QUOTE(saintlina @ 2010 03 26, 20:40)
zinoma, rinkti Nehibridiniai gi uzaugs tokie, kaip priklauso.
Papildyta:
aš taip įsivaizduoju, kad atrodyt turėtų maždaug taip. Ar klystu?
Papildyta:
aš taip įsivaizduoju, kad atrodyt turėtų maždaug taip. Ar klystu?
Panasiai, tik mano ne kabes siandiena jau viena stulpa pasodinau, dar liko 3 tik pritrukau zemiu tai pjuklinau 60km nusipirkti ir prisipirkau visko ko reikia ir ko nereikia, o zemiu kokiu norejau nebegavau, viskas issluota, daigu irgi nebera tai nusipirkau seklu, cili ir ilguju agurku, tik susinervinau perskaites kad rytoi blogos dienos sodinti, bet apsimesiu jog blogos dienos pomidorams ir vistiek sodinsiu . nusipirkau toki grazu metalini karkasa smulkiesiems pomidorams, kad netabaluotu Uoi nuklydau kazkur gryztam prie braskiu, nu tai zodziu nusipirkau gofruoto vamzdzio, vidinis pavirsius lygus, ispjausciau tokius langelius , bet apacias palikau, tai juos atlenki ir sodini ten braskes, tos atlenktos plasmases laikys daigus kai bus daug braskiu, o dar viena braskiu veisle "Fragaria Raosta" yra alpiniste (vijokline), tai ta vamzdi pastatysiu prie kanalizacijos vamzdzio (airijoi kanalizacijos vamzdziai tvirtinami is isores prie sienos ) ir tegul sau kopia 10m i virsu
Laistyti manau bus patogu per tuos langiukus, nes nuozula i vidu gaunasi.
O kad issaugoti kitiems metams tai galima jug inesti kur silciau pvz i garaza ar malkine, kazkiek salcio nepakenks gal. kad galeciau nesioti kur panorejes tai is apacios istaciau plastikini vazona ir prisukau ji prie vamzdzio. na jei nieks neuzpyks uz temos tersima tai galiu rytoi nufotografuoti visa seka ir ideti