Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2010 03 25, 15:07)
Greisi šiltnamis ne prie namų..
Gaila, bet mano irgi už 50 km. Neščiau tokią dieną.

blink.gif Tai kad kažkurioj jos nuotraukoj mačiau ir namą ir šiltnamį vienoj vietoj.... ir vaikus ir supynes....Turbūt kažką pripainiojau doh.gif Ne, nu baikit, aš dar nenusenau, ir su atmintim viskas gerai, va tik kažkur kažką, matyt, praleidau....

Saintlina, tai kaip tu tokį atstumą per vasarą privažinėsi, ar vasarą kažkokioj sodyboj gyvensi prie savo šiltnamio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 25 kovo 2010 - 14:20
QUOTE(Edexa @ 2010 03 25, 14:18)
blink.gif Tai kad kažkurioj jos nuotraukoj mačiau ir namą ir šiltnamį vienoj vietoj.... ir vaikus ir supynes....Turbūt kažką pripainiojau doh.gif Ne, nu baikit, aš dar nenusenau, ir su atmintim viskas gerai, va tik kažkur kažką, matyt, praleidau....

Saintlina, tai kaip tu tokį atstumą per vasarą privažinėsi, ar vasarą kažkokioj sodyboj gyvensi prie savo šiltnamio?

aš irgi taip maniau smile.gif Bet visai neseniai Greisi rašė, kad namas dar nebaigtas.

O aš kiekvieną pavasarį iki rudens su šeimyna išsikraustau į sodybą. Ir į darbą kasdien iš ten važinėju.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 25, 15:24)
aš irgi taip maniau  smile.gif  Bet visai neseniai Greisi rašė, kad namas dar nebaigtas.

O aš kiekvieną pavasarį iki rudens su šeimyna išsikraustau į sodybą. Ir į darbą kasdien iš ten važinėju.

Ačiū ,kad pavadavai mane.Taip namo vidus dar nebaigtas smile.gif .Ką tik grįžau iš ten,oi kaip smagu......
Nomė,usitvarkysiu ir sutikrinsiu kas sėklų likę.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 25, 15:24)

Aišku. O tau visai romantiškai gaunasi rolleyes.gif Rudenį gryžti namo kaip iš atostogų havajuose mirksiukas.gif ..su pomidorų konservais, sultimis, marinuotais agurkėliais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 25, 14:29)
O tau visai romantiškai gaunasi rolleyes.gif Rudenį gryžti namo kaip iš atostogų havajuose mirksiukas.gif ..su pomidorų konservais, sultimis, marinuotais agurkėliais wub.gif

manau, iš Havajų su tiek gėrio negrįžčiau biggrin.gif
O šiaip aišku gerai. Mieste nudurniuotume per karščius. O ten visiška laisvė ir vaikams, ir katėms, ir mums po darbo. Na, mums kiek mažiau laisvės, daugiau darbelių biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 25, 14:28)
Ką tik grįžau iš ten,oi kaip smagu......

oi, kaip smagu tau wub.gif Ir aš laukiu nesulaukiu savaitgalio.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 25, 14:28)
Nomė,usitvarkysiu ir sutikrinsiu kas sėklų likę.

Ačiū, lauksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 25, 11:56)
ar negalit šilumos reguliuoti, jei jau patys jungiatės?  blink.gif

Tai vat kad neina doh.gif neimontavo termostato pas mus, net nezinau kodel, taigi ir junginejam rankiniu budu, o nakciai uzstate esam kada kiek sildyti doh.gif aciu dievui bent jau taimeris naujas tai eina uzstatinet 10min intervalais, o senesnieji tai tik kas 30min., iskeptumem nakty tourist5.gif
Na sunus miega einu pikiuot keciupu karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 25, 15:07)
Greisi šiltnamis ne prie namų..
Gaila, bet mano irgi už 50 km. Neščiau tokią dieną.

Oho kaip toli blink.gif bet jei gyvenat per vasara tai gerai ax.gif
Man tai už miesto sodas gaila kad dar nėra kur apsistoti g.gif apsigyvenčiau vasarai ypač per atostogas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 03 25, 16:40)
Oho kaip toli blink.gif  bet jei gyvenat per vasara tai gerai ax.gif
Man tai už miesto sodas gaila kad dar nėra kur apsistoti g.gif apsigyvenčiau vasarai ypač per atostogas blush2.gif

nėr taip toli, kaip atrodo mirksiukas.gif Į darbą iš ten atvažiuoju greičiau nei iš namų - jokių kamščių, geras kelias, per pusvalandį ir atlekiu. O jei su mocu, tai išvis romantiška..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 25, 17:59)
nėr taip toli, kaip atrodo  mirksiukas.gif  Į darbą iš ten atvažiuoju greičiau nei iš namų - jokių kamščių, geras kelias, per pusvalandį ir atlekiu. O jei su mocu, tai išvis romantiška..

Nu psio, dabar dairysiuos vis ar nelekia kur mocu moteriškė, su kate ant peties ir krepšiu pomidorų ant bagažniko. Žinosiu, kad saintlina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 25, 18:24)
Nu psio, dabar dairysiuos vis ar nelekia kur mocu moteriškė, su kate ant peties ir krepšiu pomidorų ant bagažniko. Žinosiu, kad saintlina  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 25, 17:24)
Nu psio, dabar dairysiuos vis ar nelekia kur mocu moteriškė, su kate ant peties ir krepšiu pomidorų ant bagažniko. Žinosiu, kad saintlina  thumbup.gif

su dviem katėm dairykis lotuliukas.gif Maždaug tokios

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 kovo 2010 - 17:48