O geras, tai jus į lopšiuką sodina? Žavinga
QUOTE(žostautė @ 2010 03 25, 18:06)
O geras, tai jus į lopšiuką sodina? Žavinga
na, realiai lopšiuko nėr Ale tik tokį abrozdėlį radau, kur ir pomidorai, ir katės telpa (panašios į meškiukus, ale po žiemos tai taip ir yra)
O kaip jusu pomidoriuki po tokios sauletos ir siltos dienos jauciasi?
QUOTE(saintlina @ 2010 03 25, 19:17)
O kaip jusu pomidoriuki po tokios sauletos ir siltos dienos jauciasi?
Aš vakar savo išdygėliais pasidžiaugiau, bet nevisi dar išdygę buvo, palikau juos dar po radiatoriais... Tai dabar žiūriu - toooookie ploooni gysliukai
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 24, 12:38)
sunku paaiskinti ,kiek deti to kalio p,as tai beriu is akies ir man gaunasi labai tamsi spalva,kaip vysnios tamsios .tikrai stiprina augaliukus,pati taip tresiu kiekviena met.jei bijote ,bandykite nuo sviesesnios spalvos,kitu laistymu tamsinkite ir daugiau matysite,kad augalai nebijo kalio p.
QUOTE(Militux @ 2010 03 24, 16:00)
Aš agata auginau bet tik pažastėles genėjau dagiau nieko tai nespėjau skinti kaip gerai derėjo O blyn o šiais metais nenusipirkau
agatas jei nemaisau zemaugiai jus juos vienu stiebu auginot?
Papildyta:
mano ,,Peniai" baisiai ploni ir istype, kaip tikri siulai O kaip pas jus jie auga?
QUOTE(Vessta @ 2010 03 25, 20:08)
mano ,,Peniai" baisiai ploni ir istype, kaip tikri siulai O kaip pas jus jie auga?
pas mane penis neauga
ir tuom dziaugiuosi
o jei rimtai tai baisiai dziaugiuosi sios dienos saulute labai tikiuosi kad daigeliai ims tvirteti, nes visi tokie vidutinishki.
Dar emiau ir supyliau i viena induka koki 50 Heinz seklikiu (na, kiek pokelyje buvo)- maniau neaisku kaip sudygs, o dar ir dalintis reiks - tai dabar turiu siulu mishka o kitas seklytes sejau taupydama - po 2-3 , tai taip is leto lenda kad ne tas zodis, neramu ar visos ishlys Visai nelenda ILDI , ir nuo kitu veluoja Black cherry o kitos rushys jau rodo gyvybe
QUOTE(Casual @ 2010 03 25, 19:30)
manyciau, kad turetum dziaugtis
Pas mane tik vakar paseti, kol kas nei vieno nesimato. O ankstesni jauciasi puikiai.
QUOTE(Casual @ 2010 03 25, 20:30)
pas mane penis neauga
ir tuom dziaugiuosi
o jei rimtai tai baisiai dziaugiuosi sios dienos saulute labai tikiuosi kad daigeliai ims tvirteti, nes visi tokie vidutinishki.
Dar emiau ir supyliau i viena induka koki 50 Heinz seklikiu (na, kiek pokelyje buvo)- maniau neaisku kaip sudygs, o dar ir dalintis reiks - tai dabar turiu siulu mishka o kitas seklytes sejau taupydama - po 2-3 , tai taip is leto lenda kad ne tas zodis, neramu ar visos ishlys Visai nelenda ILDI , ir nuo kitu veluoja Black cherry o kitos rushys jau rodo gyvybe
ir tuom dziaugiuosi
jeigu kas pas mane po daigelį pasiimsi ildi ir black cherry.
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 25, 20:45)
jeigu kas pas mane po daigelį pasiimsi ildi ir black cherry.
Aciu, manau kad ishdygs
(jei ishdygo net tie kur seklom 10 metu buvo, tai visi kiti tikrai turi ishdygti )
pastebėjau ,kad labai gerai viskas dygsta ekologiškame paprikų ir pomidorų mišinyje.Toks lengvas ir juodas,niekur kitur tokio gero neradau.
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 25, 21:09)
pastebėjau ,kad labai gerai viskas dygsta ekologiškame paprikų ir pomidorų mišinyje.Toks lengvas ir juodas,niekur kitur tokio gero neradau.
Ar maximose jo galima rasti? nemačiau ar kitose specializuotose parduotuvėse?
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 25, 20:09)
Va as jo netycia maisiuka nusipirkau, paskui lekiau dar 3 prigriebiau Jis ir siaip ziauriai malonus, svarus. As Ermitaze pirkau, bet matyt visur yra.