Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

grizau ir as savo uki apziurejusi. Ech, gerai gamtoj.. wub.gif O siltnamy kokia vasara blink.gif Nors imk ir sodink tuos pomidorus, kad nesiot nereiktu.
Pomidorus kol nunesiau iki masinos, tai visi kaimynai spejo paaikciot, kokie diideeeliii pomidooorai biggrin.gif Nusiziurejau vieta, kur galima butu antra siltnami ikurt biggrin.gif O grizus namo atradau, kad mazne visi Greisi pomidorai sudyge, kai kurie jau ir isstypt suspeje.
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2010 03 28, 13:55)
Gali būti, tikrai nesiginčiju. Man jau jokio skirtumo, nes pilna tų velnių darže. Užtai ir noriu bent keletą pomidorų induose augint, kad būčiau garantuota, kad jie neprieis.

storokai mulčiuojant daržą, tie bjaurybės turėtų jei ne per metus,tai per kelis nunyktines jie todėl kandžioja ir naikina daržoves, kad jos užstoja pietinę saulę jų lizdams ir vaikučiams. Po storu mulčo sluoksniu žemė neįšyla, jiems nėra palankių sąlygų gyvenimui ir veisimuisi. Taip kurkliai pamažu, nieko nepešę turėtų išsikraustyti ax.gif
Čia anot Kurdiumovo, na, geros mintys ax.gif ir galima pabandyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 28, 19:35)
storokai mulčiuojant daržą, tie bjaurybės turėtų jei ne per metus,tai per kelis nunyktines jie todėl kandžioja ir naikina daržoves, kad jos užstoja pietinę saulę jų lizdams ir vaikučiams. Po storu mulčo sluoksniu žemė neįšyla, jiems nėra palankių sąlygų gyvenimui ir veisimuisi. Taip kurkliai pamažu, nieko nepešę turėtų išsikraustyti  ax.gif
Čia anot Kurdiumovo, na, geros mintys  ax.gif  ir galima pabandyti  cool.gif

blink.gif blink.gif bigsmile.gif bigsmile.gif vaje tau, ko gero imsiuos mulciavimo blink.gif blink.gif nors tiesa sakant tie brudai net po moliugo krumu kuo puikiausiai gyveno g.gif
Atsakyti
Įmetu ,gal kam pravers 4u.gif
http://www.valstieti...idoru-auginimas
Atsakyti
o esu anglijoj, nedideliam mieste...tad ka matau tuom galiu pasidalint... ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nepykit, kad ne i tema blush2.gif Bet ar esat kas augine "Afrikietiskus agurkus" bigsmile.gif Nusipirkau seklu ir noriu pasikonsultuoti su jums ar man verta jas apskritai seti g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 29, 10:05)

O amtėt kaip į daržą pasodino, iki lapų sukišo į žemę.o Greisi tu taip pat sodini į šiltnamį taip g.gif
Papildyta:
Aš tokius ragavau tik jir buvo su spygliais ax.gif bet man nepatiko, gal šitie kitoki g.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 03 29, 11:17)
O amtėt kaip į daržą pasodino, iki lapų sukišo į žemę.o  Greisi tu taip pat sodini į šiltnamį taip g.gif
Papildyta:
Aš tokius ragavau tik jir buvo su spygliais ax.gif bet man nepatiko, gal šitie kitoki g.gif

Čia mažesni daigai,tai taip ,bet jeigu didesni,tai geriau gulsčiai,kad ilgam neužsikonservuotų.
Atsakyti
Gal galite pasidalinti patirtimi , kokiame gylyje sejate pomidoru seklas . Siemet sejau mazdaug 5mm gylyje .
Noreciau suzinoti apie SAHEL pomidoru aukshti . Ant pokucio aukstis nenurodytas .
Atsakyti
QUOTE(anemone @ 2010 03 29, 12:36)
Gal galite pasidalinti patirtimi , kokiame gylyje sejate pomidoru seklas . Siemet sejau mazdaug 5mm gylyje .
Noreciau suzinoti apie SAHEL pomidoru aukshti . Ant pokucio aukstis nenurodytas .

Pasižiūrėk čia , rodo kaip sėja sėklas bigsmile.gif
http://www.valstieti...idoru-auginimas
Papildyta:
Šiandiena gal ir nepalanki diena, bet pas mane juodasis darbas,jau sodinu į pačius didžiausius indelius ,kai kuriuos pomidorus, virtuvėje nors su kastuvu kask, kol nieko nėra namuose naudojuosi proga biggrin.gif
Atsakyti
mano pomidorai pradejo dygt thumbup.gif kur GREISI atsiunte praeita treciadieni vot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 03 29, 10:12)
Labas rytas 4u.gif

Nepykit, kad ne i tema blush2.gif Bet ar esat kas augine "Afrikietiskus agurkus"  bigsmile.gif Nusipirkau seklu ir noriu pasikonsultuoti su jums ar man verta jas apskritai seti g.gif

Aš tokius bandysiu šiemet balkone auginti, kartu su balkoniniais pomidorais. Nieko apie juo nežinau, tiesiog pamačiau tokius juokingus ant pakelio ir susigundžiau. Jei bus neskanu, tai nors gražu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilaria: 29 kovo 2010 - 14:08