Na panos taip ir nesulaukiau atsakymu Kiek reikia paauginti pomidoru daigelius kai atsiranda tas antrasis tikrasis lapelis iki pikiavimo? ir ar agurkus kaip pomidorus galima i zeme giliau kisti iki skiltlapiu?
Aciu nepatingejusioms atsakyti
Mano pomidoru tikrieji lapeliai kazkokie susisuke truputeli jiems gal kazko truksta?
QUOTE(Mirabele @ 2010 03 24, 17:30)
As atsimenu kaip klausiau bobulkos Derlingi? Oi, tokie derlingi, kad neturesi kur det. Atsparus ligoms? Visai neserga. Auksti? Baisia auksti.. Nu zodziu, kokio atsakymo tikejausi, toki ir gavau
esam pasimokusios ir dabar zinosim ,kad nuo bobulyciu.prekiaujanciu pomidoru daigais, kuo toliau
Radau Toky puslapiuka Pats visko neperskaiciau, bet kiek supratau tai ten kalbama apie pomidoru skiepijimai (kaip medziu) tai pamaniau turetu buti aktualu toms kurios turi mazai vietos siltnamiuose ir niekaip nesutalpina visko o ir atrodyti turetu liuxsiskai, koki geltona ir juoda suskiepijus i viena
QUOTE(serzas @ 2010 03 24, 19:16)
Na panos taip ir nesulaukiau atsakymu Kiek reikia paauginti pomidoru daigelius kai atsiranda tas antrasis tikrasis lapelis iki pikiavimo? ir ar agurkus kaip pomidorus galima i zeme giliau kisti iki skiltlapiu?
Mano pomidoru tikrieji lapeliai kazkokie susisuke truputeli jiems gal kazko truksta?
Žiūrint kokioje temperatūroje auga daigeliai ir koks apšvietimas , aš kai kuriuos pikiuoju ir be tikrujų lapelių , ir viskas normaliai auga ,ir kuo greičiau išpikiuosi tuo bus geriau ,o apie agurkus nežinau
QUOTE(serzas @ 2010 03 24, 19:16)
Aš tai sakyčiau, kad kai jau tie tikrieji lapeliai didesni už skiltlapius, o pats augalas ima primint pomidoriuką, o ne belenką, tada jau reikia pikiuot O agurkus ne tik iki skiltlapių sodint, bet ir apkaupt beaugančius galima
(neprofesionalo patarimai )
Maniškių net skiltlapiai pasisukę, noris tikėti, kad nuo saulės ir šviesos stygiaus Pernai kiek vėliau sėjau (t.y. protingu metu ), tai tikrai geriau jie atrodė
Sukišau dar šiandien Purple russian, Roman candle ir japoninį triufelį. Jei nieko nereiks persodint, tai kaip ir pabaiga sėjimo šviečiasi
Pas mus namie shalta
vaikai suledejo ir chiaudet pradejo -teko eiti kepti pyragus kad namai sushiltu.
o POMIDORUS itaisiau daigintis vonioje ant gyvatuko. Vaizdas klaikus - nepatogu visai sheimai, bet sakiau bent pora dienu tures ishkenteti
nes kitaip bijau kad sekliukes supudysiu. Is gausybes rushiu savarankishkai prasikale tai tik rusishki Zalataja Grozdj
vaikai suledejo ir chiaudet pradejo -teko eiti kepti pyragus kad namai sushiltu.
o POMIDORUS itaisiau daigintis vonioje ant gyvatuko. Vaizdas klaikus - nepatogu visai sheimai, bet sakiau bent pora dienu tures ishkenteti
nes kitaip bijau kad sekliukes supudysiu. Is gausybes rushiu savarankishkai prasikale tai tik rusishki Zalataja Grozdj
Aciu uz atsakymus
Nezinau kaip pas jus orai (nesidomejau), bet pas mus tai silta ir sauleta, kartais truputi palynoja, bet po to ir vel saulute pasirodo.
Tikrieji lapeliai dar nera didesni uz skiltlapius, bet i pomidorus jau tikrai panasus taigi jei jau jus pikiuojat ir be tikruju lapeliu tai reik ir man perpikiuot, o tai naudos is tokiu stypenu jokios gal ir susisuke nes tokiems stypenoms jau mazai zemiu.
Nezinau kaip pas jus orai (nesidomejau), bet pas mus tai silta ir sauleta, kartais truputi palynoja, bet po to ir vel saulute pasirodo.
Tikrieji lapeliai dar nera didesni uz skiltlapius, bet i pomidorus jau tikrai panasus taigi jei jau jus pikiuojat ir be tikruju lapeliu tai reik ir man perpikiuot, o tai naudos is tokiu stypenu jokios gal ir susisuke nes tokiems stypenoms jau mazai zemiu.
casual juokas per asaras,bet is tikruju ,ka daryti,jei nera sildymo sugalvota genialiai
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 24, 21:25)
casual juokas per asaras,bet is tikruju ,ka daryti,jei nera sildymo sugalvota genialiai
Seima kazkaip nemano kad mano ishradimas genialus
ups, pamaciau kaip ishtampiau puslapi -tai ishemiau nuotrauka.
kas nespejot pasijuokti is vaizdu -teks ijungti fantazija
jo...kas liecia seima... isivaizduoju.maniskis irgi per dantis tyli uz tuos augaliukus
o ką, pas jus jau nebešildo?
Pas mus radiatoriai šilti, sustačiau visas dėžutes ant jų, niekam netrukdo.
Pas mus radiatoriai šilti, sustačiau visas dėžutes ant jų, niekam netrukdo.