Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Edexa @ 2010 03 26, 15:18)
Malačius, seržai, faini tavo daigeliai. Profas mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Galės ten kaimynams pomidorų auginimo kursus pravedinėt thumbup.gif
O daigelius persodintus ir aš palieju.
Atsakyti
Ir aš jau galiu pasidžaiugti ax.gif manieji jau pradėjo rodyti gyvybės ženklus yahoo.gif bet tik pokelis išlinde dar ax.gif reik palaukti dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 26, 14:18)
Malačius, seržai, faini tavo daigeliai. Profas mirksiukas.gif

O jaunus išpikiuotus daigelius visada šiek tiek palaistau, nes kai kada praplėšus maišą, žemė būna ne itin drėgna. Manau, kad mažam daigeliui reikia drėgmės, tik ne per daug.

Aciu 4u.gif reik i turgu nest vienas daigas pas mus 79ct lotuliukas.gif

Tada gal dar neliesiu, nes ir naujoji zeme buvo dregna ir tos senosios ganetinai slapiuos, nes vienus daigus bandziau palaistyt gerai pries pikiavima, galvojau lengviau issitrauks is daigyklui, bet nei velnio, pasidare biri ta zeme, o ir kiti daigeliai nuo padeklo prisitrauke vandens, tai kai sodinau i durpinius vazonelius jie sudreko, manau uztenka tos dregmes irnesakyk.gif ane? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 03 26, 17:08)
Aciu  4u.gif reik i turgu nest vienas daigas pas mus 79ct lotuliukas.gif

Tada gal dar neliesiu, nes ir naujoji zeme buvo dregna ir tos senosios ganetinai slapiuos, nes vienus daigus bandziau palaistyt gerai pries pikiavima, galvojau lengviau issitrauks is daigyklui, bet nei velnio, pasidare biri ta zeme, o ir kiti daigeliai nuo padeklo prisitrauke vandens, tai kai sodinau i durpinius vazonelius jie sudreko, manau uztenka tos dregmes  irnesakyk.gif  ane?  thumbup.gif

blink.gif tai kam tada tuos daigus į konteinerį išmetei? Pasėti jau moki, sudygo gerai, tai ko neuždirbt papildomai, atsipirks tavo paties daigai mirksiukas.gif Pats matai, kad čia nėra taip sudėtinga.....

Nu tu pažiūrėk kaip pati ta žemė ar drėgna, šaknelės gal ir sudrėko, bet jei pasodinsi į sausą žemę, tai daigeliai gali nuvysti, skursti. Labai šlapios nepadaryk, bet drėgna žemė būtinai turi būti.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 26, 14:23)
drinks_cheers.gif  Galės ten kaimynams pomidorų auginimo kursus pravedinėt  thumbup.gif
O daigelius persodintus ir aš palieju.

Musu kiemas toks panoraminis, pats pirmas gatveje ir i kalniuka, tai kai eina kaimnai takuciu jiems kiemas pasidaro apacioi, o tvora nuo saligatvio gal koks 1metras aukscio, tai vis ir vepso kas naujo kas idomaus, toks senukas tai isvis sustoja visada, persisveria per tvora apziuri augmenija apacioi doh.gif tai kai jau pastatysiu siltnami tikrai bus kalbu, dabar staciau namuka visokiam slamstui tai visi vis nuzurinejo, pletkino, o kaimynu vaikai atbege "mano tetis sake kad tu cia statai ta ir ana... o mano tetis sake va sitaip...." smalsus tie airiai. O jei dar aukstinpapi pasodinsiu su 100&1000 virsui... doh.gif amenu rudeni kai rausiau didelias duobes (per akmenis, betona, moli ir t.t. doh.gif ) agrastams, vysnioms, slyvoms, tai net stabteldavo pasiziureti doh.gif
O didziausia jiems atrakcija tikriausiai bus mano braskes susodintos stulpais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 03 26, 17:28)
O jei dar aukstinpapi pasodinsiu su 100&1000 virsui...  doh.gif  amenu rudeni kai rausiau didelias duobes (per akmenis, betona, moli ir t.t.  doh.gif ) agrastams, vysnioms, slyvoms, tai net stabteldavo pasiziureti  doh.gif
O didziausia jiems atrakcija tikriausiai bus mano braskes susodintos stulpais  lotuliukas.gif

Eksliuzyvinis kiemas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 26, 15:17)
blink.gif tai kam tada tuos daigus į konteinerį išmetei? Pasėti jau moki, sudygo gerai, tai ko neuždirbt papildomai, atsipirks tavo paties daigai mirksiukas.gif Pats matai, kad čia nėra taip sudėtinga.....

