QUOTE(martam @ 2010 03 26, 08:14)
Pas mane irgi suvargęs,(pasėjau tik vieną) auga toks paliegęs, išstypęs
bet manau atsigaus, matyt reikia daugiau meilės jam.
pabandykit paglostyt, jei jis tikrai tas yra kuom dedasi tai turetu teigiamai sureaguoti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 26, 11:08)
Arba gal išpikiavusi palaistėt daigelius šaltu vandeniu
Aš juos laistau tik gerokai šiltu vandeniu.
o vos tik ispikiuotus reikia palaistyti?
kazkuri jug raset, kad keles dienas nelaistyt po pikiavimo
QUOTE(lapiutaite @ 2010 03 26, 11:41)
MANO POMIDORIUKAI PASODINTI KOVO 16 DIENA. NOREJAU PAKLAUSTI IR VISKAS GERAI SU MANO POMIDORAIS AR JIE NEISSTYPE IR AR NEREIKIA JU ISPIKIUOTI,NES LABAI JAU SALIA VIENAS KITO SUDYKO.ESU NAUJOKE IR NORECIAU PATARIMO...
Pas mane irgi tokie buvo kai vos tik sudygo, o kol isleido tikruosius lapelius dar labiau pasistiebe
Taigi sakyciau jog taviskiai irgi isstype
geriau juos perpikiuokit, nes kai paauges tai saknys susipins ir atskirti nepazeidziant ju bus sunkoka
o ir kai lieciasi vienas prie kito negerai. maniskiai buvo sudyge taip kaip taviskiai desineje, kur 3 tai palikau po viena kiekvienoi daigykloi, gal nieko blogo jei butu like ir po du toleliau vienas nuo kito, bet man ju tiek nereikejo, tai ir isroviau, o jus manau galit palikti po kokius 2-3 kiekvienam durpiu indeli tik reciau issodinkit.
Nu ir pasirodysiu savo triusa vakaryksti, tikiuos nepridirbau ko nereikia
Paskutinei foto, ta kruvele persodinau i siuksledeze
taip gaila buvo, bet kur det kai man ju tiek nereikia. pasilikau 36 is 59, 11 balkoniniu tai i siltnami 25, nors ir jie visi tikriausiai netilps, bet jau dabar nebemesiu lauk tikiuos kam nors isiulysiu kieme augint
As cia pagalvojau ar negeriau kai daigai isstype, tada persodini juos iki skiltlapiu ir daugiau saknu isleidzia