Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(lolita1960 @ 2010 03 30, 22:11)
as cia kalbejau apie svogunus jau isdziuvusius kambaryje laikomus ,o lauke kai pradeda negraziai atrodyt svogunai ,tai mes laistom taip -- i laistytuva pripilam  vandens , permanganato ,kad paraudonuotu ir salietros saujele  viska ismaisom ir palaistom is laistytuvo ant svogunu - efektas geras ir laiko isbandytas.

AR ŽINOTE,kad kai lieji SALIETRA NEGALI VALGYTI LAIŠKŲ,baisus chemikalas
schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 30, 20:20)
nulėkiau patikrint, kokią aš žemę pirkau - rodos, ne tokia. Nu siaubas koks  doh.gif

As irgi ia Senuku pomidoru ir papriku substrata emiau - pilni namai buvo museliu, o geliu pas mane doh.gif Degtuku visur prikaisiojau, dabar lyg ir nieko, matyt siera padejo g.gif
Papildyta:
[quote=satanele,2010 03 30, 20:39]
Jau taip ir matau save visus 120 vazoneliu mirkancia visus paeiliui doh.gif  lotuliukas.gif
[/quote]

Tiek daug pomidorų g.gif , gal ir lauke sodinsi,nes šiandiena pasėjau laukinių bigsmile.gif
[/quote]
Sodinsiu, tik dar nepasejau, cia ne man vienai, mamai, vyro mamai, draugei ir man, mama irgi prisisejo, tai jai tik egzotika sejau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(serzas @ 2010 03 30, 22:50)
Kitais metais ir as nebesodinsiu  irnesakyk.gif geriau nusipirkt normalius plastikinius uz ta pacia kaina ir naudot keleta metu. Na esu fuksas ka cia bepridursi  doh.gif  O tai kaip nusikratyt to pelesio, kad jis nedidetu?  g.gif  negi su chlorke purksti?  lotuliukas.gif gal gurmanams pasiulyt? pomidoras su pelesiu  lotuliukas.gif As manau jog tie durpiniai indeliai jau blogai del to, kad nera jokiu skiliu apacioi ir nepatenk pakankamai oro i zeme  g.gif
Nu gi nuodas!
Klausimas: Kai buna sauletos dienos, kas kiek laiko jus pasukat daigelius, kad labai nenukryptu i viena puse?
Visa diena sninga ir visai nebetirpsta sniegas  doh.gif gryzo ziema! jei pasals vel niekas i darbus neis  lotuliukas.gif kad tik braskem nebutu batai  verysad.gif

O kur cia sninga blink.gif Mes vakar keliavom per puse Lietuvos, sukaitom, o pajuryje isvis pasaka - silta, jokio vejo, idegem, vaikai prie juros vos ne is batu issiauti norejo biggrin.gif O kvepia, jura, jodu, pusim ir pavasariu, naslaiciu prisodinta geltonu, nu toki pavasari pajutau wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 31, 07:00)
AR ŽINOTE,kad kai lieji SALIETRA NEGALI VALGYTI LAIŠKŲ,baisus chemikalas
schmoll.gif

GREISI - gavau zinute, bet tuscia, tai nezinau, kaip cia, ar vaziuot ar kaip blush2.gif g.gif
Atsakyti
aciu ,greisi ,uz seklytes,jau visos sudygo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 03 30, 21:02)
na tik galiu patart ta zeme perkaitint,arba blogiausiu atveju perliet verdanciu vandeniu, uzdengus palaikyt ir paskui pradziovint...as sitaip su sliekias vazonuose kovoju...zinoma pries tai augalus israunu biggrin.gif kad nereiktu mest zemes lauk, juk pinigus mokejot... 4u.gif

blink.gif kam su sliekučiais kovoti, naudingesnio padaro nei lysvėj, nei vazone nerasi doh.gif ojetau.... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif juk jie ne kenkėjai doh.gif
va su tom mažom kirmėliukėm tai taip,sutinku, reikia kovoti, nes nualina augalus.

