Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Casual @ 2010 03 25, 19:30)
  Visai nelenda ILDI g.gif , ir nuo kitu veluoja Black cherry  g.gif  o kitos rushys jau rodo gyvybe  wub.gif

Ildi pas mane sudygo visa savite veliau lyginant su kitom veislem, bet vis tik sudygo thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane mairunai sitaip isgule visi siulais - esu tikra, kad perlaisciau. Ir pomidoru pora veisliu nu visai nedygsta - liudesys baisus verysad.gif
Atsakyti
MANO POMIDORIUKAI PASODINTI KOVO 16 DIENA. NOREJAU PAKLAUSTI IR VISKAS GERAI SU MANO POMIDORAIS AR JIE NEISSTYPE IR AR NEREIKIA JU ISPIKIUOTI,NES LABAI JAU SALIA VIENAS KITO SUDYKO.ESU NAUJOKE IR NORECIAU PATARIMO... 4u.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(martam @ 2010 03 26, 08:14)
Pas mane irgi suvargęs,(pasėjau tik vieną) auga toks paliegęs, išstypęs lotuliukas.gif
bet manau atsigaus, matyt reikia daugiau meilės jam.

pabandykit paglostyt, jei jis tikrai tas yra kuom dedasi tai turetu teigiamai sureaguoti lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Edexa @ 2010 03 26, 11:08)
Arba gal išpikiavusi palaistėt daigelius šaltu vandeniu g.gif Aš juos laistau tik gerokai šiltu vandeniu.

o vos tik ispikiuotus reikia palaistyti? g.gif kazkuri jug raset, kad keles dienas nelaistyt po pikiavimo g.gif

QUOTE(lapiutaite @ 2010 03 26, 11:41)
MANO POMIDORIUKAI PASODINTI KOVO 16 DIENA. NOREJAU PAKLAUSTI IR VISKAS GERAI SU MANO POMIDORAIS AR JIE NEISSTYPE IR AR NEREIKIA JU ISPIKIUOTI,NES LABAI JAU SALIA VIENAS KITO SUDYKO.ESU NAUJOKE IR NORECIAU PATARIMO... 4u.gif
user posted image

Pas mane irgi tokie buvo kai vos tik sudygo, o kol isleido tikruosius lapelius dar labiau pasistiebe doh.gif Taigi sakyciau jog taviskiai irgi isstype g.gif geriau juos perpikiuokit, nes kai paauges tai saknys susipins ir atskirti nepazeidziant ju bus sunkoka ax.gif o ir kai lieciasi vienas prie kito negerai. maniskiai buvo sudyge taip kaip taviskiai desineje, kur 3 tai palikau po viena kiekvienoi daigykloi, gal nieko blogo jei butu like ir po du toleliau vienas nuo kito, bet man ju tiek nereikejo, tai ir isroviau, o jus manau galit palikti po kokius 2-3 kiekvienam durpiu indeli tik reciau issodinkit.

Nu ir pasirodysiu savo triusa vakaryksti, tikiuos nepridirbau ko nereikia ax.gif

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Paskutinei foto, ta kruvele persodinau i siuksledeze doh.gif taip gaila buvo, bet kur det kai man ju tiek nereikia. pasilikau 36 is 59, 11 balkoniniu tai i siltnami 25, nors ir jie visi tikriausiai netilps, bet jau dabar nebemesiu lauk tikiuos kam nors isiulysiu kieme augint blush2.gif

As cia pagalvojau ar negeriau kai daigai isstype, tada persodini juos iki skiltlapiu ir daugiau saknu isleidzia ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serzas: 26 kovo 2010 - 13:49
QUOTE(lapiutaite @ 2010 03 26, 12:41)
user posted image

as tai manyciau kad dar reik paaugint ,nieko neatsitiks, kad tankiai ,kai isleis pirmuosius tikruosius lapeliu ir ispikiuosi ,paimsi su dantu krapstuku ir atskirsi juos is tos kruvos ir pasodinsi ir uzaugs kuo puikiausiai
Atsakyti
O as pikiuociau dabar ax.gif Daigeliai grazus, bet jau lapeliai lieciasi, burelyje isstyps, tai issodinciau kol tokie grazuciai. Bet gal pomidoru ases tars zodi biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus 4u.gif Pirmi metai kaip uzsiemu darzininkyste tai dar nieko nezinau,bet jausmas nerealus kai pamatai ryte nauja daigeli,seniau tik atsikelus begdavau kompa isijungti o dabar begu prie palanges. biggrin.gif labai noreciau uzsiauginti pomidoriukus pati,tik reikia dar dauga suzinoti kad nesugadinciau viska rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 25, 18:24)
Nu psio, dabar dairysiuos vis ar nelekia kur mocu moteriškė, su kate ant peties ir krepšiu pomidorų ant bagažniko. Žinosiu, kad saintlina  thumbup.gif

Aš mačiau moteryte važinėjasi pas mus bigsmile.gif ji atrodo iš kažkokio kaimelio atlekia į miestą g.gif saintlina g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vessta @ 2010 03 25, 20:08)
aciuks.gif
agatas jei nemaisau zemaugiai g.gif jus juos vienu stiebu auginot?

Taip žemaūgiai mirksiukas.gif taip aš jų tik skabiau pažastėles ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 25, 21:09)
pastebėjau ,kad labai gerai viskas dygsta ekologiškame paprikų ir pomidorų mišinyje.Toks lengvas ir juodas,niekur kitur tokio gero neradau.

Ir aš į šitokia susodinau savuosius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 03 26, 14:55)
Aš mačiau moteryte važinėjasi pas mus bigsmile.gif ji atrodo iš kažkokio kaimelio atlekia į miestą g.gif saintlina g.gif

jei katino ant peties nebuvo - ne aš lotuliukas.gif
(tokiu oru važinėjasi?? blink.gif Net mano diedas dar neišdrįso išvažiuot)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 26 kovo 2010 - 15:18
Malačius, seržai, faini tavo daigeliai. Profas mirksiukas.gif

O jaunus išpikiuotus daigelius visada šiek tiek palaistau, nes kai kada praplėšus maišą, žemė būna ne itin drėgna. Manau, kad mažam daigeliui reikia drėgmės, tik ne per daug.
Atsakyti
QUOTE(lapiutaite @ 2010 03 26, 12:41)

tuos dešinėj tai drąsiai palikčiau paaugt. O su ta krūvike tai nė nežinau, ką daryčiau g.gif Gal truputį ir paskirstyčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 26, 16:16)
jei katino ant peties nebuvo - ne aš  lotuliukas.gif
(tokiu oru važinėjasi??  blink.gif Net mano diedas dar neišdrįso išvažiuot)

Tai ne tu schmoll.gif schmoll.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Militux: 26 kovo 2010 - 15:21