Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2010 03 24, 21:41)
o ką, pas jus jau nebešildo?  blink.gif
Pas mus radiatoriai šilti, sustačiau visas dėžutes ant jų, niekam netrukdo.

teorishkai dar shildo; bet va mama siand buvo atejus, uzdejo ranka ant radiatoriaus ir klausia: "kada pas jus shildyma atjunge?" blink.gif
mes- paskutinis daugiabutis shildymo trasoje, negana to - paskutinis butas name iki kurio ta shiluma eina doh.gif tai jei ranka ant radiatoriaus uzdedi - radiatorius atrodo net ne shiltas o ledinis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 03 24, 21:44)
teorishkai dar shildo; bet va mama siand buvo atejus, uzdejo ranka ant radiatoriaus ir klausia: "kada pas jus shildyma atjunge?"  blink.gif
mes- paskutinis daugiabutis shildymo trasoje, negana to - paskutinis butas name iki kurio ta shiluma eina  doh.gif  tai jei ranka ant radiatoriaus uzdedi - radiatorius atrodo net ne shiltas o ledinis  doh.gif

uzjauciu..pas kaimyne reikia nunesti,kol sudygs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 03 24, 20:44)
mes- paskutinis daugiabutis shildymo trasoje, negana to - paskutinis butas name iki kurio ta shiluma eina  doh.gif  tai jei ranka ant radiatoriaus uzdedi - radiatorius atrodo net ne shiltas o ledinis  doh.gif

uuuuu.. blink.gif pas mus anksčiau panašiai buvo - šalti radiatoriai, nors verk. O kai radiatorius pakeitėm, viskas super.
Na liūdna namie turi būt, jei toks šaltis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 24, 21:53)
uuuuu..  blink.gif  pas mus anksčiau panašiai buvo - šalti radiatoriai, nors verk. O kai radiatorius pakeitėm, viskas super.
Na liūdna namie turi būt, jei toks šaltis  verysad.gif

Iskepem is eiles 3 pyragus ir visai linksma biggrin.gif
O pomidoriukams tikiuosi kad vonioje ant gyvatuko linksma - nes gyvatukas tai gerai shildo thumbup.gif
As prognozes visos savaites apziurejau - nezada nieks saules, vis su debesiukais- o giedru dienu ner schmoll.gif tik tiek kad penktadieni +13 pranashauja thumbup.gif Taip jau reikia tos saulytes visiems daigiukams rolleyes.gif
merginos, o kur jus augimo stimuliatoriu perkat - as maximoj apsiziurejau tai radau tik miltukus kazkokius, kuriais persodinant shakneles apibarstyt galima; o jokio liejamo ar purshkiamo nera schmoll.gif

ir jei daryti ta kaip Kurdiumovo arbatele tai reikia butinai prarugusios uogienes ar tinka ir sveika?

kambarines geles esu laiscius su banano zieves uzpilu. tiko. galvoju gal ir pomidorams patiktu g.gif gal kuri bandet?
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 03 24, 20:59)
1. As prognozes visos savaites apziurejau - nezada nieks saules, vis su debesiukais- o giedru dienu ner schmoll.gif  tik tiek kad penktadieni +13 pranashauja thumbup.gif  Taip jau reikia tos saulytes visiems daigiukams  rolleyes.gif
2. merginos, o kur jus augimo stimuliatoriu perkat - as maximoj apsiziurejau tai ir jei daryti ta kaip Kurdiumovo arbatele tai reikia butinai prarugusios uogienes ar tinka ir sveika?

1. Man Vilniuj kažkaip saulės netrūksta. Būna apsiniaukusių dienų, bet neužkliuvo man, kad taip jau ištisai. Na, gal dėl to, kad su sergančiu mažuoju namie antra savaitė sėdžiu, lauko nematau. Bet pomidorai nei paprika nesiskundžia irgi.
2. Taigi įmesk mielių, ir neilgai trukus vietoj sveikos turėsi prarūgusią biggrin.gif
Atsakyti
jus taip ir pastatot pasetus pomidorus maiseliuose tiesiai ant radijatoriaus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 24, 22:04)
2. Taigi įmesk mielių, ir neilgai trukus vietoj sveikos turėsi prarūgusią  biggrin.gif

Aš tai turiu atšildytų trintų juodųjų serbentų su cukreliu, kurių jau aiškiai niekas nebepabaigs. Gal pridėjus dar cukriuko ir mielių irgi geras marmalas daigams gautųsi? g.gif Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 24, 22:41)
Aš tai turiu atšildytų trintų juodųjų serbentų su cukreliu, kurių jau aiškiai niekas nebepabaigs. Gal pridėjus dar cukriuko ir mielių irgi geras marmalas daigams gautųsi?  g.gif  Kaip manot?

drinks_cheers.gif pas mane irgi juodieji serbentai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 03 24, 22:57)
drinks_cheers.gif  pas mane irgi juodieji serbentai  biggrin.gif

Reikia Kurdiumovą kompo betvarkėj susirast. Dar kiek pamenu lašiukas jodo turėtų būt "į temą" tame marmale unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 24, 21:38)
jus taip ir pastatot pasetus pomidorus maiseliuose tiesiai ant radijatoriaus? ax.gif

Taip, aš pastatau, daug greičiau sudygsta, tik reikia dažnai patikrinti, nes jei pražiopsosi tai ištįs kaip ploni siūliukai. Jei dėžutė kur pasėju žema kartais pakišu po radiatorium ant grindų.
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 24, 21:38)

taip. Dėžutę dedu į maišelį ir statau ant radiatoriaus. Tik pravėdinu karts nuo karto, nes maišelis rasoja.
Atsakyti
Uu, kaip sparčiai puslapių daugėja.
Viskas, eisiu šiandien persodint šiandien tuos dičkius. Pažiūrėt, kiek šaknų šonuose negaliu, nes neišsitraukia taip lengvai, jei jau ištrauksiu, tai ar taip ar taip teks sodint, nes žemės pusiau iš daržo, labai nubyra nuo šaknų. O šiaip baltuoja paviršiuj šaknys - reiktų jau mulčiuot pagal viską smile.gif.
Atsakyti