Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

sveikos merginos,kazkas atsitiko mano dendrobiui,ismete baltais taskiukais,kas cia kokia miltlige g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 05 12, 07:47)
taigi klausimas buvo ar keldinti į lauką biggrin.gif atsakiau, kad kelti, t.y. taip, į lauką mirksiukas.gif ir į kuo saulėtesnę vietą

man galvos skausmas, kaip vandą pakabinti balkone unsure.gif vinies tai neįkalsiu...

aciu tau 4u.gif tau stovas koks tiktu.
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 12, 08:50)
aciu tau  4u.gif tau stovas koks tiktu.

mirksiukas.gif
turiu aukštą stovą g.gif bet vandai reikia daug saulės, taigi kitų gėlių jau ant to stovo negalėsiu pastatyt... nebent nusipirkti dar 4 katlėjas ir užpildyti jį laugh.gif kad jos po 10 lt kainuotų, tai net negalvočiau...
Atsakyti
Kaip siūlot, persodint kartu, ar išsodint atskirai?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2010 05 12, 10:07)
Kaip siūlot, persodint kartu, ar išsodint atskirai?

matau gražiai ir gerai auga, tai kam atskirinėt? vietą naujai orchidėjai pataupykit rolleyes.gif
Atsakyti
vel beda. g.gif pas cymbidium radau baltu simtakoju, viena pavyko pagaut - lengvai trupantis ir nuzudomas. Kitas pabego, pries kelias dienas buvau panaudojus actara, nes pamaciau suduku lyg, o gyviu ne. Snd pamaciau ir gyvius, bet nepaveike ju actara. Kas jie kuo minta? Persodinti, saknis pamirkyt dar actaroj?
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 12, 10:18)
Persodinti, saknis pamirkyt dar actaroj?

o kada tas cimbas buvo persodintas?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 05 12, 10:23)
o kada tas cimbas buvo persodintas?

nuo pirkimo nepersodintas, pirktas gal pries menesi.
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 12, 10:23)
nuo pirkimo nepersodintas, pirktas gal pries menesi.

jei tai poduros, tada pradžioj užteks persodinti... šiaip jos minta substratu, bet jei jų daug, tai tada jau ir šaknų paragauja... taigi, gerai išplauk ir persodink... nors nemanau, kad pavyks išraizgyti cimbo šaknyną g.gif
Atsakyti
Supjaustytus dendrobiu stiebus pamerkiau i vandeni, gal isleis saknis g.gif bus eksperimentas smile.gif siltnamy bijau, kad ims puti...
Atsakyti
stai tas padaras labai panasus Scutigerella immaculata
user posted image
dar kokiu egzotiniu simtakoju man truko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika20: 12 gegužės 2010 - 09:43
aloooooo merginos!ar nepasakysit kas mano gelytei
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egleja: 12 gegužės 2010 - 09:49