Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Sveikutes,ar ryt dar tinkama seti pomidoru seklikes?
Atsakyti
Siandien galima sodinti pomidorus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2010 03 26, 20:22)
Sveikutes,ar ryt dar tinkama seti pomidoru seklikes?

ryt,poryt-ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 26, 19:31)
ryt,poryt-ne smile.gif

Yra toks dvasinio tobulejimo centras UDUMBRAVA ir pagal ju sodinimo kalendoriu kaip tik ryt prasideda geros dienos iki kovo 30 d. imtinai, be to is kitu saltiniu girdejau, kad ryt gera diena pomidorams biggrin.gif
Atsakyti
Lyg nujausdama šiandien sėjau pomidorus bigsmile.gif
armoniką, penius ir black zebra ax.gif žiūrėsiu, kaip seksis dygti smile.gif
Greisi, tų pomidorų, kurių sėklos nehibridinės, ar mėginsi prisirinkti naminių sėklų iš derliaus? ax.gif Įdomu, kaip daryti - rizikuoti, eksperimentuoti, ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 03 26, 16:28)
doh.gif ) agrastams, vysnioms, slyvoms, tai net stabteldavo pasiziureti  doh.gif
O didziausia jiems atrakcija tikriausiai bus mano braskes susodintos stulpais  lotuliukas.gif

nago nago paporink, jei ka praleidau, kaip cia ketini tas braskes augint, kad kaimynai virs aukstielniki....???/
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 26, 20:27)
Greisi, tų pomidorų, kurių sėklos nehibridinės, ar mėginsi prisirinkti naminių sėklų iš derliaus?  ax.gif  Įdomu, kaip daryti - rizikuoti, eksperimentuoti, ar ne  ax.gif

zinoma, rinkti mirksiukas.gif Nehibridiniai gi uzaugs tokie, kaip priklauso.
Papildyta:
QUOTE(lapiutaite @ 2010 03 26, 18:04)
SERZAI  o kaip suprast  ''braskes susodintos stulpais'' ????Labai sudomino,gyvenu ne Lietuvoj tai butu saunu ir man pasiurpinti kaimynus,o tuo labiau kad ketinu sodinti braskes.....

aš taip įsivaizduoju, kad atrodyt turėtų maždaug taip. Ar klystu?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 26, 22:40)
zinoma, rinkti  mirksiukas.gif  Nehibridiniai gi uzaugs tokie, kaip priklauso.
Papildyta:
aš taip įsivaizduoju, kad atrodyt turėtų maždaug taip. Ar klystu?

user posted image

o cia i koki inda taip susodintos braskes?neblogai taip butu pasisodinti thumbup.gif ,bet tik idomu,o kiap ziema jas issaugoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 26, 21:48)
o cia i koki inda taip susodintos  braskes?neblogai taip butu pasisodinti thumbup.gif ,bet tik idomu,o kiap ziema jas issaugoti? g.gif

man rodos, čia maišas g.gif
Aš panašiai nasturtas auginu vasarą - gražiai krinta žemyn ir toks žydintis kalniukas atrodo.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 26, 22:58)
man rodos, čia maišas  g.gif 
Aš panašiai nasturtas auginu vasarą - gražiai krinta žemyn ir toks žydintis kalniukas atrodo.

ar ta maisa jus siunates pagal save tom nasturkom ar yra specialei pirkti?gera cia mintis,reikes pasisodinti,bet tos braskes tai idomiai g.gif ,bet kaip ta maisa paliet...nu matyt cia ne man suprats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 26, 22:03)
ar ta maisa jus siunates pagal save tom nasturkom ar yra specialei pirkti?gera cia mintis,reikes pasisodinti,bet tos braskes tai idomiai  g.gif ,bet kaip ta maisa paliet...nu matyt cia ne man suprats doh.gif

na, su nasturtom aš paprasčiau dariau. Paėmiau didelį plastikinį maišą, pripyliau žemių, pridariau skylučių šonuose ir sukaišiojau sėklas. Na, o viršuje daugiau jų prisodinau. Paskui jos augo ir to maišo nebesimatė per lapus ir žiedus. O laisčiau tiesiog iš viršaus.
Ai, tiesa, maišą stačiau į tokį metalinį karkasą. Tokį, kur kadaise vyno butelis didžiulis stovėdavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 26 kovo 2010 - 22:09
QUOTE(saintlina @ 2010 03 26, 23:07)
na, su nasturtom aš paprasčiau dariau. Paėmiau didelį plastikinį maišą, pripyliau žemių, pridariau skylučių šonuose ir sukaišiojau sėklas. Na, o viršuje daugiau jų prisodinau. Paskui jos augo ir to maišo nebesimatė per lapus ir žiedus. O laisčiau tiesiog iš viršaus.
Ai, tiesa, maišą stačiau į tokį metalinį karkasą. Tokį, kur kadaise vyno butelis didžiulis stovėdavo  biggrin.gif

nu saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,tu man taip sugalvok blush2.gif .o tos geles taip graziai ir zaliuoja,zydi?
Tai su braskem jauciu kazkas panasaus ir taip yra
Atsakyti