Greisi, black zebra puikiausiai sudygo, ir dargi patys pirmieji bigsmile.gif iš paskos peniai su armonikom lenda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 31, 11:43)

Greisi, bigsmile.gif  iš paskos peniai su armonikom lenda  lotuliukas.gif

biggrin.gif Oooooo...kokie muzikantai...tai jau bus koncertas tavo šiltnamyje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 31, 12:08)
biggrin.gif Oooooo...kokie muzikantai...tai jau bus koncertas tavo šiltnamyje lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tai jau tikrai lotuliukas.gif bet ir pavadinimai, ką? zebrai, peniai ir armonikos biggrin.gif kaip laukiu, kol paūgės doh.gif po švenčių ir šiltnamį tvarkysiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 31, 12:47)
lotuliukas.gif  tai jau tikrai  lotuliukas.gif bet ir pavadinimai, ką? zebrai, peniai ir armonikos  biggrin.gif  kaip laukiu, kol paūgės  doh.gif  po švenčių ir šiltnamį tvarkysiu  unsure.gif

Mano black sunkiausiai linod.Iki važiuoju katino .
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 31, 12:51)

Katiną sugalvojai įsigyti biggrin.gif
O pas mane armonika labai gražus pats augaliukas, lapai žalesni ir gražesni smile.gif , o apie penį nieko dar negaliu pasakyti, maži bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 31, 12:51)

baltai pavydžiu -negaliu laikyti, o taip norisi pūkuoto murklio, viską vartančio iš eilės unsure.gif lauksim foto bigsmile.gif

Išnešiau daigus į balkoną, džiaugiasi saulute. kaip apmaudu, kad šiemet negaliu visų greisi siųstų sėklų sėti doh.gif verysad.gif Šiltnamis išdužęs, sniegas pasidarbavo doh.gif
kitąmet jau polikarbonatinis pomidorų namelis planuose... bet tik kitąmet g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 31, 13:36)
baltai pavydžiu -negaliu laikyti, o taip norisi pūkuoto murklio, viską vartančio iš eilės   unsure.gif lauksim foto bigsmile.gif

Išnešiau daigus į balkoną, džiaugiasi saulute. kaip apmaudu, kad šiemet negaliu visų greisi siųstų sėklų sėti  doh.gif  verysad.gif  Šiltnamis išdužęs, sniegas pasidarbavo  doh.gif
kitąmet jau polikarbonatinis pomidorų namelis planuose... bet tik kitąmet  g.gif

O tas vietas kur išdužo plėvele uždenk , esu mačiusi pas daug ką thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 31 kovo 2010 - 12:48
QUOTE(satanele @ 2010 03 31, 13:47)
O tas vietas kur išdužo plėvele uždenk , esu mačiusi pas daug ką thumbup.gif

tai kol kas taip ir darysiu ax.gif buvo pėdų lygyje išdužę seniau, tai iš lauko pusės visada sėkmingai užklijuodavau. O dabar stogas doh.gif jei stipresnis lietus, tai... susargdins man pomidoriukus g.gif nes jau pernykštės lietingos vasaros užteko (nors privalumų buvo bigsmile.gif ir nesirgom ax.gif ), tai sakiau, kitąmet jau tikrai kitą šiltnamiuką darysim ir sėsiu išsvajotus pomidoriukus wub.gif man tie su "kailinėliais" labai viliojantys atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mus siltnamio sonai stikliniai, o stogas plevele ... Visai gerai.
Siandien jau pikavau savo pomidoriukus ir iskilo toks klausimelis... Daiga i zeme reikia ikisti iki skydlapiu, o nuo saknu iki tu pirmuju lapeliu tie kotukai tai tokie pastype g.gif as juos taip sakant tokia kaip spirale pasuku, ar labiau stengiuosi ant sono guldyti, bet taip yra pavojus, kad paspaudus zeme gali luzti tas kotelis. O kaip jus darot?
Atsakyti