Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

QUOTE(Kkunigunda @ 2010 05 11, 13:46)
na vat jau sutvarkiau orchidėją,persodinau,  dabar žiūrėsim,kaip čia toliau gausis, na žiedyną nukirpau, na šaknys silpnokos, tikėkimės,kad susitvarkys verysad.gif

linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 11, 19:19)
linkiu sekmes  4u.gif

dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2010 05 11, 18:29)

tiesa, o ka vazono viduj radot? puveku buvo?
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 11, 20:38)
tiesa, o ka vazono viduj radot? puveku buvo?

nea puvėsių visai nebuvo, na tik šaknelės ne kokios, labai išdžiūvusios g.gif nors rodos laistau negailiu g.gif
Atsakyti
ar katlejas vasara keldinat i lauka? kiek skiatau nesurandu tokios info g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 11, 21:59)
ar katlejas vasara keldinat i lauka? kiek skiatau nesurandu tokios info  g.gif

reikia kelti ir į kuo saulėtesnę vietą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 11, 22:59)
ar katlejas vasara keldinat i lauka? kiek skiatau nesurandu tokios info  g.gif

na aš net nežinau jų visai g.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Jau gyriausi kitoje orchidėjų temoje, o dabar čia noriu jūsų patarimų blush2.gif kas čia mano gėlytės lapams g.gif nu drėgmės tikrai netrūksta, daugiau info nerandu doh.gif ir dar: šiandien pas kolegę pamačiau kai bujoja orchidėjos, žiedai milžiniški, šakos pilnos, ir kas įdomiausia, kad jos pasodintos į tuos stiklinius vazonus be jokių skylučių ir matosi, kaip ant dugno teliuškuoja vanduo, ir sakė kad ji visada taip jas laiko, nes joms to reikia, nieko nebesuprantu, tai ko tom orchėm reikia doh.gif aš stebiu kad tik nebūtų kokiolašo vandens g.gif ir beje tą nuomonę, kad joms reikia daug drėgmės, girdžiu ne pirmą kartą g.gif Tik nepykit jei ką ne taip paklausiau, geriau tada visai ignoruokit blush2.gif mirksiukas.gif
Laaaabai noriu pasigirti blush2.gif Va kaip gražiai atsigavo mano gėlytė nupirkta už 4lt ax.gif O jau spalvų grožis wub.gif

user posted image
Va tik lapai niekaip neatsigauna, negražūs tokie, nu drėgmės tai jiems tikrai netrūksta g.gif
user posted image

ir dar viena labai maloniai nustebino bigsmile.gif Parsinešiau visai nusibaigusią, persodinau, 2 savaites ji tik nyko, buvo vienas pumpuriukas, bet jis vis geibo, o dar ir viršutinis lapas jai nulaužtas, tai užvakar aš ją padėjau ant akvariumo, ten nuo lempos įkaista akvariumo dangtis ir gėlytei šilta, bet tamsu, na galvojau kaip bus, taip bus, o šiandien ryte žiūriu bigsmile.gif žiedelis prasiskleidė wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 05 11, 22:05)
reikia kelti ir į kuo saulėtesnę vietą smile.gif

i kuo sauletesne vieta lauke,ar kambaryje blush2.gif
Atsakyti
RėjKa, lapai ir neatsigaus, bet užaugs nauji sveiki mirksiukas.gif
Kad pražydo, tai dar nereiškia, kad jai viskas tvarkoje, dar visko gali būti.
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 05 11, 22:17)
1.RėjKa, lapai ir neatsigaus, bet užaugs nauji sveiki  mirksiukas.gif

2.Kad pražydo, tai dar nereiškia, kad jai viskas tvarkoje, dar visko gali būti.

1.bigsmile.gif ačiūūūū 4u.gif
2. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 11, 22:27)
i kuo sauletesne vieta lauke,ar kambaryje  blush2.gif

taigi klausimas buvo ar keldinti į lauką biggrin.gif atsakiau, kad kelti, t.y. taip, į lauką mirksiukas.gif ir į kuo saulėtesnę vietą

man galvos skausmas, kaip vandą pakabinti balkone unsure.gif vinies tai neįkalsiu...
Atsakyti