Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(lolita1960 @ 2010 03 29, 14:59)
mano pomidorai pradejo dygt thumbup.gif  kur GREISI atsiunte praeita treciadieni vot rolleyes.gif

O kokius *greisinius* tongue.gif buvot užsisakiusi, kokie jus sudomino. Nes pas GREISI liežuvį nusilaužt gali nuo rūšių, pavadinimų gausos.... wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 29, 10:53)
Čia mažesni daigai,tai taip ,bet jeigu didesni,tai geriau gulsčiai,kad ilgam neužsikonservuotų.

Aciukas uz patarimus, persodinau visus vos ne iki pirmuju lapeliu, tai neblogai atrodo,gal su mamyciu pagalba ne ,,siulus,, uzauginsiu.Gal kas turit filmuka kaip ten paskui i siltnami gulsciai sodinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 29, 14:35)
O kokius *greisinius* tongue.gif buvot užsisakiusi, kokie jus sudomino. Nes pas GREISI liežuvį nusilaužt gali nuo rūšių, pavadinimų gausos.... wacko.gif

na as nebuvau is anksto uzsisakius ,tai tik veliau susigundziau ,kai kitos merginos pradejo kalbet apie uzsakymus,tai stai kokius as gavau---SWEET MILION ,SUN SUGAN ,CHADWICK CHERR ,ROYALE DES GONEAUX ,PAUL ROBESON ,CEYLON ,BLACK ZEBRA ,SPRITE ,OPALKA ,EARLY WONDER ,VIRGINIA SWEETS ,ELFIN - 12rusiu ,nu del pavadinimu ,tai man nieko nesako ,bet jei merginos sakes ,o kodel as negaliu pabandyt paaugint ir paprasciausiai idemu kas cia per pomidorai uzaugs,nes pas mus tokiu negirdet...
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 03 27, 23:09)
kadangi pabegau is lietuvos tai ir tokiu yprociu nebera (nors ir nebuvo) nuo kaimyno net tvora slepti  lotuliukas.gif nors neaisku apie kokias jus cia mano grozybes kalbat  lotuliukas.gif 
tas vijoklines tai pirmi metai kaip sodinsiu.

Pazystama lietuvoje sake jog viska visada laisto prudo vandeniu ir jokiu trasu nenaudoja tai auga kaip pasele viskas, tai kazi jei as akvariumo vandeniu laistyciau? kaip tokia trasa pomidorams? chemijos tai ten nera, jei nepades tai gal blogiau nebus?  g.gif

as akvariumo vandeniu namines geles ir daigelisu dabar lieju, man tai fainiai, vien del o kad vanduo minksts, siltas, praturintas zvyciu "meslu" lotuliukas.gif bet i lauka tampyti tai kazaip per daug vargo blush2.gif
Atsakyti
mergičkos vilnietės, gal kuri auginat SUGARY pomidoriukus iš Greisi? Labai norėčiau kokį vieną nupirkti/išsikeisti ax.gif
Atsakyti
ups, vos nepamirshau savo pomidoru balkone doh.gif ka tik parsineshiau... o lauke jau vos 4 laipsnius berodo ... tikiuosi negaus pomidorai slogos ir kosulio g.gif
manishkius musytes uzpuole verysad.gif namie vesu ir dregna verysad.gif
emiau ir nupurshkiau visus su Actar verysad.gif nes kitaip bijojau kad nugalabins juos tos musikes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 29, 21:24)
mergičkos vilnietės, gal kuri auginat SUGARY pomidoriukus iš Greisi? Labai norėčiau kokį vieną nupirkti/išsikeisti  ax.gif

Kaune galiu duoti ax.gif ,jeigu kada pro šalį lėksi.O kas dar nori sėklų,tai yra visko po truputį.Sunsugar,sweet milion ,tai daugiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 03 29, 22:17)
ups, vos nepamirshau savo pomidoru balkone doh.gif  ka tik parsineshiau... o lauke jau vos 4 laipsnius berodo ... tikiuosi negaus pomidorai slogos ir kosulio  g.gif
manishkius musytes uzpuole verysad.gif  namie vesu ir dregna verysad.gif
emiau ir nupurshkiau visus su Actar verysad.gif nes kitaip bijojau kad nugalabins juos tos musikes doh.gif

Mano tai balkone jau grūdinasi.Ne visi,bet tie kurie prieš savaitę,tai išdygę,tai visi,kad neišstyptų.Naktį dešimt laipsnių rodo.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 30, 06:38)
Kaune galiu duoti  ax.gif ,jeigu kada pro šalį lėksi.O kas dar nori sėklų,tai yra visko po truputį.Sunsugar,sweet milion ,tai daugiau  smile.gif

ačiū 4u.gif Jei kada vyras sugalvos kokiais auto/moto reikalais nusibelsti, važiuosiu kartu.
Kai turėsi laiko, brūkštelk į až, kokių dar turi sėklyčių užsilikusių ax.gif Man vis maža doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 30 kovo 2010 - 06:53
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 30, 06:38)
Kaune galiu duoti  ax.gif ,jeigu kada pro šalį lėksi.O kas dar nori sėklų,tai yra visko po truputį.Sunsugar,sweet milion ,tai daugiau  smile.gif
Papildyta:

Mano tai balkone jau grūdinasi.Ne visi,bet tie kurie prieš savaitę,tai išdygę,tai visi,kad neišstyptų.Naktį dešimt laipsnių rodo.

O dar ne velu seti seklytes? Mane labai domina Black Zebra ir Sunsugar. Bet jau galvoju, kad noreciau bent pora daigeliu, o ne seklyciu. 4u.gif Arba pvz. galeciau keisti Black Zebra i juodaji maura. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2010 03 30, 07:54)
O dar ne velu seti seklytes? Mane labai domina Black Zebra ir Sunsugar. Bet jau galvoju, kad noreciau bent pora daigeliu, o ne seklyciu. 4u.gif Arba pvz. galeciau keisti Black Zebra i juodaji maura. blush2.gif

.
na, manau, kad dar galiu drąsiai sėti. Ankstyvam derliui turiu jau didelius, antros sėjos pomidoriukai jau irgi kiek paaugę. Tai jei kokį dar ir pasisėsiu, tai vistiek derliaus sulauksiu, ne bėda kad ir vėliau.
Atsakyti
O aš dar šiandiena sėsiu , nes nusipirkau lauko pomidorų ir Sunsugar bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2010 03 29, 17:31)
as akvariumo vandeniu namines geles ir daigelisu dabar lieju, man tai fainiai, vien del o kad vanduo minksts, siltas, praturintas zvyciu "meslu"  lotuliukas.gif bet i lauka tampyti tai kazaip per daug vargo  blush2.gif

Tik ispyliau vandeni i glozeta ir tik tada perskaiciau doh.gif na bet kita karta liesiu ir as thumbup.gif tik kazkaip nedrasu, buna nusiperku zuvyciu, o jos kokios uzkrestos, tai ismirsta puse akvariumo gyventoju, kazi ar tokie virusai/ligos nepakenks pomidorams?

Na va prisisnekejau doh.gif zdiaugiausi jog vasara atejo, o jau nuo vakar sninga doh.gif aciu dievui bent jau ne minusas, o +4 karsta.gif

Turiu tokia nedidele problemele (tikiuosi jog nedidele):pradejo pelyti zemes tuose durpiniuose indeliuose doh.gif kituose viskas tvarkoi. ar cia blogai? ar reikia kazka daryti? unsure.gif
Atsakyti