Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Casual @ 2010 03 24, 20:59)
Iskepem is eiles 3 pyragus ir visai linksma  biggrin.gif
O pomidoriukams tikiuosi kad vonioje ant gyvatuko linksma - nes gyvatukas tai gerai shildo  thumbup.gif
As prognozes visos savaites apziurejau - nezada nieks saules, vis su debesiukais- o giedru dienu ner schmoll.gif  tik tiek kad penktadieni +13 pranashauja thumbup.gif  Taip jau reikia tos saulytes visiems daigiukams  rolleyes.gif
merginos, o kur jus augimo stimuliatoriu perkat - as maximoj apsiziurejau tai radau tik miltukus kazkokius, kuriais persodinant shakneles apibarstyt galima; o jokio liejamo ar purshkiamo nera  schmoll.gif

ir jei daryti ta kaip Kurdiumovo arbatele tai reikia butinai prarugusios uogienes ar tinka ir sveika?

kambarines geles esu laiscius su banano zieves uzpilu. tiko. galvoju gal ir pomidorams patiktu g.gif  gal kuri bandet?

augimo stimuliatoriu pirkau seklu parduotuvej ,paklausiau pardavejos ir padave,kainavo du litai su cnt,ten yra 2 kapsules .vienu zodziu yra parasyta kaip naudot
Papildyta:
Vakar gavau seklas is GRESI ,tai vienus pomidorus persodinau i didesnius indelius ,o i atlaisvintus pasejau po seklike naujus ,dabar lieka laukti sudygstant.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mergaites, papasakokit apie ta surugusia uogiene ir joda? rolleyes.gif Ka su jais daryt? g.gif
Beje, gavau dovanu labai graziai nuaugusiu papriku, reiktu jas ispikiuoti. Tai iskilo klausimas, jas irgi kisti i zeme iki lapuku? g.gif
Atsakyti
Mano jau išdygo pomidoriukai thumbup.gif Pirmieji Bush Early Girl, po jų - Howard German smile.gif
Atsakyti
Mano irgi jau po truputį lenda, tik Sun sugar dar nerodo jokių gyvybės ženklų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 25, 08:22)
taip. Dėžutę dedu į maišelį ir statau ant radiatoriaus. Tik pravėdinu karts nuo karto, nes maišelis rasoja.

O tai negali tos seklos perkaisti ar pan? nors butuose tikriausiai nebuna radiatoriai toki karsti, o pas mus pvz rankos neina islaikyti jei sildyma ijungi kokiom 20min., o jei dar rankiniu budu ijungi ir pamirsti isjungt po kokiu 15min tai taip ir kaista 1val doh.gif tik ar nieko nenutiktu tom seklom?
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 03 25, 12:46)
O tai negali tos seklos perkaisti ar pan? nors butuose tikriausiai nebuna radiatoriai toki karsti, o pas mus pvz rankos neina islaikyti jei sildyma ijungi kokiom 20min., o jei dar rankiniu budu ijungi ir pamirsti isjungt po kokiu 15min tai taip ir kaista 1val  doh.gif  tik ar nieko nenutiktu tom seklom?

ar negalit šilumos reguliuoti, jei jau patys jungiatės? blink.gif
Atsakyti
Štai, mergičkos ir berniokai, liūdėjot, kad saulytės mažoka. Šiandien šutina taip, kad net šiltnamio stogas kilnojasi.... Išnešiau pomidorus ir paprikas į šiltnamį , kad šonai gerai įkaistų, kad paaugtų, kad atsigautų rolleyes.gif

Šuo ir tas ant kiemo drybso liežuvį patiesęs...karsta.gif
Atsakyti
mano tik japanese neišlindę.Tiesa radiatoriai šalti šiandiena, blogai,nes pavėluotai dar ir čiliukus pasėjau.
Atsakyti
sakykit o kur jus perkat kalio permaganata???
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 25, 14:42)
mano tik japanese neišlindę.Tiesa radiatoriai šalti  šiandiena, blogai,nes pavėluotai dar ir čiliukus pasėjau.

GREISI, gal kažko nesupratau, pardon, bet pas tave būtų irgi galima išnešt pipiriukus į šiltnamį, saulėje pastatyt, kiek supratau jis normalus, nesuplyšęs.... g.gif
Mano tik vienas čiliukas iš dešimdies išlindęs, tai šiltnamyje pastačiau, gal greičiau sudigs, nes +30, kaitina kaip vasarą.... Kambary vėsoka jiems būtų.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 25, 14:00)
GREISI, gal kažko nesupratau, pardon, bet pas tave būtų irgi galima išnešt pipiriukus į šiltnamį, saulėje pastatyt, kiek supratau jis normalus, nesuplyšęs....  g.gif

Greisi šiltnamis ne prie namų..
Gaila, bet mano irgi už 50 km. Neščiau tokią dieną.
Atsakyti
QUOTE(antigone333 @ 2010 03 25, 14:56)
sakykit o kur jus perkat kalio permaganata???

Vaistinėj 4u.gif
Atsakyti