Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

dėl mulčiavimo,tai jau išbandyta ir labai gerai.Paskaityk kokią knygutę jeigu abejoji.
http://images.google...%...l=lt&tab=wi
Atsakyti
QUOTE(A.d. @ 2010 03 22, 23:04)

Dėkui už atsakymą. O pomidorai tuo puviniu neužsikrės?  g.gif Aš pasidžiaugiau tetai, kad mulčiuosiu ir nereiks ravėt dažnai ir t.t, o ji pakraupo, kad taip visus pomidorus supūdysiu, tai ir pasimečiau blush2.gif

nono.gif teta turbūt nepagalvojo, kas supuvęs mėšlas tada turėjo visas daržoves supūdyti doh.gif biggrin.gif nuo pat šaknų lotuliukas.gif juk irgi organika ax.gif

Pomidorų puvinį sukelia grybeliai, sporinės ligos. Kaip minėjo glossi, žolytė sudžiūva, vėliau vistiek virsta žemės dalimi (rudenį sumaišyk su žeme likučius, tik giliai nekask!). Iš tiesų, ką gero gali savo šiltnamiui padaryti, tai mulčiuoti ir nesuk dėl nieko galvos biggrin.gif

(aš turėjau vien dėl įdėjos gerokai pakovoti, šiemet turėčiau irgi pirmąkart mulčiuoti savo augaliukus, nes nebuvau suprasta, atseit - kam čia reikia? blink.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
Visi šiaudai ir šienas suyra, o ne supūva.Nuo pirmų daržininkystės metų mulčiavau ir nesu mačius puvinio,ar kitų ligų.Būtent purenant žemę iškeliamos visos ligos.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 23, 10:41)
Visi šiaudai ir šienas suyra, o ne supūva.Nuo pirmų daržininkystės metų mulčiavau ir nesu mačius puvinio,ar kitų ligų.Būtent purenant žemę iškeliamos visos ligos.

Teisingai, Greisi, nepagalvojau to žodžio pakaitalo naudoti doh.gif blush2.gif o skirtumas juk akivaizdus blush2.gif
Atsakyti
Mano black zebra,paul robeson,howard german ir keli kiti ,kurie buvo susukti maišeliuose jau sudygo.Sėjau dvidešimtą dieną thumbup.gif .
Sėklos daigios thumbup.gif .Dėl sėklų brangumo supurškiau pasėjus,augalų šaknų stimuliatoriu,kur minėjau.
Dėl mulčiavimo,tai užtenka kokia 5-7cm.Dėkite toliau nuo stiebo,taip pat nuo lentų jeigu pas jus jų yra.Nors pas mane būna ir liečias,bet nieko blogo neatsitinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 23 kovo 2010 - 10:43
jei galite man paaiskinkite,nelabai suprantu su tuo mulciavimu? 4u.gif ar cia ,kai iskloji siaudus siltnamyje ir viskas?ar daugiau nieko nereikia daryti,sakykime su tais siaudais isskvarbyti zeme...
o del meslo tai sako,kad pats geriausias mesliukas yra arklio . blush2.gif
Atsakyti
Dėl šiaudų užkloji ir viskas ,pavartyk nuotraukas,nuorodas smile.gif .Mėšlas ,tai geriausias perpuvęs,tai tada bet koks manau.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 23, 11:45)

Gražūs tavo pomidoriukai 4u.gif Man dar laukti reikia ax.gif neišlinde dar schmoll.gif
Atsakyti
Valio!!!!!!!! Gavau sėklytes ir aš biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ačiū, Greisi 4u.gif
Sakot, šiandien dar nesodint? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 23 kovo 2010 - 11:14
QUOTE(saintlina @ 2010 03 23, 12:13)
Valio!!!!!!!! Gavau sėklytes ir aš  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Ačiū, Greisi  4u.gif
Sakot, šiandien dar nesodint?  g.gif

plaukit rytojaus.Nežiūriu į tą kalendorių per daug ir aš,bet kai jau tos juodos dienos geriau nesėti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Militux @ 2010 03 23, 11:53)
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 23, 11:45)

Gražūs tavo pomidoriukai 4u.gif Man dar laukti reikia ax.gif neišlinde dar schmoll.gif

Ir mano dar daugelis pasislėpę smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif senokai seku temą ir mokausi , bet rezultate vis tiek nieko nesigauna. Dygsta ir kol neišpikiuoti viskas puiku , bet vos išpikiuoju nustoja augti verysad.gif o paskui pradeda vysti . Tie kur lieka neišpikiuoti toliau auga verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(barta @ 2010 03 23, 12:34)
Sveikos 4u.gif senokai seku temą ir mokausi , bet rezultate vis tiek nieko nesigauna. Dygsta ir kol neišpikiuoti viskas puiku , bet vos išpikiuoju nustoja augti  verysad.gif  o paskui pradeda vysti . Tie kur lieka neišpikiuoti toliau auga  verysad.gif .

papasakok, kaip pikuoji, gal ką ne taip darai, padėsim mirksiukas.gif
Atsakyti