posted image

O kazi man naujas zemes naudot persodinimui ar ir tas pacias palikt, tik dadeti kiek truks nauju?
Atsakyti