Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

QUOTE(Chenelle @ 2010 04 28, 21:21)
Ką tik apžiūrėjau savo persodintą orchidėją. Norėjau sužinoti kaip laikosi jos šaknys. Pamačiau vazonėlyje knybšdančius bespalvius

į ką nors iš šitų panašūs?

user posted image
Atsakyti
Lark tik gelese smile.gif ir itariu,kad dar turi but like. Sviesiai svidsiai violetiniai ziedai. O tai cia tie lapai esme tame,kad "kazkas kitaip" ar dar kas yra? Gal neverta dovanot o sau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 28, 23:36)
Lark tik gelese smile.gif ir itariu,kad dar turi but like. Sviesiai svidsiai violetiniai ziedai. O tai cia tie lapai esme tame,kad "kazkas kitaip" ar dar kas yra? Gal neverta dovanot o sau biggrin.gif

Cia Kaune bigsmile.gif kuriose TIK GELES?? aleksote ar prie baziu?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(joliks @ 2010 04 28, 16:31)
Tina, kaip tau sekasi su phalaenopsis lindenii ir dendrobium herveyanum? Turiu ir aš šais abi gėlytes...Tai lindenii nors lapelius leidžia, o herveyanum stovi vietoj  verysad.gif  Na, gal šakneles dar auginasi. Tiesa, man jį katinėlis ne kartą išvertęs buvo  doh.gif

Kolkas apie ziedus negalvoju, stebiu kaip is leto auga. Labai is leto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2010 04 28, 22:41)
Cia Kaune bigsmile.gif  kuriose TIK GELES?? aleksote ar prie baziu?? g.gif

prie baziu. O kur aleksote yra tik geles?
Atsakyti
Erika20, tikiuosi neišpirks, žiauriai tokios prireikė.
Vakare parodysiu savąją, dabar kaip tik žydi, bet gal ir mano albumėlyje rasi. Nauji lapai bus dar gražesni.
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 04 29, 07:34)
Erika20, tikiuosi neišpirks, žiauriai tokios prireikė.
Vakare parodysiu savąją, dabar kaip tik žydi, bet gal ir mano albumėlyje rasi. Nauji lapai bus dar gražesni.

tai cia viskas del lapu?smile.gif manau neispirks,nes as ja is paletes pasiemiau,kur visos vienodos,o spalva buvo ,,nepaklausi". Urmininkai net neeme.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 28, 22:32)
į ką nors iš šitų panašūs?

na nelabai verysad.gif Gal šiek tiek į podūras podūros g.gif Nors ne tokios pailgos, man grynos miniatiurinės permatomos erkės. Pas kai kurias vos vos akys įžiūri kažkoki raudona taškiuką. Tačiau įdomu tai, kad radau šlapiojoje substrato dalyje, apačioje, kur dar nespėjęs pradžiūti ( o erkės drėgmės nemėgsta?) Ant lapų irgi nieko nematyti schmoll.gif Vakar susinervinus neemezilio mišiniu užpyliau. Ryte mažytės nejudrios, bet vazonėlį pakrutinus prabėgo didesnė, tai tik subaltavo akyse ir dingo verysad.gif Gal kokiu dar česnako tirpalu užpilt? Ar kartoti neemezili po savaitės?

P.S. taip džiaugiausi, kad tie parazitai nelinkę orchidėjų kliudyt doh.gif Ir še tau po persodinimo prisiveisė cry.gif
Atsakyti
apziurejau smile.gif 4u.gif tai cia toks ryskus yra naujas lapas pas tave, lark? Labai grazus. wub.gif Dabar mane zudo abejones biggrin.gif nes sita gele galvojau dovanosiu, bet ji anytai butu vienintele ( viena jau geliu rojuj, bet dar laiko zemese pasodinus doh.gif ) bet eina sau, jei cia toks perliukas - tai visu pirma neivertins, visu antra didele tikimybe, kad numarins verysad.gif aisku, ir as galiu numarint, bet sansu manau maziau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2010 04 29, 08:26)
Gal kokiu dar česnako tirpalu užpilt? Ar kartoti neemezili po savaitės?

gal užteks tik pakartot insekicidą po savaitės unsure.gif fui nu ir bjaurybės...
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2010 04 29, 08:26)
Vakar susinervinus neemezilio mišiniu užpyliau.

man nemazilis per silpnas trucas pvz skydmariu jis man net neiveikia verysad.gif tai nusipirkau actaros blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 29, 08:33)
man nemazilis per silpnas trucas pvz skydmariu jis man net neiveikia  verysad.gif tai nusipirkau actaros  blush2.gif

Va tas ir blogiausia, kad kiek teko kovoti su parazitais, pasibaigdavo begaliniais žaidimais be rezultato cry.gif Taip džiaugiausi orchidėjomis, nes man jų niekas niekada nepuolė doh.gif Sakiau jei nusipirkus išlys kažkokios zarazos iš karto mesiu. Bet dabar gaila, gėlytės lapai gražūs, šaknis sutvarkiau persodindama.. Bet pagal mano asmeninę statistiką vilčių beveik nėra....

Jei kokį dar būda prisiminsit,- brūkštelkit man, tikrai išbandysiu gun_rifle.gif (nekenčiu daugiakojų, man net kūnas nutirpsta juos pamačius)
Atsakyti