Nu tu pažiūrėk kaip pati ta žemė ar drėgna, šaknelės gal ir sudrėko, bet jei pasodinsi į sausą žemę, tai daigeliai gali nuvysti, skursti. Labai šlapios nepadaryk, bet drėgna žemė būtinai turi būti.

kad jau vietos nera ant palangiu, tik 3 palanges i normalia puse ir 1.5 uzima gvaizdikai, visi kurie netilpo tai ant kedes puikuojasi prie vitrinos doh.gif reik kitiems metams ta mini siltnamiuka nusipirkti ir viskas puikiai tilps prie vitrinos thumbup.gif na nemanau jog labai kas pirktu is manes, nes turgui prekiauja tokie rimti verslininkai, kiekvienam vazone aprasymai foto ir t.t. o assubokalais atidundesiu kaip bobute su pieno bidonais prie maximos lotuliukas.gif

seip tai daigai net nesureagavo i persodinima, kaip cia rase kazkuri jog i sviesa nesisukineja ir pan., nes as jug i daigyklas sodinau, o ne i kokius margarino indelius ir man nereikejo pikiuoti ju be zemiu, plikomis saknimis, persodinau beveik su visomis buvusiomis zememis, tai tos dregmes siek tiek yra ir gal naujosios zemes taip greit jos neistrauks? g.gif man jie nuolat ant akiu tai vos tik kuris nuleis galvyte iskart gaus vandens ax.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 03 26, 16:42)
kad jau vietos nera ant palangiu, tik 3 palanges i normalia puse ir 1.5 uzima gvaizdikai, visi kurie netilpo tai ant kedes puikuojasi prie vitrinos  doh.gif

o tu čia vienas savo iniciatyva su tais daigais - ir darzoviu, ir geliu - taip duodiesi? blink.gif Kaip tai man nėkart nepasitaikė sutikt vyro, kuris tiek prie tokios smulkmės krapštytųsi g.gif Ale labai sveikintina thumbup.gif Kaip čia man savo diedą perprogramavus?..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 26, 15:47)
o tu čia vienas savo iniciatyva su tais daigais - ir darzoviu, ir geliu - taip duodiesi?  blink.gif  Kaip tai man nėkart nepasitaikė sutikt vyro, kuris tiek prie tokios smulkmės krapštytųsi  g.gif  Ale labai sveikintina  thumbup.gif  Kaip čia man savo diedą perprogramavus?..

Na seip tai idejos buna mano, MG pritaria, o kai reikia daryti tai lieku vienas doh.gif Gvazdikus jai nupirkau, toks pakas su viskuom, seklos, durpes, daygykla, tai pastovejo kokias 2 sav., nu ir teko man paciam viskuom uzsiimti, kai sudygo tai perpikiuot irgi neapsieme, nu ir vargau pusdieni doh.gif
Turiu bendraminti latvi, buves bendradarbis tai mes kartu i vandens pramogu parka vaikstom, nu ir sededami kokioi dzekuzi ar saunoi prisigalvojam visko lotuliukas.gif po to kad neapsijuokt reikia ir ivygdyt viska ka sumastom ax.gif
siltnamis ir pomidorai tikrai ne smulkme schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 26, 17:47)
o tu čia vienas savo iniciatyva su tais daigais - ir darzoviu, ir geliu - taip duodiesi?  blink.gif  Kaip tai man nėkart nepasitaikė sutikt vyro, kuris tiek prie tokios smulkmės krapštytųsi  g.gif  Ale labai sveikintina  thumbup.gif  Kaip čia man savo diedą perprogramavus?..

O tu ką, perprogramuosi diedulį, o pati prie betono maišyklės stosi kačialintis?.....

Šiaip tai ir man įdomiai atrodo vyras gamtininkas. Vyrai greičiau pervažiuos keturračiu per gėlyną, nei ką pasodins.....

Šaunuolis seržas, tikras exkliuzyvas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 26, 17:03)
O tu ką, perprogramuosi diedulį, o pati prie betono maišyklės stosi kačialintis?.....

Gerai, ikalbejai, neprogramuosiu kol kas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(serzas @ 2010 03 26, 16:57)

siltnamis ir pomidorai tikrai ne smulkme  schmoll.gif

siltnamis tai tikrai smulkmes kategorijai nepriklauso biggrin.gif As daigelius turejau omeny mirksiukas.gif
Atsakyti
SERZAI o kaip suprast ''braskes susodintos stulpais'' ????Labai sudomino,gyvenu ne Lietuvoj tai butu saunu ir man pasiurpinti kaimynus,o tuo labiau kad ketinu sodinti braskes.....
Atsakyti