Aha, man irgi idomu
Sveikos merginos
Reikia patarimu Persodinau du phal pries 1,5 savaites. Viena prigijo valio! O kita pamaciau per vazoneli puvanciu saknu, isemusi pamaciau, kad labai daug. Po persodinimo nelaisciau is vis dar, tai ka man dabar daryt? Tai apkarpiau tas papuvusias ir i kiminus persodinau. Labai gaila numarinti butu, tuo labiau kad nauja lapuka jau 15 cm isaugino. Tai ar gerai, kad i kiminus ar reikejo vel i zemes sodinti? Ka manot?
Reikia patarimu Persodinau du phal pries 1,5 savaites. Viena prigijo valio! O kita pamaciau per vazoneli puvanciu saknu, isemusi pamaciau, kad labai daug. Po persodinimo nelaisciau is vis dar, tai ka man dabar daryt? Tai apkarpiau tas papuvusias ir i kiminus persodinau. Labai gaila numarinti butu, tuo labiau kad nauja lapuka jau 15 cm isaugino. Tai ar gerai, kad i kiminus ar reikejo vel i zemes sodinti? Ka manot?
QUOTE(Adelle @ 2010 03 26, 00:00)
O kodėl skyla pusiau išilgai orchidėjų lapai? Čia ko nors trūksta ar per daug?
Jo labai butu ydomu ir man suzinoti
QUOTE(laimee @ 2010 03 26, 18:37)
Jo labai butu ydomu ir man suzinoti
pas mane irgi tas pats kazn kodel
sveikos norejau paklauti mano phla. ant isoriuniu saknu isleido du lapukus ,bet vienas nudziuvo kokia galejo buti to nudziuvimo priezastis ir kada tureciau atskirti ji nuo visos geles
Papildyta:
isanksto aciu uz atsakymus
Papildyta:
isanksto aciu uz atsakymus
Merginos, neverkit , jau Pramonės Maximoje skm stendelyje užtikau smulkaus Ekstra substrato (8,99) smulkiašaknėms orchidėjoms ir mikorizės (19,99), mačiau vazonų, kiminų, klipsų.., lankstinukų apie orchidėjas, ant substrato pokelio lb aiškiai ir suprantamai parašyta visa persodinimo procedūra
Iš tos laimės, persodinau kelias cambrijas
Iš tos laimės, persodinau kelias cambrijas
Panos,pateršiu biškį temą,bet kitaip neišeina...bus Off Topic-visų iš anksto atsiprašau nerandu tokios temos,bet gal kuri matė,neseniai domėjosi...
Taigi,man reikia temos apie kenkėjų(sodo) naikinimą ir apie žolių (aplinkos tvarkymą,jų naikinimo būdus) temu...nu užmušk-arba nėra,arba visai žliba.
Ačiū iš anksto
Taigi,man reikia temos apie kenkėjų(sodo) naikinimą ir apie žolių (aplinkos tvarkymą,jų naikinimo būdus) temu...nu užmušk-arba nėra,arba visai žliba.
Ačiū iš anksto
As Hypery mikorizes irgi nusipirkau. Bus savaitgalis skirtas orchideju gyvenimo salygu gerinimui
QUOTE(lark @ 2010 03 26, 23:04)
skyla lapai, kai pertręšta, kažkur esu skaičius
dėkui
QUOTE(lark @ 2010 03 27, 00:04)
skyla lapai, kai pertręšta, kažkur esu skaičius
aciu